![]() |
Antec Slk3000b
nakon nekoliko mjeseci traženja za pravim kučištem došao sam do ovog. cjenovni rang mi je bio 500kn.što mislite o ovom kučištu???:confused:
http://www.diskont24.com/index.php?P...6&ID=11&page=0 i još jedno pitanje:da li biste kupili ružno i kvalitetno ili lijepo i nekvalitetno kučište? |
Kupio sam 2 puta ljepo i nekvalitetno kučište. NIKAD VIŠE
3000b je najbolje kučište koje se može kupit za male novce. Za modere nije jer ga je šteta pilit a i sve je savršeno,ako te zanima modanje odi rađe na Centuriona5 iako mi se čini za nijansu lošiji od anteca. Uglavnom imam ga 2mjeseca i ništa se ne trese škripi i ostale posljedice. Dobiješ gumice koje idu između harda i rack-a,railove za 5.25 i jedan vent od 120mm Tople preporuke |
ja imam svoju logiku:zašto kupiti case od 500kn i onda ga rezat:confused: za mene je to glupost.ja sam dosad modao 5 kučišta i ni jedno nisam platio više od 100kn
|
jok coolermaster je dobar ko i antek neces pogrijesit s bilokojim...makar bi ti ja preoporucio da si uzmes anteka 1080 amg plusview soho server tower(midi tower +)
doduse iam 5x 80mm sto je mali nedostatak al ajde...sto se tice colermastera... on je jako podbacio sa kvalitetom:( nazalost...no jos uvijek je dobar...da si prije kupio centuriona dok je bila nabavljiva non lga serija...to je kuciste i pol jos si u obzir uzmi antek bqe 3700...i slk 3700 bqe je bolje...sam mislim da se nemoze niti edno nac vise bez napajanja:D a antekova napajanja su ti dosta skupa...moja preporuka ide coolermasteru iz jednostavnog razloga...tezine...tezak je oko 9 kg...dok je antek 17:smoke: jos ak imas ko ja 3 diska, 2 optike...i hpru blokova u kucistu lako dode do 30 kila(u centurionu zabrij si da to imam u anteku):D |
Ribo čovjek traži kučište do 500kn a ne do 1000.
Koj si ti zober:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
hmmm ja volim teska kucista :D moje ima 25 kg :D sa izolacijom i svime u sebi :D buraz ima centuriona 5 i to je tak lagano :D kad sjednem imam osjecaj da ce puknut, kad sjednem na anteca onda mislim da je kamen :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam znao da vam kucista sluze kao stolice, dobra ideja:clap: :D :beer:
|
Citiraj:
lol naravno da ne sluze al ti to dobra usporedba za čvrstoču kučišta |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel neko voljan donirat anteca i centuriona da isprobamo:clap: |
doniram jer sam nesta slicnog isprobao:D
drzalo je do 150 kg dok se nije spigala stranica...centurion je iznutra pojacan celikom:clap: |
Ma ti jedeš breskve kak ti možeš bilo kaj testirat:p
|
Citiraj:
nego hm...fleks je jedini bio ko dmene pa zna kak izgleda... ovak imam ti stol...biznis stolac i tad mi je jos komp bio dole...i tad sam napravio velku gresku i reako curi da ju volim (ja sm sjedio na kompu i gledao ju u okice dok je ona bila na stolcu...) i sva sretna se bacila na mene...prevrnula komp i prezivjela deranje u 3 privatne poruke:D ja imam 85 a ona ima koji 47( ne pitaj kak znam) dobro nije 150;) al je prek 120:D |
Kako romantično...: roller :
|
Citiraj:
uf uf od sad samo na krevetu:D |
sva sreca da nisi imo vodeno jer bi se onda ohladila :D
|
Ja ne preporučam centuriona 5 nikom. Jednostavno je predobar za svakog :D
|
hvala vam što se držite teme:( :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Citiraj:
Nema na čemu :beer: |
Re: Antec Slk3000b
Citiraj:
Ja imam Antec SLK3700AMB bez tih rupica na bočnoj stranici i prezadovoljan sam, to je jednostavno najbolje i najjednostavnije kučište, nema ništa viška ni ništa manjka, a kvalitetno je napravljeno. |
Citiraj:
|
da li se može na tom kučištu može skinut onaj "auspuh" na bočnoj stranici? jer imam big typhoon pa moguće da će biti problema:D
|
Citiraj:
|
Ide dole bez probljema ali ako recimo imaš lanparty taj vent sa ductom puše drito po memi:)
|
samo na reviziji 2 kao mojoj(tj ne puse po memi neg izmedu meme i proca) na rev jedan puse po procesoru:D
|
Re: Re: Antec Slk3000b
Citiraj:
|
|
tražio sam ja:rolleyes: samo što uvijek nađem u nekoj žnj mjernoj jedinici
|
znam da je stara tema,ali moram pohvalit case!
uzimao sam komp prosli tjedan i nisam posebno obracao pozornost na komponente,ali mi je od prije ostalo vazno dobro kuciste i napajanje. za Antec sam znao da ima dobru opremu,htio sam crno kuciste,pa sam uzeo prvi crni Antec na kojeg sam naletio u cijeniku,a to je upravo slk3000b.htio sam sa ukljucenim napajanjem 380W,ali nije bilo,pa sam uzeo odvojeno SmartBlue 350 W koje se cini dosta solidno,samo me iritira plava LEDica koja blijesti odozada :D kad sam dobio kuciste odusevio sam se... IMO fali mu vent uz to crijevo na boku,ali nije ga problem sam dodat,i rupice sa strane su viska,ostalo je sve genijalno! papst 12cm napred i nazad i stavit jednog 8cm uz crijevo i eto tihog propuha! :D |
Citiraj:
|
Pogledaj temu "moji case modovi (tt tsunami)". Imas tamo neke slike (u attachmentu je ova koju trazis). Kuciste je isto ko 3000b, samo razlicita vanjstina.
|
1 privitaka
Ma evo ti sliku da se ne mucis :D
|
Ma daj Fish tako se ne odnosi prema žemskama!!:) Žene + komp nisu dobra kombinacija ali šta se može :beer:
|
nego,dali zna netko cemu sluze ona 2 komada limenih kanalica koji se dobiju snjim? :)
a ubacivanje uredjaja u 5.25" slotove je super izvedeno,makar mi je trebalo 5 minuta da skuzim sta i kako : goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |