![]() |
Red Bull Stratos
Nije vrag da nitko živ ovo ne prati, pa piše se povijest.
http://www.redbullstratos.com/live/ :respekt: EDIT: Moja greška , ipak sam ocekivao barem zasebnu temu. |
Ima na temi youtube znanost, prati se prati;=)
|
cekam vec 2h nikad docekat :D
|
Prati se prati ...franc slani čips pri ruci....forum evo na primarnom monitoru i na sekundarnom u full screenu stratos ;)
|
U sporo sad ide :kafa:
|
trebat ce još ~40 min
|
Bome i ja pozorno pratim, i nadam se da lik nece zginut, jer je ovaj pothvat malo zesce kockanje sa zivotom.
|
Da, vec se 30 min spominje vizir...................
|
Sta felix radi na 36 000metara visine? Trazi ramosovu loptu :D
|
To je to sad
|
i ja sam mislio , ali pada lagano
|
Idu ponovo gore, ko bi ga zna :D MOžda idu na 40tkm
A evo priprema se. |
final checklist...
ovaj balon samo šta ne pukne :D |
sad bi bila baza da se lik onesvijesti. :D
|
ma bogte...ko da gledam esmeraldu...skoci vise, bemti cucka
|
Citiraj:
|
evo ga, ide....
|
Ja ostadoh bet wlana, skoro sam stick bacio kroz prozor, taman sam se spojio na mrezu kad su se vrata otvorila :D...da vidimo...
|
Ludilo. Svaka cast i sretan put..
Imas na telki sportska tv |
Nesto se on vrti. :D
"Keep talking" :D |
Lud čovik. Svaka čast :)
Mene je iza TVa bilo trta. |
Bit ce zanimljivo gledat snimke pada iz njegove perspektive.. 1171kmh
Kak je tek bilo ovom prije 50 godina skakat bez Red Bulla. |
E taj je tek lud ;)
|
Bravo.
|
Svaka cast. Jedva cekam vidjeti snimke s njegova odijala.
|
bi ja klinac skocio kad su se vrata otvorila....... samo bi mirno 'ladno se izderao ZAJEBI, i pustio helij i laganini se vratio na zemlju :).
i svaka cast na hrabrosti. iako sumnjam da Felix ima bas sve ovce na broju, svaka cast. jebote, covjek je letio brzinom od 1171 km/h....... ono, stani pa pogledaj opet broj - 1171 km/h. :care: |
Ne osjetiš to gore, nema nikakvog otpora, samo znaš da padaš :)
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
ima li ko snimku skoka, ili link...
|
Svaka čast,muda do neba i nazad za napravit takav skok.
Onaj trenutak kad je salutirao i samo se bacio-priceless. |
lik lud ko puška
Pratio jučer zadnjih sat vremena, šteta što to nije bilo bolje izreklamirano, ja sam čisto slučajno nabasal na to. Jedva čekam snimke s odijela... |
|
Citiraj:
|
ja sam skakao bungee 3 puta, i sad mi ej svejedno, skacem li sa 10, 100 ili 1000 metara, mene bi ovdje najvise bilo strah, upravo tih okrecanja i vrćenja dok padas... pogotovo to kad se pocmes okretat, sto brze padas, a nemozes se kontrolirat...
|
Citiraj:
Nego ovaj spin je stvarno jebeno igleda, čak i gore nego s one zemaljske kamere. |
:lol2: |
Citiraj:
Stvarno ne mislim da su ovdje potrebna neka muda pogotovo kad iza cijelog projekta stoji hrpa inženjera i stručnjaka koji su to sve proračunali i pritom mislili na svaki pa i najmanji detalj. Ako ćemo već o mudima onda treba spomenuti Joseph Kittingera koji je ovakav skok (nešto manje km) izveo davne 1960. godine, a uzmimo tehnologiju koja je bila te godine i ovu danas, http://www.youtube.com/watch?v=Z8RRkMsHOMU E tu su trebala muda, a ko je ikada čuo za tog tipa? A šta je ovo danas? Cijeli taj projekt je samo jedna ogromna reklamna kampanja za red bull, a naravno da si red bull neće dozvoliti da im tip pogine dok snima reklamu za njih, tako da mislim da ovdje ništa nije moglo poći po zlu. Ljudi danas rade puno luđe i opasnije stvari i to samo za svoj gušt, a ako tu još dodamo novac kao bitan faktor, eh, onda ni nebo nije granica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |