![]() |
Hearthstone
Neko tamo puši crack naveliko...
http://eu.battle.net/hearthstone/en/ Stream na mmo champu... :lol2: :fiju: :hitthewal: |
1. April? :)
Oni uvijek imaju dobre aprilske fore :D |
I ja se nadam da im se samo kalendar sj..ao :D
|
Nije šala.
Ja igram betu već preko mjesec dana. |
pogledajte video ako ne vjerujete :D
nadam se da će bit zarazno i zabavno ako ništa drugo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, nije loša s obzirom tko ju je radio :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
do bete se dođe tako da se stavi kvačica da želiš participirat u beti, pa čekaš da te stave u betu, ako te stave uopce.
|
Igra li ko ovo? Čini mi se zanimljiva igra. Može neko posuditi acc da isprobam igricu pošto sumnjam da ću dobiti beta key... :)
|
Jos uvijek nije EU beta tako da ce biti novi val pozivnica za europejcze :chears:
|
Citiraj:
|
Evo i EU bete :
http://eu.battle.net/hearthstone/en/...ins-04-09-2013 Jos samo treba uloviti kljuc :D |
Nadam se da ću dobiti ključ :D A ako ne onda bih kupio od nekoga sa foruma ako bude htio prodat :)
|
Sta dajes? Sigurno se mozemo dogovoriti za neku apsurdno masnu cifru:roller:
Recimo da mi punici do kraja zivota skidas kurje oci ili ponudis posao u drzavnoj sluzbi:beer: Ljudovi smo dogovort' cemo se. |
Možda neko nabavio key da mu ne treba? Mogu dati LoL account(gold) za zamjenu ili origin account (možda i steam account). Detaljnije na pm ako je neko zainteresiran ;)
|
Ovi giveawayi su uzas. Ima na BlizzardCS, pravila kazu prvih 100 koji posalju poruku u inbox dobiju. I onda posaljem 2 sekunde nakon sto objave poruku da se posalje i ne dobijem key, a lik posta ss kako je poslao 5 minuta nakon objave i dobije -.-
|
ja se samo javljam da dajem i pare za key :D :D
|
Okusat cu srecu na blizzard CS, jel ima jos neki dobar giveaway za koji znate?
|
Hmmm...na Blizzovom profilu sam oznacio da sam zainteresiran za betu.
Gdje se jos moze okusati sreca? |
|
đaba to, sve botovi
ja svaki put pošaljem u SEKUNDU ali ništa.. |
A jebiga jel ne mozemo i mi neki bot nabavit? Vidim da se prodaje po forumima za 200-300$ sugavi key
|
I ne samo to, nego ekipa masovno nudi 150-200$ za key
|
Evo probajte ovaj giveaway, bar je bolji od blizzovih.
Citiraj:
|
3ncore tnx, pribilježio sam se, nadajmo se da će neko od nas biti te sreće :D
|
jel uspijeva iko od vas doc do te bete ?
|
Jok
|
Aissss...zna mozda netko odgovor na ovo pitanje:
Welchen Kampfschrei hat die Eisenschnabeleule? :lol2: |
Silence a minion.
Eisenschnabel Eule ili Ironbeak Owl Jos samo treba nac prijevod koji ce proc :) edit: Dosta je napisati Schweigen |
Prije bih dobio na lotu nego key osvojio -.-"
|
Pa to je blizzard, ja znam za samo jedan key u hrvatskoj i to je to, ja od blizzarda nikad closed betu vidio nisam, bio sam jedno vrijeme optan na 15ak accountova, svi mailovi na outlooku i nisam dobio ni za SC 2, ni za D3, ni za MoP, niti za cataclysmu, dobit betu od blizzard je puno teze narocito za heartstone posto se keyevi vani krecu 200-300 eura, placaju stranci bez problema, tako da svaki sweepstake je gori od lutrije.
|
Citiraj:
hearthstone se čini kao simpatična igrica - plitka, jednostavna i lako probavljiva. isprobat ću je svakako, ali sumnjam da ću je igrati. |
Pa slazem se, zalosno je sto se stvorilo cijelo trziste toga, botovi pokupe key na sweepstakesima i onda se prodaje.
http://www.ownedcore.com/forums/mmo-...key-370-a.html Takvih ima koliko ti srce hoce. |
|
ma djabe.. zanimljiv mi je ovaj hype oko igre. Siguran sam da ce hs stat na sam vrh uz lol, dotu i sc2. Zna blizzard sta radi.
|
|
Upravo je Blizzard poceo slat keyeve za EU optinaše :) Sretno :) Usput ako netko dobije, nek se javi pa ćemo skontat neki trade za BF3 Premium :D
|
bf3 premium je djabe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |