![]() |
gdje si kupio karticu?
|
Pa nije loše:)
Skuplja je od drugih-ali ima Silencer...sve u svemu izgleda dobro. Zaboravi ti markove-imaš novu grafu, instaliraj par novih igara i deri:D |
Grafa je kupljena u Formelu u Osijeku. Mislim da je ima i u zg sam nije u cjenicima.
@Jelc Znam da 3dmark nije neko estra mjerilo dano je samo radi usporedbe. Moram priznat da sam stvarno zadovoljan s grafom i mislim da je trenutno best buy jer se za ok cijenu dobiju odlicne performanse u rangu sa dosta skupljim grafama. |
Ček, 1. si imao X600, pa X700 i sada X800 :D
fora je članak ;) dali je cooler na grafi jednoslotan ili dvoslotan? |
Bravo za review . a grafa je mrak - za tu lovu nema bolje . i najvaznije - bar nije neka zujalica gore nego Silencer . i koje je velicine kutija - jer vuce po velicini na kutiju od maticne?:D
|
@Wolf
Znaci jedan slot grafa jedan cooler dakle onda bi bio jednoslotan. @Router Bome kutija lagano naginje kutji od maticne tu su negdje, ova je deblja a uza. :D Inace jucer sam vidio kod lege zapakiranu 6800 GT asusovu i bome ta kutija je ko maticna i pol, odlican bundle, fino etui s cd-ovima, usminkano sve lijepo. Usput nikako da mi javi 3dmark da vidimo kaka je situacija naspram ove.:D |
Citiraj:
Enivej..mm.. da je meni jedna takva grafa..hell, bio bih ja zadovoljan i sa tvojom starom grafom(kad smo vec kod toga) :D |
Citiraj:
|
Pa jel ti se nije više isplatilo dat još 150kn i kupit si x800xl i to onaj powercolor evo baš sad gledam cijenu 1997,26kn mislim kad si već dao 1850kn onda si mogo dodat tu siću i kupit bolju karticu,mislim iako je x800gto super kartica al kad je tako mala razlika,inače review nije loš zaslužio si :beer:
|
Citiraj:
|
@ JC Denton
my bed, dakle onda dvoslotna (ima logike):D @Rainmaker-Lihto zapalio sam se bio za GTO, novce sam inonako jako natego, a ipak je silencer gore sto grantira vrhunski oc, dok neznam kakvo je hlađenje na toj xl . :beer: |
Citiraj:
Jer je po defaultu to loše riješeno. |
Citiraj:
pa lako ti onda staviš gore zalmana ili silenecera no nema veze fina kartica ostaje ti samo pokušat otključat preostale pajpe:D |
Citiraj:
Nekazem da xl nije bolja kupnja al dok jos legne silencer oli zalman onda nije skuplja za 100 vec za 300 kn, a natego sam se ko puska za ovu. Kakav sam nenormalan jos cu si iza nove godine mjenjat ovu za recimo x1xxx :D :D ! Zadovoljan sam kartuisom, hladna je tiha , clocka se super, to je to. E da i ak neko skonta nes za te pajpe nek mi javi. Vido sam onaj sapphirov mod al nisam naso nis za his, nema ni biosa ak se nevaram. |
OT
Citiraj:
Inace je taj Xabre400 jedna od rijetkih kompenenti koja je prezivila upgrade sa starog Celera500, ali prekid podrske od SiSa je i nju vrlo brzo poslao iz mog kompa van. I tako je ova MXica k'o privremeno rjesenje u mom kompu vec nekih 8-9 mjeseci :D Igre igram rijetko, pa ako se da pokrenut OK, a ako ne da..opet OK :D A ne bi se ni jedna dala pokrenut sa preko 25FPS da se ne da naclockat memorija ovako zvjerski :D A i GPU ide i do 375, ali ono...nema nekog smisla velikog :D A i grafa je sa pasivnjakom..pa je barem komp tisi :) Nova grafa ce vjerojatno doc nakon sto diplomiram. Znaci ne prije 2006. :) Osim ako se neka dobra dusa ne sazali nad mojom grafaom i pokloni mi koju bolju :D P.S. Sorry na OT :) |
Nadje se ta kartica i za manje od 1800kn.
Pa makar i u diskontu 24. |
ne znan jel bi uzea X800GTO od Sapphirea ili od HIS-a..
..sapphire mi je nekako poudaniji.. |
Citiraj:
|
ima li još di kupit HIS-ovu osim u diskonta ispod 1800kn
|
Probaj u Formelu
|
Citiraj:
|
hehe..upalo još 1000kn za kupnju grafičke:D....
uzet ću X800XL od powercolora...za 2k kn...;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja kazem da je HIS najbolji...
|
Dalo bi se o tome diskutirat koje i zašto je bolji.....
Sve u službi igara, nek one lete pa smo svi sritni !!! Ajde sad svi na :beer: |
Imate tu grafulju u diskonta24 za 1628kn
http://www.diskont24.com/products/P0/33389/2 |
Citiraj:
|
Jedno pitanje, ali ova grafa nema dodatno napajanje? Ka npr. 6800....
|
Citiraj:
|
nema, sve ide iz pci-e-a
|
Krivo.:)
Isto tako ni neke X800XL nemaju 6 pin PCIe Power connector a neke imaju. Ista stvar je i sa GTO. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je bilo čisto za info o cijeloj GTO seriji.:) Connect3D npr. ima, šteta kaj nje nema u normalnoj prodaji kod nas... |
Nema ni moja Sapphire...
|
evo danas sam uzea X800XL od powercolora...
cudno..ni ona nema "potrebu" za dodatnim napajanjem |
Citiraj:
Kaj ti je tu čudno??? Evo ti jedne PowerColor X800XL SA dodatnim napajanjem, pa se možeš malo isčuđavati... http://www.xbitlabs.com/articles/vid...-x800xl_2.html I link na slikicu http://www.xbitlabs.com/images/video...l_front_sm.jpg Kog se boga čudite kaj postoje GTO sa konektorom za dodatno napajanje, ista spika kao i sa XL. Neke imaju neke ne. |
Citiraj:
Uravu je Jelc, grafa ko grafa, neka ima dodatno napajanje neka nema, ovisi sve kako to proizvodjac rjesi. Mi ju sam trebamo stavit u komp i vozi! |
ok..ok..nemojte se ljutit:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |