![]() |
Matične ploče - anketa za završni rad
Poštovani forumaši,
u svrhu izrade završnog rada napravila sam online anketu u vezi matičnih ploča i najčešćim kvarovima istih. Molim Vas ako biste izdvojili nekoliko minuta Vašeg vremena i ispunili anketu na navedeom linku: https://docs.google.com/spreadsheet/...0wYXc6MA#gid=0 Nadam se da je tema postavljena na odgovarajući podforum i da ne krši neka pravila :/ Par informacija....nema nikavih virusa, dosta je kratka anketa, nije nikakva spačka ni zezancija i zaista mi treba pomoć jer su ljudi na drugim forumima kah.....malo bezobrazni....kah kah...... Hvala svima na pomoći :fala: |
"Vaš je odgovor zabilježen." :)
|
također :beer:.
|
Ispunjeno.
|
Vaš je odgovor zabilježen.
|
Ispunjeno i sretno ;)
|
ispunjeno!
|
odigrao :)
|
ispunjeno, sretno
|
Vaš je odgovor zabilježen. :)
:chears: |
Riješeno! ;)
|
Eto i ja rijesio pitanja o svojem trenutnom računalu :)
gl |
Ispunio.
|
Upravo ispunjeno!
|
Ispunjeno.
|
|
Ispunjeno :chears:
|
napuljkao sam i ja :)
|
Citiraj:
al to ti je inače varka :D |
To pokazuje poznaješ li materiju :D ispunjeno :chears:
|
ispunjeno
|
Riješeno ;)
|
ispunjeno
|
|
Ispunjeno!
|
bump :)
|
popunjeno.. lp
|
Ispunjeno..sretno!
|
I ja sam se popunio, najeo se punjene paprike i lubenice.
A i ovo sam usput popunio :-) |
+ 1
|
Ispunjeno.
|
Rožice ispunjeno, postavio sam i na svoj forum. Ipak smo susedi ;)
|
Ispunjeno...
|
ispunjeno:)
|
Imam par pitanja:
1. Šta je to Asus čipset (pitanje 9)? Koliko ja znam, to ne postoji. Intel, AMD, SiS i VIA su ok, ali Asus nikako. Asus je proizvođač ploča (i ostalog hardvera), ali nikako čipseta. 2. otkad je BIOS dio ploče (11)? Govori se o hardverskim dijelovima ploče, a ono odjednom softver. 3. u istom pitanju nije navedeno brdo dijelova ploče koji su daleko kvarljiviji od navedenih: naponska regulacija (pobogu, kakav naponski konektor?), SB, NB, kondenzatori, slotovi rama, PCI i PCI-E slotovi,... Zaključak: pitanja su složena dosta ofrlje i vidi se da ih je radio tko nije previše upoznat s tematikom i hardverom (sorry) kao i kvarovima istog. Znam da sad ispadam picajzla, ali kod mene ili će biti kako treba ili neće biti. |
P.S. - MoguĆnost
|
+1 :D
|
ispunjeno
|
Vaš je odgovor zabilježen. :)
|
Ispunjeno ali trebalo je to biti malo detaljnije, ipak se radi o matičnoj ploči koja kad se gleda kao sklopovlje je najkompliciraniji dio u svim vrstama računala, meni osobno ova anketa ne bi pokazala nikakve bitne činjenice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:00. |