![]() |
Call Of Duty : Black Ops 2
Službeno je:
"It’s not exactly shocking news, but Activision CEO Bobby Kotick has offically confirmed that a new Call of Duty game will be released in 2012." http://www.gamesta.com/new-call-of-d...oming-in-2012/ dakle 8.11.2012 izlazi nam novi COD!:goood: |
ako bude optimiziran kao bo1 to ce bit sprdacina..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kao radnja i jesto radnje je bitna? Pa da , Nikaragva , Laos , Kambođa a možda i Afganistan ,Kosovo, Irak. Nebitno za ovaj serijal. Novi standard u MP gejmingu i u 2012. A to je najbitnije!
|
Citiraj:
|
Usprkos katastrofalnom stanju igre po samom izlasku (neoptimiziranost, lagganje itd), BlackOps mi je nakon 5-6 patcheva ispao zanimljiviji i igriviji od MW2 i 3 spojenih zajedno.
S lean opcijom i kakvom-takvom implementacijom servera, igrivost mi je bila bliža starim CoD-ovima 1 i 2 i oriđiđi Modern warfare-u nego što su to ikad MW2-3 bili. Kvaliteta CoD serijala drastično pada iz godine u godinu. Ja bih osobno radije novi CoD naslov dao u ruke Treyarchu nego IW-u. Mislim da je tad čak i veća šansa da bi mogli vidjeti i actually - brand new engine. A možda novi CoD niti ne izađe za PC. Obzirom na sve viđeno u posljednjih 2-3 godine, zar bi to uopće bila tolika šteta? :) @ivan: bez uvrede, čovječe ali kakvom smisla ima dizati u nebesa igru za koju imaš tek jednu polu-informaciju na netu?? Mislim, znam da si zadrti obožavatelj serijala i da kao takav ne možeš objektivno sagledati stvari ali pokušaj barem mrvicu ostati na zemlji?? Eto, moja misao na ovu temu. Pa da spriječim moguće svađice, flejmanje, trolanje itd....odjavljujem se s ovog threada :) |
Tema je prerano otvorena. Nema nikakvih informacija o igri, apsolutno niceg; a to da izlazi novi CoD, je isto kao i da sada ides otvorit temu kako izlazi nova FIFA.
Sljedecih 5 mjeseci ce se u ovoj temi samo nakupljat postovi kako je CoD nova revolucija gaminga (nhf) i kako svaki novi CoD podbaci, i onda kada dodju neke informacije ce se opet u istom slijedu nastavit. |
Citiraj:
|
a dobro onda lock temu , reklo bi se " dragom Bogu svejedno" , kad izađe neki trailer bumo otvorili novu
premda piše "official" |
konzola, zaobilazim kao i sve nastavke nakon mw.
sva sreća tu je blizzard koji ne napušta svoje pc gamere :D |
otvorite usput i temu za nove cod-ove 2013,2014,2015..nastavite niz
evo vam predloška: "It’s not exactly shocking news, but Activision CEO Bobby Kotick has offically confirmed that a new Call of Duty game will be released in 2013." "It’s not exactly shocking news, but Activision CEO Bobby Kotick has offically confirmed that a new Call of Duty game will be released in 2014." "It’s not exactly shocking news, but Activision CEO Bobby Kotick has offically confirmed that a new Call of Duty game will be released in 2015." sve službene informacije |
|
Onak, WTF?
A gdje je CoD u ovom svemu? :D |
Izgleda ko Star Wars
|
zadnji COD u ovom engineu! Iskoristit će ovaj put najbolje od najboljeg uz svakog od nastavaka!
|
Citiraj:
|
pričam o fenomenalnoj nadolazećoj igri koja će zaokružit desetljeće COD serijala na dostojan način.
|
jel ti trollaš ili si ozbiljan?
|
kakvo crno trolanje.
Game Modes
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Majko presveta. |
Citiraj:
ti se zejebavaš ili misliš ozbiljno? COD ko COD, nisam vidio nekih nadnaravnih promjena od dvojke pa do osmice... |
Danas izlazi prvi trailer, navodno se radnja odvija u bliskoj buducnosti.
|
Citiraj:
Očekujem Crysis 2 MP feature . Implementacija COD sistema u crysis MP je bila geneijalna ideja. Kad bi stavili onaj nevidljiv plašt ovdje, to bi bilo predobro:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo stvarno više nema smisla i nikakve veze s naslovom igre. Naravno, biti će rasprodana zato što je to famozni CoD. |
Kao uvijek, ActiVisionu kapa dolje na reklami i traileru.
Još neviđeno u CODu, futuristička tema, malo sam skeptičan. Mjuza, as always - :care: |
Ovo stvarno smjesno izgleda. Tko zna mozda igra bude extra zabavna (sto nekako sumnjam) ali ovaj trailer izgleda tako trashy. Lici kao Indy igrica naspram, recimo, BF3a. Bas zalosno.
|
Slazem se s polterom, ovo je jedan od jadnijih trailera sto sam pogledao, al aj glazba je ok.
Po ovome, igra izgleda lose (what a surprise), pogotovo te isprane boje i animacije, dok sam setting uopce nema ono nesto. |
Zajebo sam se zadnjih par puta kupujući COD i dajući masne pare na izlasku same igre, no više neću. Kupit ću si neke tenisice.
|
A majke ti mile. Pretpostavljam da postoji neka mala šansa da bi igra mogla biti zabavna (čekaju se prvi MP gameplay klipovi) ali...
Hehh, sada gotovo pa da požalim što Treyarch nije napravio istu stvar kao i IW sa MW serijalom: uzeo stari Black Ops te ubacio nove mape i par novih oružja te ga re-brandao u BO2. Oklopno vozilo s nogama?!?!? That just....takes the cake. |
Citiraj:
Citiraj:
|
ne vidim nikakvu namjeru da se komparira sa BF3. Nemojte me krivo shvatit , dobar mi je BF3 , pogotovo ovaj nadolazeći DLC mi se sviđa, ali ovo je druga priča. A "isprane boja".."grafika iz 2001"..to je već standardna "argumentacija" na koju se ne treba obazirati. Taj "isprani engine" otvara nove horizonte gejminga svake godine i ostaje dosljedan uspješnoj formuli i postaje instant best seller iz godine u godinu. Pa , MW2 je izašao prije par godina a već ima status evergreena , Black Ops je stekao kultni status, a MW3 se može smatrati u najmanju ruku "već viđenim" ali svejedno zabavnim proizvodom a novi COD ide na to da napravi sintezu najboljeg od najboljeg. Znači velike mape + najbolji perkovi + naj elementi iz svakog od serijala.
|
Zanemarit cu ivanov post, jer ocito nema smisla vodit neki razgovor s njim.
@baka, nisam ni usporedjivao BO2 grafiku i animacije sa BF3, niti mislim jer su to dvije potpuno drugacije igre. BF3 sam igrao svega 10min u SPu, a MP nisam ni probao. Ne vidim ni od kuda ti zakljucujes da igra pokusava parirati BFu, to sve vidis po ovome traileru? Pa trailer nije nista drugo nego wnb epic trailer u kojeg je nabacano sve i svasta bez imalo maste. BF nije jedina igra sa vozilima, letjelicama itd. A i CoD kao serijal je oduvijek u sebi imao sve to, samo sto je sve uzasno skriptirano, dok BF pruza slobodu. (i zar opet ova tema mora postat BF vs CoD?) Mislio sam da ce barem taj futuristicki dio nekako uspjet uhvatiti, ali po ovome ogroman fejl i sa ove strane, barem za sada, mozda se kasnije iskaze da ima tu neceg. |
Citiraj:
|
@xGAME samo kratko, par recenica. Volim COD. Igram BF. Dvije razlicite igre. U CODu volim nesto arkadniji i brzi gameplay i odlican hit reg ( nikakva vozila, letjelice ). Jasno je da ce do nekih ozbiljnijih promjena ( tipa novi engine, nove ideje) doci tek sa pojavom sljedece generacije konzola. Do tada sve isto , prožvakano i dosadno. To sve mogu reci jer sam igrao COD od 1
|
@ivan77 - evo molim te ko krista da ne pišeš više ništa jer šteti zdravlju.. sad sam pročito šta si napisao tu i takva nelagoda me prošla i neki neopisiv pritisak u prsima da sam zreo za hitnu u ovom trenu.
u 2012. god, j**** mi mater, ako ITKO na svijetu može reći i jednu pohvalu na ovaj trailer.. baš ono apsolutno dno dna :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto i ja razmisljam, al nisam mogao naci rijeci kojima bi se izrazio, tako da cu samo quotat tebe i ne reci nista vise :D |
Ja ne razumijem sta se svi primate na njega? Na njegove ispade sam vec navikao, i ko sto xgame kaze, najbolje je ne obazirat se, ali kad vidim da netko od vas njemu odgovara i pokusava mu nesto objasnit, samo preokrenem ocima. Just let it go...please...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |