![]() |
PCI-E to PCI
|
LOLčina svjetska!!!!!!
: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
: lol2 :
|
: lol2 : :clap:
|
:clap: :clap:
|
Dobro da ju nije jos i okrenio naopako ko neki... :)
|
Isusa ti!
Pa nemreš vjerovati kakvih sve idiota ima!:clap: |
Citiraj:
i on i prijatelj mu budali more do kolina |
Kako žalosno:( ajme još nemogu vjerovati:(
|
Citiraj:
|
To sam i ja probao, isto nije islo...
http://img384.imageshack.us/img384/5327/zganci2qn.jpg Heloou? Ovakvo sto s foticem, Photoshopom i malo maste mozes napraviti za 5 minuta. Think 'bout it... |
Citiraj:
Kaj stvarno mislis da nema takvih idiota |
njegovom prijatelju i njemu jedan veeeliki looooooool
: lol2 : |
Naravno da ima tako glupih ljudi. Al tako glupi ljudi nece kupit 7800... a kamoli ce sad otvorit komp da ga ugrade ... pogotovo Dell ...
Cim sam vidio...samo mi je rijec "Photoshop" prosla kroz glavu :D |
Ima Bubba pravo, ali da ima takvih idiota koji bi to stvarno i napravili-ima:D
|
Evo nasao sam link do posta :D
"...my friend can build a computer so i asked him how to do it but i guess everyone makes mistakes. :clap: hes really good with computers, . ill try to return it..." Ili se netko zahebava ili je jako glup... :p |
Ajoj idiota, ajoj!
: bonker2 |
: lol2 : : lol2 :
idem ja probati pretvoriti svoju Leadtek 6800le sa AGP na PCI : lol2 : : lol2 : |
ja ču svoju 9700 složit za AMR utor :D
|
Kad neko preradi na ISA nek se javi:D
|
Citiraj:
Idem ja svoju spojiti na USB! |
evo x700 leti na fireware-u. :D
L O L |
evo najaca, dakle citiram:
my friend can build a computer so i asked him how to do it. hes really good with computers, but i guess everyone makes mistakes. ill try to return it. my friend said that the lines were like fringed edges on a piece of paper and you just need to cut carefully at the line :-[ Nema tih slova s kojim da napisem LOLCINA. |
imam jedno slobodno mjesto u ram utoru...
pa izmodam kučište da kabel ide kroz gornju stranicu... povisim joj voltažu u BIOS-u pa je možda i više kloknem... a imat ću i kvačice sa obje strane... oće radit?: roller : |
Još pitaš:clap:
|
Ja ću probat GT-icu u IDE slot nagurat ili još bolje u SATA!!!!:D
|
Ja sam zvadio floppy pa sam misli umjesto njega spojit jos jednu
9200 :D |
Trenutno frend i ja sređujemo žice tako da možemo upiknuti 9800XT umjesto 5.1 zvučnika -> bit će do jaja. (ionak mi zvučnici ne trebaju)
|
ama čemu muka s modanjem jednostvno okreneš PCIe kraticu i malo ju naguraš u AGP ak neide, čekić je tvoj prijatelj.
|
To se ATI-ašu nemože dogoditi:D
|
Ne budi siguran:D
Nema bolje neg dvije 7800gtx stavit u sli prek ide kabla (raid):clap: Radi da se smrzneš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |