![]() |
Asusuica 6800le
Kupio sam tu grafu pa me zanima. Da li ću overclockingom smanjiti njezin radni vijek. I koliko mogu sa riva tunerom clockati bez da bude ikakvih nuspjava. Otključao sam sve cijevovode.
|
svaka acst...znaci ni asus vise ne bira chipove:D
si odkljucai i vertix? |
Ja mislim da jesam. Našao sam na netu neke upute kako da 6800le pretvorim u GT pa sam to i učinio sam još nisam clockao
|
klokaj pa javi:) preporuka omega driveri:beer:
|
Valjda su i ispravni svi .
bila je i vijest negdje na netu da jedna posiljka asusuica le bez beda ide u gt , ko od sale , valjda si pogodio . |
U ovo je opasno.Nisam cuo da se ijedna nije dala otkljucat.
Sto se tice clokanja clokas ju dokle ti riva dopusta |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
slobodno klokaj:beer: |
Da ali koliko mogu maximalno bez ikakvih nuspojava.
|
dok je stabilno:D
|
Citiraj:
a koje napajanje imas |
maxpower 400w nemam trenutno love za novo jer sam dao zadnju lipu za grafu
|
obrati se shiompi!!!! 220 kuna hiper 350w...:beer: vise nego dovoljno
|
Radije ju ostavi na stock frekvencijama sa otkljucanim pajpama, to napajanje nije za ples. Radije krkni kakvu kladionicu pa kupi jos i kakvo bolje napajanje ;) a cujem da je i davanje khm... tipova sa bicem..khm.. dolje... placen posao ;)
|
U onda se nemoj zaje...
Mozes probat dokle ide al ju nemoj tak ostavit |
Jesi ti mene ćuo ja nemam za napajanje. I mamu sam jedva nagovorio za grafui rekla mi je da nekoliko mjeseci nesmijem ništa kupiti za komp.
|
A ne kužim zakaj to napajanje ne valja pa ono je na 400w
|
Citiraj:
Moglo bi skviknut, meni je jedno skviknulo |
A dali bi mi za napajanje bili dovoljno i manje od 400w
|
zasto jer je smece...daje max 250w, a ne valja 5 para po kvaliteti...naponi su nestabilni,nema zatita...itd itd,
imas antek smartpower od vekija ili od mene ak os kupit hiera:) znam da nemas sad...al se javi tj sad se dogovorimo a rijesimo to kad bus imal para:beer: |
Re: Asusuica 6800le
Citiraj:
|
Je ali to će trajat sto godina ovo sad što sam imao to sam dobio za rockas. A da bi dobio grafu morao sam se dogovorit s mamom da moram štediti a ne svu lovu za komp odvajat. Sad moram kunu po kunu odvajat ustari ono što mi ostane jer velik dio sad đeparca moram odvajat za bankovnu knjižicu.
|
Re: Re: Asusuica 6800le
Citiraj:
|
Sad sam se sjetio dobre ideje kako da zaradim za napajanje pogledajte malo tržnicu.
|
Ove asusice iz linksa se zgleda moddaju ko beba. Danas je došla leica i radi savršeno uredno na 16x1,6vp :clap:. Kloknul ju još nisam, malo bum samo gledal u riva tuner gdi piše 16x1,6vp -(jedno dva sata):D !
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svatko ko ju je kupio otkljuco ju je:beer: |
Ja imam jedan problem kad sam instalirao najnovije forceware drivere ne radi mi smartdoctor. Onda sam skinuo enhance rivere pa kad otvaram smart doctor pojavi mi se ovo cannot find resource.dll i ne otvara ga
|
Kaj ce ti to?
Sve kaj te zanima mozes vidit i u everestu |
Ali svejedno kako to mogu riješit
|
Citiraj:
|
btw svi koji su otključali svoje 6800le.. dajte testirajte u 3dmark 01SE advanced pixel shader i u 3dmarku 05 pixel shader test... sa najnovijim driverima...
i malo pogledajte kacige onim tipovima odma na početku 3dmarko 05 prvog gametesta... tu se meni pojavljuji par artefakt... ali u igrama ih nema... pa nije bed... ako vam se pojavljuju samo negdje uižvajte i dalje... vidiš mogo sam ugrabit LE, dobra grafa stvarno kad se da tako otključat... ali draža mi je ova 6800nu.. samo javite clockove ;-) |
Kod mene nema artefakata nigdje
Probaj zakljucat pixel unit nazad pa onda vidi |
Evo sta moze LE
|
Citiraj:
pa onda ih neće bit Do`h! probo sam već... znam kako izgledaju cjevovodni asrtefakti...:beer: i nemogu otvorit ovu tvoju sliku... |
Citiraj:
|
Ne zakljucaj na 16,5 pa probaj
@Fleks Kaj ne radi |
ma evo nakon pola sata mi otvorilo...
fin score i to sve, ali..... daj ti meni tu pozadinu!!! Di si našo tako finu pozadinu sa Albom... seriously daj link :beer: :D EDIT: na kojim clockovima si držao proc i grafu za taj score... i koja je defaultna voltaža jezgre na tim LE-icama... meni je 1.2V, a u NiBiTor u nemogu namjestit na 1.3V( samo 1.4V)... a toliko bi mi baš trebalo... :-( ... probat ću i sa 1.4V jednom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |