![]() |
(riješeno) uTorrent download
Pozdrav,
pokušavam skinut nešto, no ne želi povuć ni trunčicu podataka ni najmanjom brzinom. Pokušao sam s force download opcijom. Može li biti zbog zagušenosti s6500/p4000. U čemu bi mogao bit problem? LP. |
Mozda nema seedera, to gledaj kad skidas nesto da ih je sto vise.
|
Preporuka, prebaci se na tixati.
|
Citiraj:
Nedavno mi je pukao film zbog silnih reklama i gluposti u uTorrentu, te sam odlučio potražiti alternativu i naletio na Tixati. Odlična zamjena s brdom opcija :) |
Citiraj:
ja se ne sjecam da sam vidio ikakve reklame. |
Pri instalaciji nudi neki free audio album, nakon toga uTorrent toolbar s nekim Conduit search enginom, onda nudi Passwordbox. Nakon instalacije u gornjem dijelu ima traka s oglasima i u donjem lijevom kutu ima box s oglasima. Zadnja službena verzija, 3.3.2.
|
Reklame se mogu isključiti. Treba neke postavke staviti na false i to je to
offers.left_rail_offer_enabled/left_rail_offer gui.show_plus_upsell offers.sponsored_torrent_offer_enabled/sponsored_torrent_offer_enabled bt.enable_pulse gui.show_notorrents_node offers.content_offer_autoexec |
Ok, al nije u tome poanta. Stvar je u tome da je od malog ad-free programa postao to što je danas. A i one stvari pri instalaciji ne mogu "isključiti" tj. ima 3 nepotrebna koraka klikanja. A zbilja ne vidim potrebu da konfiguriram stavri koje bi po meni trebale biti po defaultu isključene.
|
Stvar osobnog ukusa .
uTorrent ti se ne sviđa i zato ćeš uvijek pronaći nešto da bi opravdao prelazak na drugi program . Daleko od toga da nema mana , ali po meni je još uvijek najbolji program za skidanje torrenata . Slažem se i u tome da je od jednostavnog programa postao dosta kompleksniji i samim tim i složeniji za korištenje , ali valjda je bilo potrebe za time . P.S. Ako pronađeš alternativu koja će ti se svidjeti više , javi nam nakon nekog vremena pa možda se još netko odluči na promjenu uTorrent-a boljim rješenjem . |
nije najnovija verzija ali nije bas ni neka 8 godina stara ili tako nesto
ne sjecam se instalacije iskreno da pricam jel trebao jedan klik ili dva (!). ali nije mi bilo nista potrebno konfigurirati i ovako izgleda po defaultu http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...ez78jxdin9.jpghttp://www.zaslike.com/files/s718s5jqfez78jxdin9.jpg nikakvih reklama ili icega |
Na ovoj verziji imaš reklamu u donjem lijevom uglu ( ovdje gdje piše "upgrade" ) i još jednu usku traku ispod alatne trake. Iskreno rečeno,baš me briga za to. Stavim nešto skidati i ne gledam više u sučelje programa. uTorrent koristim jaaaako dugo i nikad problema s njim.
Trotter, d li ti se to dešava i sa drugim torrentima koje pokušavaš skinuti? |
Citiraj:
I da, našao sam zamjenu btw, spomenuta par postova gore. Tixati |
Citiraj:
Sori ja ne vidim manje od piksela. A sto se onog tako upecatljivog sto bode u oci upgrade tice. To je stvarno vec izmisljanje, po toj tvojoj logici je i ovaj logo od pceksperta gore lijevo koji vidis reklama koja te strasno iritira. Edit: inace da, i ja cim imam u bilo kojoj free verziji nekog programa "upgrade" negdje napisano, odmah to nazivam pretrpano reklamama edit2: da, ispricavam se trotteru na offtopicu pretpostavljam da je razlog upravo to da nema seedera |
zagušenost je bilo problem :)
|
Eto, a oni odma drvljem i kamenjem :D
Meni nema alternative sve dok radi stabilno i dok nemam nikakvih problema s njim (a zasad sve 5). Dok radi, tj. skida ne diram :) |
|
1.8.5 zadnja verzija koja valja
ovo dalje je sve smece |
pa ne vidim razlog zašto bi instalirao išta više od 1.8.5
jel skida? skida. jel ima 1mb instalaciju? ima. der, solved. |
Citiraj:
Edit: odgovorih prije refresha stranice pa ne viđeh nove postove i potpuno je u pravu sta ce ti ista vise od 1.8.5 meni je cak i u redu ova novija verzija zbog tog sto mos stavit torent i strimat odma na 4MB vezi mos strimat film od 90 minuta velicine oko 2gb - ko ne vjeruje nek racuna :D |
format c je za papke :p :D
|
Citiraj:
|
:D :D :D
1.8.5 koristim od kada je izašao na svim os-ovima... poslovnim, privatnim, xp, w7, nebitno kaje "ispod". |
Citiraj:
|
Također imam 1.8.5 i BitTorrent 7.8.2 (za one magnet downloade) koji nisam trebao update-at jer nevalja.
|
jeste li koristili deluge? meni je on isto ok torrent client.
|
Ja koristim Deluge mislim da ima već nešto više od pola godine. uTorrent mi je dignuo živce pa sam malo isprobavao neko vrijeme i odlučio se za Deluge. Također, sviđa mi se njegov webUI.
http://www.pohrani.com/t/3G/tO/aqjBonV/untitled.jpg |
Citiraj:
uTorrent 2.0, 300 KB. |
Citiraj:
|
@Deathclaw13: 1080p - 1.43GB?!? jao jao:D (valjda je neka ~20 min. epizoda, hehe)
@HumWeed, syss: šta 1.8.5 nije postao 'nepoželjan' na allowed listama? :p |
koliko sam ja upoznat, a iskreno nisam, nemam pojma o čemu pričaš :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
s obzirom da na tl-u imam jedno 7-8tb prometa gore i dolje mislim da bi već bilo problema ;)
|
Ostadoh napadnut ni kriv ni dužan.Uopće nisam rekao da me nešto iritira.Ljudi,danas je lijepo vrijeme,izađite malo na zrak.
http://i61.tinypic.com/24697q9.jpg Jel ih vidiš,malo su veći od pixela? I ne,uopće mi ne smetaju... |
@flyer1 - procitati sto je baja 001 napisao
@baja 001 - yify je upenzionisan, yts je sada...a ja fino obrisah da ne reklamiram tko je sto je, jer se ljudi bune na reklame ocito :D @tigo95 - ja sam mislio da komentiras sliku koju postavih, a tamo ocito nema nicega tebi je najvjerojatnije to instalirao skupa s hrvatskim jezikom kojeg ja u softwareu ne razumem :D ali, da, to je ruzno, odvratno i iritirajuce i btw jes ti normalan, kisa danas (reko mi gadget), kakvo lijepo vrijeme?! |
Citiraj:
|
Ja sam na zadnjem utorrentu, pogasio reklame i nepotrebne opcije u sucelju i zadovoljan sam kako radi i izgleda. Probao sam i portani Transmission(QT) i ne svida mi se, prestur opcijama i jako se sporo pali. Deluge mi se cini kao odlicna zamjena za U. a tixati nepregledan i prekrcan nepotrebnim opcijama.
Jel koristi tko qbittorrent? To mi se isto čini kao odlična alternativa.. |
Citiraj:
|
qbitorrent od kada me je utorrent počeo vući za jezik...
|
Citiraj:
Citiraj:
jos nisam imao nikakvih problema sa blokiranjem klijenta sve se skida fino |
Citiraj:
Uz ostalo, puno "pregledniji" mi je tixati, puno lakse se neke osnovne postavke namjestaju, te izmedju ostalog, imam puno bolje brzine s njim. To je razlog zasto sam se i ostavio utorenta. Sve me ovo smetalo do jednog dana kad nikako nije radio kako treba. Ima seedera ima svega, brzina ne ide. Tixati, out of the box, radi bolje. Jedina prednost utorenta nad tixatijem koju mogu uzet kao negativnost tixatija je sto nema embeded tracker, ali siguran sam da ce i to dodat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |