![]() |
Nvidia GeForce v310.54 Beta Driver
Citiraj:
|
Jel R310 nVidijin odgovor na AMD-ove 12.11 :D ? ajde pa da i mi dobijemo 10000+ u 3D Marku 11 na graphics score :D
|
Citiraj:
Ovo je vise driver sa novi CoD i AC3. BF3 je jedini koji je profitirao bar koliko za sad vidim po forumima.. |
Citiraj:
http://www.3dmark.com/3dm11/4775705 Možda bude kakav driver da ću na tim postavkama dogurati na 10000 :D naravno, nije mi da mi to treba, samo će to biti koliko dokaz da driveri zbilja daju boost. |
meni je skor u 3dmarku11 manji nešto :D
|
Citiraj:
|
Brko kako si ti zadovoljan sa driverima? Nisam doma trenutno pa nemogu provat.
|
Nisam probao, iskreno. Budem sad koji dan. Budući ne igram skoro pa niš u t
zadnje vrijeme (tj. igram F1 2012 i PES 2012), nije mi baš do updejtanja drivera. |
ja sam igro d3 i cod ovaj blek ops 2..sve je super
|
Citiraj:
|
Kaj ne probas? Instaliras prek sadsanjih i ak ti nisu dobri samo vratis stare iz nvidia foldera. Bar je to jednostvano i radi dobro.
Kao 26% boosta u novom CODu a igra ide 90 -120 + fps i sa starim. Nije ni cudno jer ima sve stare boljke tog engina ali je kao dx11 ovaj put. Stavili su tu neke komparacije.. http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam ih probao, sve odlicno radi osim Guild Wars-a 2. Kad ga pokrenem pojavi se crni ekran i ne mrda.
Vratio na 306.97 i sve radi bez greske. |
Evo i novih: GeForce 310.61 Beta Drivers
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Imas pravo kolega, moja greska ;) Citiraj:
|
ovaj quote je vezan za 310.54 drivere
|
Katastrofa i jedni i drugi, artefakti u bf3, grafa se u loadu zagrije i do 68 C pod accelerom :eek:, mogu mislit sto bi bilo da je stock...
|
meni sve ok sa 310.61 :/
|
Citiraj:
|
E ali vi imate 2 serije poslije graficke ;) odlazi u zaborav izgleda 480ka....
|
Malo OT, sto ti nisi slao tu GTX 480 na garanciju? Znam da si bio trazio sarafe za nju..mislio sam da su ti prihvatili garanciju i da si dobio noviju seriju.
|
jep,gigabyticu, dobio gtx 670, prodao i kupio drugu gtx 480 .
|
Da sad sam se sjetio, zasto je nisi ostavio? Racunas ako rikne i ta GTX 480 da ces opet dobit GTX 670? :D
|
ne, ukrali su mi mob na moru -.- pa sam ju prodao da uzmem mob i istu grafu, ova nema garanciju :)
|
Batman (zadnji) ne radi sa 310.61 ajmo nazad na ofišal :)
|
Radi zadnji Batman ali kao i jos par igri ima problema sa "black screenom". Ctrl+alt+del i nazad u igru i radit ce kao i sve druge.
|
Moja greska, previse sam mjenja drivere, tj malo beta malo ofišal, pa opet beta i na kraju su se zbrckali + Lucid tj "VIRTU MVP" driveri koji su promjenom nvidijin drivera isto malo poludili, pa sad nijena igra vise ne radi kao treba, jedna steka, druga cuka a treca nece uopce, drugim rijecima trebam napravit dubinsko pranje drivera (sa regeneracijo na kraju :)).
Koji mi program preporucate za ciscenje drivera lege? Ja sam do sada koristio "driver cleaner", jel ima nesto novije i bolje ili da se drzim isprobane metode ciscenja i šamponiranja :D :chears: |
|
Arrrrggghhhh :hitthewal: nova beta, bas se pitam sta sad od starijih igara nece radit :D
|
R310.70 WHQL candidate
https://forums.geforce.com/default/t...ased-12-4-12-/
Citiraj:
|
to je već za vlastiti topic al ok :D
|
Instalirao, sve 5 za sad, testiram BF3 i ostale igre vcrs ;) btw skinite najnoviji afterburner ( nisam imao zadnji pa mi nije pokazivalo core clock ).
|
Ti driveri u zadnje vrijeme idu nevidenom brzinom tak da nema puno smisla za svaku betu otvorit novu temu. Mozda bi jedna tipa beta driveri Nvidia bila dovoljna..
MY bad. Beta ili ne Nvidija stanca vise od AMDa u najboljim danima fixeva i sl.. Sto mislim da bi se radi preglednosti moglo to sve potrpat u jednu temu, mozda odvojit betu i whql. Nisi skroz u pravu. Ovo je WHQl candidate driver. Nema ga na spisku WHQL drivera na sajtu. Nest novo, bar za mene.. |
ali ovo nije beta druže
trebalo bi topic za sve bete i za sve whql napravit, ako se moderatori ne slažu neka deletaju :D jedino neznam dal da napravimo whql topic za sve ofišl drivere il kako izlaze da se rade topici hmm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |