![]() |
Koji P2P alat koristite?
Koji P2P alat koristit ili koji je najsigurniji?
Ja koristim Strong DC jer sam cuo da je najsigurniji!!! |
Re: Koji P2P alat koristite?
Citiraj:
|
Ja koristim Shareazu
|
Ja koristim e-mule,sharezu, i na kraju Winmx. Ne znam kakvi su po pitanju sigurnosti al ja do sad nisam imao nikakvih neugodnosti s ni jednim od njih.
|
Limewire i Bear Share
|
WinMX - ako stvarno nešto treba...
|
e-mule
|
Shareazu
|
DC, emule, winMX...
|
DC++,Shareza
|
winmx kazaa
|
'
Ako ostane ovako dobar, do groba Emulca koristim. |
Kazaa lite
|
DC++ , win mx , .. prije sam i kazu lite ali nakon kaj sam bil reinstaliral windowze i nju več mi se neče spojiti nego samo piše conecting .. tak da od nje nič .... imam i sharerazu ali mi je prokleto spora pa nemam volje s njom nič skidati ....
|
DC++ i sharerazu
|
Ice meni se kazaa prvi puta spajala bar 5 minuta, ali odonda ide glatko.
|
koji je najbolji za igre i programe?
|
torrent
|
Ti torrenti meni idu na zivce kada je pitanje malih programa. Pocnes skidati pa nema seedova, pa cekas 10 dana da se nes pokrene pa onda nakraju skuzis da je netko uplodao smece. Istina ima toga i na muleu i sl. ali neznam dali samo meni na torrentima svako toliko naletim na smece.
Sto se filmova i igrica tice lakse se nadju na torrentima pa i ja skidam sa torrenta no programe samo muleom. |
Citiraj:
:D evo ja sam prešao na Bitlord 20. 07.2005. i do danas imam 217 GB prometa, od čega je 69 GB download, a 148 GB upload, ali zato skidam istovremeno po 4, 5 filmova i ni jedan ne ide ispod 100 Kbs ![]() |
WinMX & BitComet
|
Torrent - Tornado
Ponekad E-mule |
shareaza..prije sam koristila win mx i soulseek, ali shareaza se pokazala najboljom :D
|
dali mi neko može pomoći oko bit lorda! imam flat rate 768/128! stavil sam max upload 16 kbs, a on mi skida samo oko 7-15kbs!zašto!teoretski bi trebal skidati 92kbs a on samo 15!!!
|
Ma LimeWire majka! :D
Nema stvari koje tamo ja jos nisam uspio naci, a brzine su skoro uvijek na max (kolko to 384/64 dopusta :fuming: ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
posve točno;i moj izbor LimeWire Pro : cheers2 |
Kazaa lite
|
dosada nisam koristio ništa, sada sam počeo sa torrentom, imam BitComet
BTW: Imate u novom Bugu temu o Torrentu i 7 torrent downloadera na DVD-u |
DC++
|
Bitcomet, Limewire pro. Bitcomet za programe a Limewire za pjesme i video
|
DC++ (za domaće stvari i narodnjake), LimeWire (strano), Azureus (torrenti; programi, filmovi, igre, cijeli albumi,...).
|
LimeWire Pro :rambo:
|
Azureus, KazaaLite, Imesh, Morpheus.
|
dc++ i iMesh po meni kazaa je dosta los....
|
Citiraj:
|
SHAREaza
|
mirc :D :D
|
Azureus ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |