![]() |
Internet bez telefona
Da li se kod nas negdje može plaćati samo internet bez plaćanja fiksnog telefona koji se nikada ne koristi?
|
Bnet nudi posebno telefon, net, tv, bilo koja kombinacija dvoje ili svo troje
http://www.bnet.hr/internet/superbrz...1&p1=bh-item-1 Ne znam za ostale. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako sam dobro vidio, ima Iskon, samo net, 130 i kusur kuna.
http://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi/Solo/Iskon.ADSL |
Net bez telefonije?
Jeli moguće za koliko toliko normalne cijene (Flat ispod 200kn)? Nalaetio sam na dosta zanimljivu ponudu u VIP-u:
http://www.vipnet.hr/fiksni-internet...talni-internet Klik na samostalni internet preko kabela. Ima li tko iskustva s ovime? |
neš ti posla... ja na tekomu imam 10mbit flat i telefon za 250kn.
|
syss - gledas pogresnu tablicu :D
@tomek@vz - to je zapravo ponuda od Bneta, samo preimenovana u VIP i sa malo vecim cijenama :D. Dakle dostupno jedino onima koji vec imaju pristup Bnet-u. |
flat 1mbit 202kn... di krivo gledam?
|
Klikni na "Samostalni internet preko kabela".
U ponudi imaju od 6 Mbit od 60 Mbit brzine, 95-650 kn. To je ponuda koja ide preko Bnetove infrastrukture. |
Citiraj:
|
sorkač... svejedno, hvala ne bih :D
|
Citiraj:
+ žični modem 14,34 kn Naravno, ako je dostupan osobi. |
Aha...dem toga kod mene nema...alternative vrijedne spomena?
|
iskon, 132kn 5Mbit/512kbit
(a ako imas srece mozda ti puste 8Mbita) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada koristim T-com paket telefon+internet, telefon ne koristim ali plaćam tek nešto malo više a imam flat, brži internet i nikakvih problema s pucanjem veze |
Citiraj:
Download mi je oko 600Kb/s,a upload 45Kb/s. Bilo je u početku problema sa pucanjem dok nisu promijenili par metara starog kabla u mojoj zgradi. Služba za korisnike je bolja od T-com (jedino što ne rade poslije 22h) i tehničar mi je otklonio kvar isti dan (na T-com sam čekao danima). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
optima isto nudi samostalan internet
|
Citiraj:
|
Meni isto potrebno nešto ovako, telefon skoro pa i ne koristim, trenutno sam na t-comu HALO usluga + MAXadsl flat + ADSL 4/512 , sveukupno nekih 250kn mjesečno + pdv.
|
Ima Amis isto (3mbit/256k up), samo se po meni ne isplati (kad se uz ugovor na dvije godine moze dobiti 8mbita i 1500minuta telefoniranja za 20kn vise), bolje uzet s telefonom, Amis ima najstabilniji ping na ADSL-u, a najnizi na optici u odnosu na druge poslovne ISP-ove.
|
@Tean
250kn+ pdv ?? a telefon ne koristis. 4 mbita 80kn + 80kn flat ako uzimas na godinu dana + 73 kn telefon je 233kn sa pdv-om bez koristenja telefona ili 20 kn skuplje ako imas flat bez ugovorne obveze |
Citiraj:
Anyway, mislim da cu probat s ovim iskonom 132kn, stvarno izgleda povoljno, jedino sto bi trebalo uzeti 2 godine ugovornu obvezu za maksimalnu uštedu, a onda ostaje samo nadat se da ce veza biti kvalitetna. |
Citiraj:
Jel tih 132 kn vrijedi i na t-comovoj žici, kod mene je jedino on dostupan.. |
Ako si u gradu onda iskonov samo net prolazi. Kvaliteta je ista kao i kod t-coma ( kad je to više manje ista firma )
|
Ok, sad sam u nedoumici.
Mogu uzeti iskon 132 kn ili bnet 96kn + 500kn najam wlan modema jednokratno (pošto bi ionako uzeo ugovor na 24 mjeseca, pa mislim da je bolje nego plačati mjesecno 30kn modem). Koliko sam shvatio bnet ne ovisi o infrastrukturi t-coma tako da oni meni mogu instalirati internet, a onda ja nakon toga odjavim t-com usluge što znači da u principu nemam prekida bez interneta što mi je vrlo bitno. Plus, rekli su mi da je sad akcija u bnetu prvih 6 mjeseci ugovora se plaća 1kn umjesto 96kn. |
ima li kakva jeftinija opcija (ispod 250kn) za internet za "mobilne"?
naime živim i radim van mjesta prebivališta i htio bih neku vrstu interneta bez vezanja ugovorom ili vezanja za lokaciju ili vezanja za gazdu stana. tj hoću da internet glasi na mene, tipa neki satelitski ili wimax ako postoji. mora biti flat rate i iznad 1mbps. drugo me ne zanima. hvala. |
http://www.optima.hr/hr/akcija/preba...ovorne-obveze/
Ima Optima bez ugovorne obaveze, ali duo i trio pakete, za ostale sumnjam da netko ima. |
Vip ima stick na pretplatu ali nije flat nego 25 GB-a i uz ugovornu obvezu od 24. mj.
Raspitaj se da li ima kakva wi-fi udruga u blizini. |
trebam internet ali nema telefona, odjavljen je prije godinu dana.. gledao sam na tcomu i imaju flat i 10mbita za nekih 260kn čini mi se.. da li netko koristi od drugog providera, ili ima neke informacije kakvo je stanje kod drugih? nemam opciju za bnet, znači iskon, optima i ostali dolaze u obzir.. na njihovim stranicama su sve neke šture informacije
|
Uzmeš internet s telefonom i telefon nikada ne uključiš.
|
Citiraj:
|
Da li ima kakvih novosti, koja bila najbolja solucija za internet bez telefona, trebam preporuku za prijatelja.
Iskon mu nije dostupan, HT i Optima nemaju opciju bez telefona, kakva je situacija sa stickovima? Koliko je to povoljno i dobro? |
Citiraj:
|
155kn solo net vip preko parice.
|
Hvala na informacijama, no to mu je trenutno puno novca, a i nije baš isplativo.
Na Optimi ima za 162,50 kn/mj (81,25 kn/mj prva tri mjeseca) Neograničeni razgovori* prema svim fiksnim nacionalnim mrežama + prikaz broja pozivatelja Neograničeno korištenje interneta uz brzinu do 4Mbps (minimalna brzina 2 Mbps)+ korištenje modema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |