![]() |
Starcraft na Battelnetu?
Eto, tako ja i Codiac uz neobavezan razgovor dosli do cinjenice da ja i on volimo Starcraft (on, ocito, mnogo vise nego ja, jer me rasturio ko peder cijelu ediciju americkog Playboya firebatovim flamethrowerom, uz zracnu podrsku battelcr... huh?). Anyway, zanimalo nas je bi li nam se netko htio jos pridruziti (uvijet je, dakako, originalni SC) pa da se dogovorimo glede toga...
Heto! :) |
Ma nije bas kako kaze bubba imo sam vise srece :)
Nego bilo bi fun baciti jedan 8 ffa :) |
Citiraj:
Da ti ja pokažem kak se igra SC :D |
SC nisam nikada aktivno igrao - samo WC, ali vjerujem da bih spušil u roku od 5 minuta :D
|
Ja sam ga zavrsio u single pl. i mislio sam sad cu ja rasturati i u mp...Igrao sam protiv frenda koji je u nekom Starcraft klanu i izdrzao sam, mislim, oko 3 minute -koliko mu je trebalo da me skoro cijelog unisti, onda sam podignuo bazu u zrak i stavio je iznad vode. Covjek je pretrazio cijelu kartu i nigdje me nije mogao nac pa je poludio i predao se :)...Tako da mi je MP score 1:0:rolleyes: ... Nakon toga (to je bilo pred negdje 3 godine) nisam vise previse igrao Starcraft a kako su godine prolazile splasnulo je i zanimanje za istim i tako je (nazalost) orginal primjerak prodan(za 50Kn jednom Starcraft entuzijastu)...
|
Argh ... prodan, a ja čitao da prodaješ :(
Šmrc ... |
starcraft, najbolja igra svih vremena, igro na netu jedno vrijeme, sad cu pocet opet kad DSL imam samo da malo dobrih ocjena skupim u skoli i pičim za protossima u nove pobjede
|
Citiraj:
|
ja sam u timu sa Darkom Smoljom
(cisto zlo ili gospon playboy sa wc) doslovno nepobjediv:beer: al nemam nazalost origig:( tak ak bi ga neko prodavao...kupio bi ga...(100 kuna je dosao svojevremeno u algoritmu) plizac?:D |
a koji su vam nickovi na b-netu?
|
ja sam za starcraft uvijek, jedino mi treba cca 2 dana da nabavim original. Ako mislite igrati vikendom onda bi se ubacio.
|
i ja sam za sc ,pogotovo vikendom u kasnije sate (čitaj: najranije iza 11!)pa mogli bi se skupit za neki fajt!ffa,tvb,ums
nisam najbolji al znam igrat i više nego dovoljno! pref.race : Toss |
Evo i ja ću trošit lovu sa modemom, mislim u idućih 10-ak dana nabavit oriđiđi.
|
Samo da nabavim origigi.Evo me za 2-3 dana.
|
Dakle, onda prakticki mozemo rezervirati jedan od ovotjednih weekend dana, iza 22h navecer za jedan mali okrsaj kod Lost Templa ili ako Bog da da nas bude vise, na Huntersima? ;)
|
np...
paše bilo koja mapa,glavno je da se igra... |
jeli me netko trazio ? :D
uglavnom icq me ako cemo igrati :) |
I ja samo da nabavim origigi i evo i mene u igri
|
svi govore kak mogu igrat,imaju originale...
a niko neče napisati nick....da se odma prepoznamo moj je isti ko na forumu.... |
Evo baš sam jutros bio u Algoritma i njihovoj letargičnoj djelatnici očito nije bilo napeto prodat igru, pa me je uputila da naručim iz Zagreba. Zovem večeras ZG, i tip mi kaže da narudžbu obavim u ST poslovnici. I tako, nakon malo natezanja, uzeli su mi podatke i rekli da će stić za tjedan dana, a možda i prije. :clap: :clap:
E da mi je ADSL, ovako ne želim ni pomišljat na iznose računa. :fuming: :fuming: |
a čuj...kad dođe,dođe!
nego,di ste? ja na b-netu!danas neidem van,umoran sam,reko sam curi da idem spavat u 21h:D |
ja sam isto za!!!
recite kad!!! |
pa probajte se vas par skupit večeras iza 22:15h na hrv-1
da bacimo neki 2v2 il slično |
Evo baš mi danas došo SC i odem ja malo po battlenetu i u nepunih pola sata score već 0:2, od toga jedan 2v2 i jedan 3v3 poraz. :clap: :clap:
Nego, kad bi se mogli nać radi jednog dobrog fajta? |
kada ekipa pokupuje originale....
ja več čekam par dana međutim mane kogni:D |
Ajmo ekipa, ako ja mogu kupit or****** igru, može svak. Da ne spominjem da mi je to prva "takove vrsti" :D
Ako kupujete gotovinom, dođe mizernih 113 kuna, a ipak je to najbolja igra svih vremena, ma koliko mi šutjeli o tome. Meni je stigla u roku od 3-4 dana, a u ta 3-4 dana je ugrađen i vikend. :) |
samo javite kad, ak ću moć, nema beda, ja sam na bnetu!
|
Dakle, kada vecini pase? Ujutro, popodne, navecer, vikend, radni dan?
|
Evo ja baš sad peglam. Mislim da bi svima odgovaralo oko 10 sati navečer, 2-3 fajta na huntersima u trajanju od 15-20 min svaki i to je gotovo do 11.30.
|
E, samo da napomenem, preferiram obični SC. Nick mi je vasilije_mitu.
Onda, jeste li za sutra navečer u potezu od 22:00-24:00? |
možda rađe oko 11 poslije mućki :)
|
Nemaš video, jel :p
Meni odgovara sve od nekih 22:00, možda malo ranije tako da najkasnije završim do nekih 00:30. Ajde ljudi, nickove na sunce, nemate se čega sramit. ;) I recite u koliko sati vam odgovara. |
nemam :D za to mi služi tv kartica :clap:
moj nick je bosko_the_pimp |
Koliki ti je skor na BN?
|
e to nemam pojma stvarno....ali nisam ja baš neki maher
|
nick: BSA-AK47
score 0/0 novi je nick pa je sve nula....:( meni paše svaki dan iza 22:30.... |
Rezime...
Da vise ne gadimo forum, ovako:
Sto se mene tice, takodjer je sve iza 11h prihvatljivo. Ovisno o broju zainteresiranih, mogli bi 2vs2 Lost temple ili ako nas bude dijeljivo s dva a vise od 4, Hunterse. Moj ICQ broj je 163825173 tj. mail bubba(at)hcp.hr, pa ako ima zainteresiranih za veceras, javite se. |
takodjer ko mrs bubba 156 196 454
|
slažem se, moj icq je 336918248
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |