![]() |
TELE2 retardacija
danas mi frend posalje poruku sa svog novog TELE2 broja.
Ja mu na to odgovorim "lol, sta ti sad u standby-u stalno pise na ekranu da si tele:D" on na to "da tele na kvadrat" to je bilo u 14:30. sad je 19:00 od onda do sad mi je ta poruka stigla na mob...hmm, recimo jedno 148 puta. WTF?? |
ako me pamcenje sluzi tele2 koristi tudju infrasktrukturu za sad dok svoju ne izgrade? so ht ili vip ih mogu sabotirat ;) bar mi to pada na pamet :D
|
ne znam, ali poruke jos uvijek dolaze...popizdit cu...necu zvat tele, razmisljam si novinare pozvat da snime...mob je hebeno smijesan, prehoda za sat vremena cijeli stol od vibre! :D :D
|
Citiraj:
|
majstore, znam da je OT, ali vidio sam da ti ispod avatara pise "ajzak je u kuci"
mislis na svezeg nigrutina, iliti ajs nigrutina, ajzaka??? ili mise cini :D |
ne čini ti se:clap: pogledaj sig malo bolje
|
: lol2 :
|
ma to maaajstore!!! gledo ga uzivo u Osijeku na Pannonian Challengeu ove godine, pio s njim, sto je neslavno zavrsilo :D prejak lik
Pochinjem da trokiram, opet mozak puche Daj vamo te rizle i pojachaj bas da tuche Crne misli me muche, 15 dana sam kod kuce Imam karirane papuche :p |
Citiraj:
|
da, a meni jos uvijek dolaze poruke...sad sam stavio filter gore...reko' nes' ti mene zaje*avat :smoke:
|
Citiraj:
slušam snoop doga takozvano kuče po rerni mi skaču pogačice vruće |
Citiraj:
nego kako bi se osjecali da vam svakih 45 sekundi ovo dolazi na mob...strasno glupo :rolleyes: http://img262.imageshack.us/img262/7424/dscf02262ew.gif |
lol :clap:
ja mislim možda uzet tele na kvadrat..al pričekat ću još malo :D |
Mozda nije do mreze , mozda si mu toliko hmm... pa ti se stalno javlja
|
Početnički zajebi...mislim da im ne bi trebalo zamjerit. Ipak su cijene u usporedbi s vipom i tcomom nevjerojatno niske...kad se stvari malo srede sve će radit ko urica :) Inače ja prelazim na 095 čim stignem, a da se vip i ht sada i na glavu postave nema šanse da im više ikad dam svoj novac.
|
ja sumnjam da cu prijec, jako puno ljudi ima ovaj broj koji vec jaaako dugo koristim pa mi je to malo frkica. jedinoo ak uspijem ulovit isti ovaj broj...ili bit totalna p1mp3d seljacina pa isfurat dva moba? (6600+6680) ha ha
|
kakve veze ima što ljudi imaju taj broj? ko danas bira ičiji broj iz glave? jedino ženin i od još dva frenda znam brojeve napamet. sve se bira iz memorije.
|
Zato sam ja sebi vec rezervirao zeljeni broj na Tele-u 2! :D
Nema sanse da vise placam masnu lovu HiTler-u! :rambo: |
Citiraj:
il bolje da ni nemaju broj :) |
pa ovako ja znam jedno 90% svog imenika na pamet a imam jedno 200 brojeva u njemu ;)
|
Citiraj:
ja imam 350 znam 150!:D inače telad se isplati uzet zbog porukica koje su cakanih 33 drva iliti lipe! ipak moram na pretplati bit još 9mj! a nikad se nezna može doleti novi mob za božić, novu (ili rođendan koji je prije jednog i drugog):p a možda netko potpiše da će mi plačat račune pol godine....: lol2 : |
Sjećam se ja i većih zajeba od ovoga od Tele2.
Ovo im je prvi ili drugi dan. A jel se netko sijeća kad je Cronetu pala mreža u ZG na puna 4 dana. Kad je slanje poruka prek croneta bilo skoro pa nemoguće' Prije jedno 4 godine je to bilo i ja sam se frendu smijao kaj se hvalio s 98% pokrivenosti. Sredit će oni to. Imaju dovoljno iskustva od mreža širom svjeta. |
Danas uzeo pretplatu da iskoristim zlatni broj te za probu poslao curi SMS. Nakon dva sata nazvala me i jebala mi sve po spisku jer je dobila40 i kusur poruka :D Inace samo je 1poruka naplacena.
Nazvao sluzbu za korisnike i rekli su da imaju nekih problema te da ce ih nastojat rijesit danas. Ako nista drugo konacno smo dobili funkcionalan SMS bomber po jeftinoj cijeni :D :beer: |
ja isto prelazim na tele2, jednostavno iz principa, pljackali su nas do sad - vise nece!
stari broj cu naravno zadrzat u starom mobu, tek toliko ak mi se neko javi ko nezna da sam promijenil br....... |
znaci morati cu koristiti i cetvrti mobitel. :D
|
Citiraj:
|
pa recimo to ovako da upisem broj mi trba duplo manje nego da ga nadjem u imeniku :)
sjetim se a trebam nazvati marka sjetim se broja upisem i dobro je :) |
e jebga ajmo cjepidlačit. ak marka zoveš na mob, trebaš ukucati 9-10 znamenki. ja na motoroli za pozvat marka trebam stisnut dva puta. jednom za imenik i jednom za marko pošto je prvi pod m.
|
A ako imaš 6 cura po imenu maja, pa margareta, marin,marino, marina,...
dok dođeš do marko... :) tako je barem kod mene. 220 brojeva u imeniku, a isto znam većinu... |
Citiraj:
|
Čitah u novinama da će Tele2 ponudit prelazak na njihovu mrežu i sa starim brojievima sa vipa i t-mobilea, znači i sa predpozivnim brojevima 098 i 091....
Tele2 ownz! Ne da ih jebu nego ih siluju sa cijenama usluga i uslugama... |
7 godina sam u VIP-u i konačno mogu promjeniti kožožderače, nadam se već ovaj mjesec postajem novi telac:smoke:
|
Citiraj:
Dal netko ima potvrdenu ovu informaciju o prelasku s predbrojem ili makar o prelasku s ostatkom broja bez predbroja? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja još ne mislim preći na tele2. Barem dok ne vidim druge koji su to uzeli i čujem iskustva. |
Citiraj:
|
T-mobile vs. VIP vs. Tele2
1. Tele2 - novi operater, trebace im vremena da se uhodaju, dobar dio infrastrukture iznajmljuju od VIPa, pokrili su samo vece gradove svojom opremom, nude jeftinije pozive ali ne vjerujem da ce dobiti neki veci dio kolaca od mobilnog.tele trzista... imaju dovoljno kapitala iza sebe da rade 2 godine bez profita, kako doznajem od visoko pozicioniranih zaposlenika ;) 2. VIP - u suradnji sa T-mobileom "konkurencija" na djelu... imaju dobru pokrivenost, iako je T-mobile na mnogim mjestima u prednosti... dobra kvaliteta razgovora, support na zavidnom nivou... ali su NEozbiljni sa druge strane, za nekoga 'ko cesto putuje u neke egzoticne zemlje recimo, gdje mi treba dostupnost na moj 091 broj... nisu imali roaming na Malti (iako je Vodafone na Malti, tada jos nije bio potpisan ugovor), imaju roaming partnera u Hong-Kongu ali ne i u Kini... nemate kontrolu troskova ako imate VIP.roaming na ugovor (recimo Diners kartica) a VIP.me.roaming je ogranicen samo na neke europske zemlje = UZAS! najveca zarada po korisniku od svih clanica unutar Mobilkom grupe, sto u prijevodu znaci pljackaju nas vise od 3-5x bogatijih Austrijanaca! 3. T-Mobile - najveci igraci u cijeloj prici, definitivno najbolja pokrivenost, ne izlaze bas u susret korisnicima jer ih ubija tromost, velik nedostatak su i rodijaci koji su kompletnu familiju zaposlili u ovoj firmi... ali T-Mobile se polako cisti od toga, cak im je i support postao upotrebljiv, jer je do sada bio smijesan... roaming partneri po cijelom svijetu, gdje god sam bio sa SIMPA 098 brojem sam imao signala, slao poruke i zvao... t-mob ima najvise korisnika mobilne telefonije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |