![]() |
Lenovo ThinkPad kutak
Zanima me vaše mišljenje o navedenom laptopu?
core i5 3.4GHz, 4GB Ram, 320GB HDD , nov, 2000 kn? Hvala :) |
Premalo podataka.
Ipak, treba pogledati uživo stanje. Za tu cijenu čini mi se OK. |
hmm, pa koji podaci ti još trebaju? zanima me okvirno samo ovak
|
pretpostavljam da ima integriranu grafiku?
jako dobra kupnja po meni, još ako je i HDD na 7200rpm samo ne znam kako je nov, to je model iz 2010, ne? (još ima i procesor s troznamenkastom brojkom :) ) |
da, integrirana je grafiika, za HDD nisam siguran, trebal bi danas saznat još sve detalje
nov je jer je bil u dućanu izložen kao izložben primjerak u boxu. hvala :) A ništa, kupil sam ga, vidjet ćemo kad dođe kakav je :) |
Kad stigne, daj opiši koji hardver, dijagonala, grafička, type number.
Po meni se čini jako dobra cijena. |
je, fina cijena za oke stroj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svi detalji će biti za 2 tjedna xD strpite se haha :P
|
Citiraj:
Ja nikada u životu nisam vidio upaljenog kao izložbeni primjerak. Inače obožavam Thinkpad pogotovo T modeli ;) |
Lap koji inače ide po cijeni od 10-15k za 2k i to još Thinkpad? Uzeo bih to radije nego bilo koji lap do 7k u bilo koje doba dana/noći. Daj vamo jedan :chears:
|
Odlicna kupnja. Onaj ko nije nikada radio za Thinkpadom nece bas shvatit cemu cijela ta pompa. :)
Instaliraj Windoze, stavi Lenovo System Update, pusti ga da instalira drivere i vozi misko... Vrlo brzo ces poceti shvacati kvalitetu izrade (tipkovnica, panti, stabilnost ekrana dok radis, ojacanja, ThinkLight, Power manager, Access connections manager, i ostale sitnice)... :) 2000kn za taj laptop je smijesna cifra, samo da znas... Ipak je to laptop preko kojeg kamion moze prijeci, a ovaj ce i dalje raditi svoje... :) Ako budes dobio ekran sa onom debilnom rezolucijom 1366x768, ceprkaj po netu i nadji neki pametniji LCD sa kojim ces to nadograditi... Ja sam za svog T520 platio oko 750kn FullHD 1920x1080 ekran koji je dosao iz UK (600kn + 150kn carina/PDV). |
da da.. vidim sad i sam, hvala na savjetima :)
imam već monitor sa full HD ekranom, tak da će laptop bit spojen na monitor gotovo cijelo vrijeme.. namjeravam i ubacit neki SSD u njega, tak da bude brži i bolji i nema brige.. kad dođe u moje ruke, javljam specifikacije i ostalo :) |
A zasto 2 tjedna cekanja? :stoopid:
|
to i mene zanima. samo se nadam da nije "china export" kao, ne tako davno, priča s usb stickovima i diskovima iz navedenih izvora
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:) Kaj se tiče monitora, bit će spojen na Samsung SyncMaster P2370HD s rezolucijom 1920 x 1080 |
Citiraj:
|
Citiraj:
da, 14-ica.. budem detalje i specifikacije stavil naknadno, ionak je vrijeme da zamijenim ovog Acera kojeg imam.. |
Citiraj:
evo stigo laptop, ja sam zadovoljan.. laptop radi super, samo ima jednu "grešku", a to je da je baterija istrošena, pa traje cca sat i 20 minuta normalnog rada.. 14.1 inch ekran LED Backlit rezolucija 1440x900 Procesor Intel Core i5 M520 2.40 GHz, 3Mb Cache 4GB DDR3 memorija 320 Gb Seagate HDD - 7200 RPM Grafička Intel osvjetljenje ekrana 3 x USB 2.0, 1 x USB 2.0 Allways On, Display port, esata @bartone: budem stavil i slike popodne :) laptop je očuvan, nema ogrebotina, oštećenja.. ekran se lijepo otvara i zatvara, čvrsti su panti.. fakat sam zadovoljan za sad s njim, pogotovo za te pare :) |
.. ehh, da je još pokoja slika :D
|
|
Savrseno ocuvani primjerak... Odlicno, gustaj... Za bateriju se ne zamaraj...
Instaliraj Lenovo System Update za njega i digni mu sve drivere koji mu trebaju... :) |
Btw mislim da ovo zuto nije usb 3 nego usb 2 "always on"
|
Nema ta generacija laptopa USB3... Ja imam T520 i nema ni spomena o USB3...
|
jep, žuto nije usb3 nego always on ;)
|
Slovo G je izlizano. :D
|
Citiraj:
|
Da se ubacim u temu, ako moze procjena Thinkpada X220 s docking stationom?
Intel I5 2520M @2.5GHz 8GB(2*4G) RAM ADATA XPG SX300 128GB SSD Western Digital 1 TB WD Blue SATA III 7mm |
Dock ovisi koji. Slim 250kn , normalni sa ostalim fičurima 500kn.
Pretpostavljam da nema garancije? Laptop 2500kn, sa ssd i dodatnim diskom moglo bi dodatnih 800kn. Sa garancijom ide gore 500kn više |
Citiraj:
da, moj bad za USB 3.0, išo sam kasnije gledat, ipak je to Allways On xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
T410 Ultrabay HDD adapter
Da ne otvaram novu temu...
Jel ima tko iskustva sa jeftinim Ultrabay HDD adapterima za Thinkpade sa ebaya? Originalni su 3x skuplji...? Nabavio sam ultra povoljno T410 sa SSD-om, pa mi treba jos jedan HDD za storage. |
Ja imam iskustva sa tim caddyem na T43p i stvar šljaka.
|
Citiraj:
|
http://support.lenovo.com/en_US/deta...=HF004122&rd=1
Lenovo battery recall. Mislim sa je prikladno tu postat. Evenualno ak koji mod misli da to zasluzuje vidljivije mjesto nek prebaci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |