![]() |
Steelaaa!!!
Stefani Hohnjec se zove....
Ma samo me zanimalo, sta strucni ziri sa PC Eksperta misli o ovoj curi??? Da li je vama ona komaad!?!? Ono pravi!!! Dajte komentare....:D |
Gle visažisti i stilisti mogu od mene napravit komad da te glava zaboli :D , seeing is beliving...
E da, bila je u Kliku cura, ok zgleda al kao što rekoh... :rolleyes: |
ne nije. Miss sporta sa sisom težine mog fortrona plus još malo. Brijem da čak i stoje. da sam vlasnik playboya dao bi joj masne pare da se slika gola. Kaj si i ti kupio novi klik? :D
|
Ženska možda i je dobra ali reklama je u 3PM i natrag
|
meni se ne sviđa :D :smoke:
|
Samo da dodam:
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...do?fotoIndex=4 A i realno - dnevno vidim barem 5 jednako dobrih komada, samo treba izaći u grad... |
Citiraj:
|
U kliku je ispala bolje nego na rekljami,ali ima nekako prevelike sise
|
Jel mi može netko dati broj mobitela od Stefani?
|
ima umjetne sise .
Meni se nesvidja makni joj sise i sto imas ? dasku sa velikim ocima ajmo dalje.... monica belluci je zena. |
Citiraj:
a ke se tice velikih zvijezda i bogatih&slavnih... volio bi probudit se ujutro kraj nekih od njih (ne, ne tak perverznjaci)... tek kad ju vidis bez sminke, pospanu i grintavu... e to je pravo da bi prosudio.:D |
Stela je 5+
Sportašica građena ko žena, a ne ko Danijela t3h pevaljka, sa lijepim grudima i ugodnim pogledom .... mmmmm Setla .... :beer: |
Citiraj:
|
Re: Steelaaa!!!
Citiraj:
Tko je uopće ta cura?? :confused: :confused: :D |
Meni se ona isto ne sviđa. u kliku su ju dobro sredili, ali opet to je samo šminka....
kako bi se reklo. vidio bolje, ali i ljubio gore :D |
Re: Re: Steelaaa!!!
Citiraj:
|
LJUDI jel možete vjerovati da ide srednju školu:confused: :clap: :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma šta ste napali je dobra,nije dobra-imaju samo dobre i bolje---radije bih nju golu,nego Vas u svečanom odijelu(vidio mislim-star sam za posao,ko je lud radit ak nemora :) )
|
Meni žena nije niš posebno...
Sad gledam samo svoju micu.:D:rolleyes: Meni je Jenifer Lopez bila ženska i pol kad je bila u formi.:burn: A super mi je i ona žena, ne znam, crna(il brineta) i glumi u kućanicama. I da ne zaboravim, i Jenna Jamson je teta i pol...:D :D :D |
khmmm ... ja kupujem casopise sportski ribolov i drvo znanja ali ne i Kljik pa ak bi mi neko mogel reci ko je ta zenska , o cemu se tu opce dela , ima ko kakav link da se i ja nekaj naucim o njoj ?:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Monica je zena i pol.... |
Citiraj:
|
cura je alles gut. :beer:
|
Jel netko lista Auto Klub- onaj broj u koje je Lupino kao se ne varam slikao za Škodu...
Sve su cure pokazale cice jedino stela nije :grrr: :grrr: cura je malo srameča... :D |
Citiraj:
Htio sam je pitat kolko je dugo čekala dok joj nisu ugradili internet :p P.S. Nema veze kaj je mlada dekla srameča - takve su najbolše! :D |
Monica B. je boginja
|
Citiraj:
Btw potraziti cu sutra tocan citat mozda se varam .... |
Steeeeela je lijepa cura...al tocno je ono kaj je netko ovdje vec rekao, da se malo proseces po ZG-u vidjeli bi isto takve cure, mozda i ljepse...
Inace, ja ne preferiram plavokose cure...neznam nemrem objsniti zasto...:rolleyes: Inace, vi koji ljubite Monicu Beluči, morat cu vas razocarati jer su za njelepsu zenu (curu, djevojce il sta vec) izabrali Catherine Zetu Jones aka. zena od M. Douglasa...:beer: |
iako je njeno doba na izmaku, Catherine Zetu Jones mi je bila puno zgodnija u mladim danima.......
kako se jos nitko nije sjetio Angeline Jolie ili Pete Wilson :rolleyes: |
dobro angelina je naljepsa to je jasno sto bismo je spominjali uopce, meni je npr bila slatka mena suvari u americkoj piti 1
|
ma Liv Tyler je kraljica! Liv ako ovo citas znaj da si na mom desktopu :D
|
jep sa !00% tvrdim da nam stelica ima umjetne balone....
gg no re plastika fuj |
Halle Berry.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dođoh, vidjeh, dirah, i kažem - nisu fake :D
|
one slike iz klika se nemogu usporedjivati s njenim irl :)
ili je photoshop ili je nedavno bila na operaciji. |
A da li nekog zanima slika od Angeline kad je imala, sta ja znam mozda oko 15+ godina, a mozda i više?
(P.S. tada još nije dala sise pod nož) Nemojte mi zamjerit ako grijesim! Sam pitam da li da postam to ili ne??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |