![]() |
Watch Dogs
http://www.pohrani.com/f/j/I3/3T5rRz5O/0043.jpg
Citiraj:
|
Gledo sinoć/jutros uživo! Predobro i nadam se da će ispasti dobro.
|
Malo mi vuce na futuristicki AC (AC/Deus Ex + sandbox), ali od svih najavljenih igri na E3u ova mi je najvise zapela za oko.
Prema ostalima sam nekak skeptican, dok ovo zeljno iscekujem. |
Jaw. Dropped. :D
|
Koliko vidim grafika je odlična!
Nadam se i gameplay :D |
Meni se svida, grafika je stvarno dobra.
thumbs up! :D |
Podsjeca me na seriju "Person of Interest" ... nadam se dobrom gameplayu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas čuo za igru i vidio trailer prvi put. Izgleda super i nadam se da je neće s*ebati. Također kao što je netko već napisao, odmah me podsjetilo na "Person of interest", praktički ista tematika.
|
Meni je zapelo nesto drugo za oko, ono malo u kutu di pise ubisoft. Jaaaaako zelim da uspije al nekak mi se cini da ce ispast ko ass creed u moderno vrijeme. Da ce ovaj kao open space bit samo fasada za linearnu igru. E sad, ako postoji vise nacina da se neki objective predje, onda bi moglo ispast kewl, al sve u svemu, ne nadam se previse. Zapravo, nadam se da ne nadajuci se previse budem ugodno iznenadjen :D
|
Izgleda dobro. Definitivno cu probat.:goood:
|
malo da oživim temu, a i ovo je novi gameplay, first look series :D :D |
Usudim se reci da vise cekam ovo nego GTA V, potpuno novi koncept, odlicna grafika i nadam se brdo akcije.
Samo se nadam da ovoga hakiranja nece biti vise od akcije, a kako je tu logo Ubisofta mog voljenog nekako sam uvjeren da nece biti mane :) Svakako vrijedna spomena igra |
Ovo ću igrati usporedno sa GTA V.. Igra mi je odlična! Hakiranja, i sva ta moderna sra*a izgledaju odlično!
Kada budeš npr. upao u neku mrežu ona će vjerojatno neke "krupne ribe" krenuti na tebe pa će bit akcije, i onda ćeš ih tako do kraja igre tamaniti jednog po jednog, bar se ja nadam nečemu takvome. |
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=ECC38TkgRDg
Meni ovo djeluje tako dobro, tako "nestvarno" za jedno igru, genijalno :D Jedva čekam.. |
Citiraj:
Jedva čekaš kaj ? Meni ovo izgleda vrlo stvarno, grafika je savršena. :D Nekako me podsjeća na nešto što se nedavno dogodilo. :D |
Koji je glavni lik u igrici? Joe ili Miralem?
|
Citiraj:
|
:lol2::lol2:
Ahahahahaha, ja se ispričavam :D Editirao sam post.. Evo i ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=ECC38TkgRDg Očito sam istovremeno spamao po temi "kvalifikacije za Brazil" i ovdje, pa sam krivi link paste-ao.. :goood: Uglavnom, igra mi djeluje ultra genijalna.. Djelomično pojednostavljena kao i FC3 ali svejedno se nadam da će odlično izgledati i da će gameplay biti fenomenalan.. :chears: |
Izašli službeni zahtjevi igre:
Citiraj:
|
Ovo izgleda malo previse... nezz kako oni zamisljaju da svi imaju ovo + x64 sustave...
|
ajde ba ni bf4 ne treba takve masine da radi 60fps na low. nece ni ovo.
|
Odgođen za proljeće 2014 ! :baad:
Šteta baš sam mislio da ću imati zanimaciju po snježnom vremenu, prije nego što stigne gtaV na pc :( |
Citiraj:
|
razocaran sam to mi je bila najiscekivanija igra od svih koji moraju izaci ovu zimu...
S druge strane ih razumijem u 1 mj su trebale izac BF4 AC4 i jos Watch dogs prevelik broj hitova u kratkom perijodu. |
|
igra izlazi 27.5 ove godine. Napokon da su stavili datum kad ce igra izac
|
Jedva čekam! :) |
Ja isto jedva cekam ali zapravo se i ne nadam previse.. Ipak je ovo Ubi soft, a oni rade "glupe" igre, igre za mase, igre koje igraca vucu za rukav (FC3), velika mapa ali sve naznaceno na njoj i na mini mapi prilikom cega se gubi znatizelja istrazivanja, lutanja i slicno (FC3 i serijal AC)..
itd, itd.. Bumo vidli.. |
Ja sam taman pogledao! Isto tako jedva čekam, izgleda predobro, sada, treba vidjeti kako će na kraju sve ispasti..
|
imate na indijskom originu predorder za nekih 20-tak eura...
|
Novi trailer u nizu. Biti će ih još jer nema dema... :) |
Bilo je i vrijeme, već je 2 godine čekam.
|
Šta, jel izašla?
|
Citiraj:
|
Samo imam jedno pitanje, malo mi se paraju preveliki zahtjevi za proc kad je sve na ultra... da li se obzirom na to da igra podržava 4k rezolucije pod ultra misli na na tu rezoluciju ili ? Da ne bude da mi je nedovoljan proc na bijednoj rezi od 1680 :D
|
Citiraj:
|
Još jedan u nizu, ovaj put vezan uz MP.
Dobro ovo izgleda. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |