![]() |
Maturalno putovanje
Zanima me gdje ste išli na maturalno putovanje i kako vam je bilo.
|
Išlo se u Španiju prije 3 godine, a bilo je :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: .
O detaljima i nekim drugim stvarima bolje ne...:D |
bio sam na dva maturalca Španjolska i Prag (sa svojim razredom).
edit: ima premalo mjesta, fali pariz, hrvatska:D ... ak se može nek se ubaci. |
Ja sam isao prije 3 godine u Italiju, mjesto se zove Lido di Jesolo. Mogu rec da mi je to bio najluđi provod u zivotu. U 7 dana tocis u sebe sve sto stignes, ne spavas...
A te Spanjolke, Sveđanke, ajoj:D :D |
ja sam bija u amsterdamu i to nije dobro jer se poslije niceg ne sicas
e i mi nista nismo tocili u sebe |
@ Tooma
Mi se nismo mogli dogovorit, jel bi u Italiju, Grcku ili Amsterdam. Nisam pozalio, dje god da odes bit ce ti dobro. Ak imas dobro drustvo onda ti nemre bit lose. A sta se tice tog sta se ne toci:D , bilo je i tog samo u manjim kolicinama. Nevalja se alkoholom, osjetio sam to kad sam se jedno jutro probudio na plazi polugol, a zastitar od hotela se dero na mene, a ja nemam pojma zast. |
Citiraj:
mi smo radili nesto sto je posve legalno, u amsterdamu cak i pozeljno:D |
Prag
:beer: Čehinje:) :beer: Čehinje:) :beer: Čehinje:) :beer: :beer: ...Davno je bilo to...sad bi išao opet... |
Prag, 7 dana čehinja i piva, sveukupno 7 sati sna :D
ahh... to su bili dani... :beer: :beer: :beer: : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
2001 španjolska- Azurna obala 12!!!! dana (1 dan u Africi).
bio je party na plaži neki njihov, plaža u 2h krcata bolesno cca 20h sna... tad sam bio mlad!:D 2004 prag- 7 dana 8h sna (prisilnog jer su svi zaspali pa sam morao i ja, kaj sam gori od drugih:clap: ) pive pive pive :beer: čehinje pive :beer: hrvatice pive, dalje se ne siječam...:D :beer: :beer: trebao sam za tj. dana u grčku al nisam upao na fax!:fuming: |
Španjolska prije 3 godine Ludnica totalna, islo se brodom
|
Citiraj:
|
loret
|
Citiraj:
ne vrijeđam nego je žalosno što svi al SVI idu tamo, ja sam to prošao i bio na azurnoj... MA KAKAV LORET!10puta bolje. btw. sad mi i žena ide tamo.:rolleyes: |
Citiraj:
sam su plaze u loretu 10x bolje nego u nici recimo |
to znam, a ove u andaluziji su 10X bolje neg u loretu.
iako loret za izač je...prejebeno. jesi bio u colossosu? |
Za 4 i pol sata idem u španjolsku. Ničeg se neću sječat.
|
Citiraj:
Pitas za colosos, bio mi je prek puta hotela ludnica:D A jesi obiso hollywood, moef-gaga itd ovoga onaj di zalaze sam hrvati nemrem se sjetit imena |
bio u holywoodu, u ovom drugom nisam, ovaj "hrvatski" neznam kak se zove al znam da je negdje blizu plaže čuo sam tamo coloniu!:)
colossos mi je IMHO najbolji. |
Citiraj:
@ Fleks Cuo si sta moras posjetit pa donesi koju fotku da se i mi prisjetimo malo starih uspomena |
joooooj kad to vidim...
ti laseri, ma ti izlasci!:( @ZED-M jesi pio sangriu? meni je to sok, al sam to prestao mislit nakon 7 čaša.:eek: |
Citiraj:
Najbolje nam je bilo u bircu kraj mcdonaldsa kod plaze otic na teqilu brijem da je bila po 20 centi |
fleks imam xd karticu od gige pa...
ima da poslikaš sve! da bar mogu vratit vrijeme:fuming: |
: lol2 :
Ma kakva giga odma dvije : goood : |
Citiraj:
|
Salzburg - Bec- Prag - Ceske selendre - Budimpesta.
Prag :( - najbolji dio.... destrukcija duse i tijela :D Inace za sve koji su bili u pragu i furali se u metrou : http://www.metroweb.cz/metro/zvuk/zvuk.htm :D :rolleyes: |
zakon!
kad ću imat vremena skidam! nostalgija....:D |
Metro zaaaakon
Pankrac, Haje, Opatov, Florenc, Museum, Pavlovska , Nadraži Holešovice :D (inače nadraži je kolodvor LOL) |
Toooo care, odma sam se sjetio onog "vistupa nastupa.." :D
Inace bili smo u hotelu Opatov i bio svjetski dernek, opijacina 24h (soba 315 rules) ;) |
Opatov :beer: :beer: :beer: hihi.. super lokacija, prek puta groblje a do groblja superjeftini "konzum" gdje se za malu lovu dobro jeli i pilo (i nosilo u hotel) :o
:( :( smrccc Prag :( |
Nigdje,moj razred ima zabranu zbog ponašanja( i to su SVI krivi,a ne samo pojedinci):beer: jebiga,napit ću se i ovdje:beer: :beer:
|
2 dana nica i 5 dana španjolska (lloret :rolleyes: )
izleti u monte carlo i barcelonu (i još nešto u francuskoj :confused: )..nazad avionom meni je bilo super :clap: makar sam ja htjela u grčku :D e da..i figueras..dalijev muzej..to mi je bilo : goood : |
Citiraj:
sve u svemu odličan muzej.:) |
U Grčkoj...vratio se prije 5 dana.
Fenomenalno, nikad bolji provod u životu... :beer: :beer: :beer: Grci su legende, puno su vedriji i veseliji od nas, mi u grupi prolazimo po ulici, pola ljudi nas pozdravlja trubeći :D :D Atena je puno tradicionalnija nego što bi se očekivalo, naravno - tradicionalne četvrti Plaka i Monastiraki, a u restoranima ti iza leđa praše harmonika i buzuki, pravi raj za moju etno dušu :beer: :beer: |
Citiraj:
Zgadila mi se njihova kvazi-kava, voda u bocama im je smeće a iz vodovoda je vjerovatno smrt, a žene su im loše... |
prije 2 god. u Pragu
dojmovi: sve najobolje jedino je hrana bila užasna svako jutro smo čekali da se otvori podzemna, a to je bilo oko 6 il 7h uglavnom zakon:) |
Upravo se vratih sa maturalca iz grčke bilo je pre j...
svaki dan sam bio oduzet od vina. pili smo najbolje vino jer nam je razrednik lud za grčkom i vinima pa nam je on pokazivao najbolje birtije i vina sveukupno u 8 dana 20h sna |
kak to da nitko ko je bio u grckoj ne spominje ouzo? to je prava cuga za zdrobit se. ni neznas da pijes nesto alkoholno, jos k tome 40% vol.
|
Citiraj:
I jeste li pili neko vino Apelia, Aspelia, tako nešto?? |
ja sam bil ovo ljeto u lloretu v španjolskoj .. jedino kam smo zalazili je bil disco holjivud ... ostali su svi bili vođeni od strane nekakvih turčinof ili kaj več koji su samo gledali kak bi čim više ojra pobrali .. najbolje mi je kad si išel nekaj kupovati .. dojdeš u dučan .. kolko košta majca ? ... 50€ .. okreneš se ideš prema van a ovaj za tobom počne bežati i kriči 5€ ..5€ i na kraju ju ustvari dobiš za 3 ili 2 ... mislim .. koji faking cigani ili kaj več jesu ...
... najbolji su oni kaj prilaziju po ulici da te pridobiju kaj bi išel u njihov disco ... pita on nas dal smo iz Hrvatske ... svakome smo rekli da smo od nekam drugam .. na kraju smo počeli izmišljati države ... :D eh da .. more njim nič ne valja .. fuj ... zmazano i jedan dan je bilo dosta meduza ... zato smo se kupali samo u hotelskim bazenima ... .. sve u svemu bilo je zakon .. kak god kad smo išli natrag smo dva dana putovali s busom i nisam osečal noge nakon toga ... ( tam smo išli s brodom - zakooooooooooon ) ... .. btw... samo da napomenem .. ja sam osoba koja je bila potrošila najmanje na maturalcu .. svega 25€ .. dok su drugi potrošili po 600€:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |