![]() |
Račun (za one s modemom)
Dakle dok se nagovara stara za DSL ja svaki mjesec dižem račun...
ovaj mjesec mi je došao 232,80kn, imam carnet! obračunska jedinica mi je: 7233:00 a količina 162. :smoke: kolika je ostalima s modemom..?:) jel ima ko više?:p |
Pih, ti meni nisi ni do koljena. Rekord 750kn račun:beer: i to 600kn samo na ovaj forum:D
|
circa 180kn mjesečno na carnetu.
|
prosjek 100 a max. mi je bil zadnji mjesec i iznosio je 133kn->starci mi poludili....zato mi je stari prije dva dana uzeo adsl sa 512BM sto ce mi biti dovoljno jer od 1 sata kojeg provedem na netu, jedno 50min citam pa zbog toga dobivam tolike racune...
|
Re: Račun (za one s modemom)
Citiraj:
Vrijeme: 13275:00 Cijena: 671,49 kn :p Net Office Super paket :p |
Ja sam s CARnet-om za prošli mjesec dobil 140 kn. DSL sam naručil još 26.10, a kad sam zval tipa da de je i kaj se čeka...fino mi je rekel da nemaju više modema i da se bum trebal još malo strpeti.
|
189,65kn
carnet:D |
Vi kaj imate tak visoke racune, pa kaj ste si vi zabrijali da imate ADSL!? Pa ja fakat puno visim na netu, pa imam samo 130kn racun...:(
Joj kad vam starci naprave obrnutu psihologiju pa umjesto da uvedu adsl, iskopcaju internet...:D mislim, vi kaj imate 650kn, pa dajte kupite sebi i meni flat:D |
ne prelazim 130 trenutno sam na iskon-u
a DSL od 512MB je strasno premal imao sam to smece,,,,,, |
dok sam bila na carnetu, mislim da mi račun nikad nije bio veći od 170-180kn..prosječno je bilo oko 150kn..
:cool: |
Iskon gost 1000kn:D :D (prije3 godine)
|
LOL:D
sad sam se sjetio frenda koji je dobio 3500kn računa...:D pokupio je neki dialer:clap: |
Imam ja frenda koji je kupio komp znaci cca 5k-6k kuna i sljedeci mjesec racun 4500kn-DIALER.Ali kada sam ga pitao imas li sve programe za zastitu ,ma da imam naravno bio mi je neki tip "napraviti" kompijuter,a dobro reko ja...
Meni CARNET 30-50kn...tako da mi se jos ne siplati ADSL |
Carnet - prosli mjesec 180kn , a ovaj 120kn .
|
Carnet- od 120-200
|
nesto vise od 550KN :mad: T-kom dial-up jer nemam DSL u mijestu :fuming:
|
Carnet 40-60KN!:D
|
Citiraj:
dsl bi trebao skoro doći, 2gb paket |
Citiraj:
|
ADSL, paket 2 GB. Zakon, 130kn i radim kaj hoću, još i COD često igram.
|
138+oko 60kn za modem svaki mjesec...ADSL 5Gb
|
Mene je sram... a i žestoko me udara po džepu... Prokleti OGame...
362kn Carneta za ovaj mjesec :mad: :mad: :( prosjek oko 300kn zadnja 3 mjeseca :( |
@voki
da imaš carnet nebi dobio više od 500kn za to vrijeme.. meni je zadnijh 4 mj račun uredno 200-250kn, a dialer... imao ga dva put al mi se nije uspio spojit!!!! oko sokolovo!:D i onda ljudi kažu da je carnet jeftin!!!:fuming: |
Samo jednom oko 100 kn. Sve ostalo manje. Većinom na faksu skidam i slično, a doma samo nešto malo. Mail, malo surfam i to je to.
|
vi sa tolikim telefonskim racunima...zar vam se ne isplati uzeti dsl?
|
Citiraj:
***** im mamu u ***** :smoke: |
Meni bilo oko 100-130 i uzeo ADSL 2 gige, ne da se isplati, neg se isplati :D
Puno više sam na netu za iste pare :) |
Ja imam od 220-250 kn na carnetu. Na dan sam sigurno 3h na internetu. Jedva čekam adsl.
|
Citiraj:
kad tad će popustit (zbog računa)..:clap: |
Evo od 1.11. trosim DSL, al' prije toga sam na Carnetu tuko 200-250Kn, placam iz vlastitog djepa;)
|
voki, u kojem si to selu? :D
a ti buljo, okini po racunu inace nista od dsl-a, kada ocito bijesnio racuni pale kod nje... :D ;) |
Citiraj:
ovak je ok..:D |
CARNet
Prosjek nekih 150 kuna, rekord oko 220. |
Ljudi, ADSL mi je smanjio račun za nekih 80% pošto preko modema i nisam puno skidao već furao po forumima, a i stalno mi je ''trebao'' :D net za razne bljuzge....:)
ADSL forever :beer: |
Citiraj:
|
cca 100-140kn mjesecno je bilo do proslog mjeseca a spajal sam se preko carneta, prosli mjesec mi iskljucili carnet racun na faxu, pa sam se spajal preko globalneta i vec 10-og su mi poslali obavjest da sam iskoristil onih 13 sati da se mogu pocet spajat na jeftiniju tarifu. sad me strah dojt doma, znam da bu minimum 250.
inace na netu sam minimum 1h/dan, pretezno citanje ovog foruma. uzeo sam adsl (2gb) i cekam instalaciju... |
količina 256
obtač.jedinica 4270:00 126,96-car net |
ma fuck t-com i njihov maxadsl-lopovi
tu mi svaki megabajtic racuna mrzim ih satadsl preko vodatela je zakon........... neznate vi kaj valja |
ajde de da ima jos ljudi koji koriste taj satdsl :D jesi probao sa gprs i satelitskom??? sorry na OT
EDIT: www.vodatel.hr u RH ili www.lakisat.com IZVAN HR sve pise na webu :smoke: |
CARNet - cca 200kn mjesečno :fuming:
Jučer sam konačno podnio zahtijev za ADSL 2Gb paket :rolleyes: :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |