![]() |
Dragon Age III: Inquisition
http://blog.bioware.com/2012/09/17/a...i-inquisition/
Nakon razočaravajuće dvojke koja je meni bila ok igra ali ni približno dobra kao prvi dio kao što je bilo i očekivano dolazi nam i treći DA. Nemam prevelika očekivanja s obzirom na to kako je Bioware postao specijalac za loše nastavke. E sad, ako se vrate originalu tj. prvom djelu kao što su nešto pričali nakon dvojke, plus Frostbite 2 kao engine, mogli bi ponovo dobit vrhunsku RPG igru. |
Citiraj:
Da ne bude offtopic. Nadam se da je Bioware naucio da ne stavlja pola radnje u veliki grad. Kad govorimo o RPGu Act I u Witcheru 2 me najvise podsjetio na Dragon Age koji je bio skoro savrsen. Nek se ugledaju na Prototype 2. Uzeo je sve dobro, a izbacio sve lose iz orginala. Ako i naprave i upola dobru igru kao orginal bit ce to dobra igra.:goood: |
Kud na Prototype 2? Na igru koja nema veze sa ovime. Uzeo je sve dobro? Izbacio sve lose? Jao si ga nama ako se na tu igru ugledaju.
|
Jedino na šta se mogu ugledat je prvi dio i ništa više. :amen:
Ma siječam se da su nakon što je izašla dvojka priznali da su failali i da će se u sljedećem nastavku ugledat na original samo ne mogu sad to izguglat nigdje. To je jedina nada ovoj igri. |
najavljena negdi za 2014. :Đ
|
U jedinici sam utrošio 200 sati gameplaya, i jedan mi je od najboljih ako ne i najbolji RPG.
Dvojku sam prešao i zaboravio, ali gajim nade za trojku. Nadam se nečemu dobrom. A nisam imao pojma da će koristiti Frostbite 2 kao engine :) Moglo bi biti finih goodiesa. |
Citiraj:
|
Couldn't care less. Sada kad je najavljeno pregršt RPGova, koji će i biti RPGovi, a ne doll dress-up dating simulacije sa potpuno konzoliziranim gameplayem, koga više briga za DA? Project: eternity, Chaos chronicles, Wasteland 2....to se čeka.
|
Nakon Dragon Age 2 koji je bio najveće smeće od RPG-a ikad, nekako nemam vjeru u kvalitetu njegovog nastavka...
|
Jesam fan Bioware-a, i vecina njihovih igara mi je izvrstna, ali DA: 2 sam odigrao po ure, i stavio igru na policu, to vise nije RPG za komp, nego neka "igrica" za konzole
Nadam se da ce to vise licit na jedinicu, ali cisto sumnjam, i ocekivanja su vrlo niska da se ne razocaram previse |
Poslije DA2 i posebno ME3 ne kupujem niti igram više ništa od BW-a. Hrpa idiota.
|
Napokon malo vijesti o ovoj igri, nažalost nisu bajne jer teasaju release tek u jesen 2014. |
Ako nastavak bude kvalitetan, u šta čisto sumnjam, nije problem pričekat ni 2015.
BTW je li vama na ovom traileru na 0:23 izgleda ka da lik ima nekakvo dalekometno oružje u rukama (hint - nekakva pljuca)? Joše je rano i nisam se umija/doša sebi pa možda krivo povezujem - bar se nadam da je do mog krivog opažanja :D |
Citiraj:
Prvo što mi je palo na pamet - Arcanum. Nemam baš nikakva očekivanja od igre, tako da se mogu samo iznenaditi. |
Možda lik samo drži mini ovna za razvaljivanje vrata, ono - portable edišn :D
A možda su i u šumi :p |
Ako izlazi za godinu dana taman imamo vremena za odigrat jedinicu i dvojku ispočetka.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da je to Varric sa onim svojim samostrelom, a da ga jebeš - u izradi je od 2011, ako uspiju i ovo usrat stvarno ne zaslužuju disat :D
|
Citiraj:
|
Ma da li mene ovo sentimentalnost pere ili je to povratak Morrigan ? :care:
Otkud nju stavili u trailer i otkud ona odjednom,ni traga o njoj u dvojci,samo Flemeth natuknula par sitnica Sad mi samo nije jasno,poslije Witch Hunta ili joj je Warden smrtno ranio ili je otisao s njom i potencijalnim djetetom kroz u Eluvian u Black City,Fade ? Kako ce samo to rijesiti,koji ce storyline od svih mogucih odabrati posto je Wardenova prica gotova ? Ufff jedva cekam novosti za pricu i ostalo... |
Baš se radujem ovome.
Inače imate za siću po cd key shopovima DA: Ultimate Edition (dvojka nije vrijedna spomena) pa tko nema original , nek navali, unutra je preko 200 sati igre. |
Smo iscekivati gameplay da vidimo jel gameplay nazadovao konzolaskim poglupljivanjem kao Dragon Age 2 ili se vratio Originsu ( samo kad se sjetim negodovanja konzoloas zbog toga sto im je Easy razina tezine bila preteska ) :lol2:
|
ovo bi moglo biti jako zanimljivo :) |
:goood: |
Ovo odlično izgleda. U usporedbi s ovim DA2 izgleda kao igra iz 2000.
|
Nadam se da sam u krivu, ali meni nažalost izgleda skriptirano, kao na poteze i pomalo konzolaški.
Nadam se da će za nas fanove prvog i vjerovatno najboljeg RPGa ikad, ostaviti mehanike igre originala - hard težina, pauza prije svake borbe, raspoređivanje heroa, ti taj potez, ti taj potez a ti taj spell, borba, pa repeat. Onda odabiri u priči koji imaju utjecaj na daljnju igru, razrađene likove... |
Ovo će bit konzolitis čini mi se, vec vidim po god of pron rolanjem po podu, lancima i flashy mega hulk smash napadima.
|
https://www.youtube.com/watch?v=IML4...e_gdata_player
Prvi dio https://www.youtube.com/watch?v=g6rV...e_gdata_player Drugi dio https://www.youtube.com/watch?v=g6rV...e_gdata_player Treci dio https://www.youtube.com/watch?v=bbGN...e_gdata_player Preko moba pa ne mogu,kasnije na kompu izmijenim :) |
|
Isti dio kao i ovo s PAX-a od prije dva mjeseca samo duže. Meni to izgleda jako dobro.
|
Ja sam bio uzasno razocaran kad sam vidio da oruzje nema korice nego lebdi iza igraca, i da ima dosta clippinga. Mislim, nije bed za jedan gothic iz 2001 al za igru iz 2014 im je to apsolutno neoprostivo. Grafika je toliko nabrijana, da ovakve stvari, barem meni, totalno ruse immersion. To mi je problem sa svim igrama novije generacije. Kada je grafica crap, takve stvari ti ne smetaju, ali ovo jako upada u oko. Medjutim, imam nadu da tako nece biti u finalnoj verziji, npr, u alpha verziji witchera 2 (onaj leaked video) geralt isto nema korice, pa u konacnoj verziji ima...
Jel to samo meni takve pi***rije smetaju ili...? |
Bez brige bilo ih je i koju su ispaljivali jer ne ostaju otisci stopala u snijegu, ili je kvaka na vratima "zaljepljena" a ne 3D (u nekim igrama općenito).
Ja priđem priko tih detalja i baziram se da igra ima dobar gameplay, levelanje/skillove likova, zanimljive questove, veliku mapu, raznovrstan i zayeban AI, nelinearnost, atmosferu, optimiziran engine, šta manje bugova/glitcheva, šta veću raznovrsnost svih itema... Da - skroman sam :p |
Ma shvacam ja to, al pricam o ovim novijim igrama. Evo npr, igram deus ex prvi, grafika je stvarno crap, al nema veze, svaki detalj je u skladu s crap grafikom, i nekako je sve ujednaceno. Ovo o cemu sam pricao je kao da u novom bf-u oruzje izgleda kao iz prvog CS-a. Jos pogotovo kad se hvale s fantasticnom next gen grafikom. Sorry za off topic, ali je kao, tangencijalno vezano za topic ;)
|
Clipping je nešto najgore, džaba ti ne znam kakva grafika, kad mu mač konstantno clippa sa leđima dok trči. Ajd da se to desi s vremena na vrijeme, ali sjećam se da je u Witcheru 2 to bio problem na Geraltu. Znači buljiš u njegova leđa 90% igre, a da nisu mogli pošteno napravit da mu mač ne propada kroz tijelo. Ista stvar sa Batmanovim plaštem u Arkham serijalu, al ajd to im mogu oprostit jer je plašt miljon puta kompleksniji od mača.
|
ma grafika mi je najmanji problem kod RPGa
nek mi stave grafiku kao i u DA 1 i istom dobrom pricom, atmosferom, likovima i ja prezadovoljan ali ja sam skeptican prema ovom naslovu nakon prelose dvojke |
Ja sam nakon mass effect 3 preskeptican prema icem sto bioware radi, ipak, ovo sto se za sad zna zvuci obecavajuce, tako da dragon age i witchera najvise iscekujem u ovoj godini
|
zavrsio skyrim po drugi put, i sada opet poceo DA 1 igrat s svim dodacima, prejaka igra :D
|
Ja sam u Deep Roads-u trenutno :)
|
Novi trejler
https://www.youtube.com/watch?v=uO2h4qUNJ60 Da, izgleda super, i da jos uvijek ni traga ni glasa koricama za mac...sigh...al izgleda super |
Poslije dreka zvanog Mass Effect 3, BioWare je za mene mrtav.
Ne podržavam piratluk, dapače sve kupujem preko Steama i Origina, ali ako ću igrati ovu igru (a vjerojatno neću), sa užitkom cu skinuti jogurt verziju.:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |