![]() |
ASUS Overclocker 2010
|
Sretno svima :)
|
Evo da i ovde poželim sreću svima koji će učestvovati. Nadam se da se vidimo 4.9. u ZG.
|
ofkors :beer:
|
Sretno gospodinu Razeru :D
|
Dobra prilika za druženje.
Bilo bi puno zanimljivije da su stavili koji 3d bench , ovak se zna da bu prvi onaj sa i5670 ili nekaj sl. ili jako dobar i7 980 . Idem poslat mail u Intel da mi pošalju jedan, možda budu ak ih lijepo zamolim. Sretno svima! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al opet će pobijedit hrvatska |
I7 980 je vjerojatno u stroju koji bu se klokal za finale . Ne vidim ga u nagradama .
|
Kako je kolega magarac vec rekao, stroj sa i7 980X ceka finaliste.
Ima netko info gdje ce se dogadjat event da dodjem navijat :) Od nasih u finalu vidim timmya, razera ili quakea. Lijepo je sto je event u Zagrebu, a ne u Beogradu kao svi dosad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bude bilo hrane kakve? :goood: |
Biće i klope, do kraja onilne takmičenja i nagrade će (nadamo se) rasti.
Ako neko ne prođete u finale ili ako se u opšte ne takmičitite, dovoljno je da budete dobar prognozer i a da dođete i mozda osvojite-dobijete nagradu... mnogo sam rekao... :chears: |
Super super. :goood: Madam se da ćemo se vidjeti u Zagrebu Space. :) :chears:
|
Opa, prefino! :)
Nagrade su i vise nego odlicne, thumbs-up za Asus - opet (vec vidim nekih R3E po trznici ovdje pa razmisljam da se odmah predbiljezim ;)) Puno srece svima sa foruma tko se bude natjecao |
divno, predivno. ;) oću da budem posetioc :D gdje se trebam prijaviti ?
|
Mogla bi biti dobra prilika za bacit neko druženje tokom eventa.
|
Ako je netko za da se dogovorimo pa da se skupimo tamo moze, def
|
Jedino ako ima kakva dobra birtija tamo u blizini :D
|
u međeda na pivu i nesta za pod zub poslje :)
|
Piše da je u HG Šrotu. Znači novi ZG.
Petak je u igri, pa nema razloge da se ako je lijepo vrijeme i nekaj na bundeku baci. Kaj već. Otom potom. |
Dođem s janjcem oko vrata :D
|
dizel ko vuco ;)
http://www.pohrani.com/t/1b/rs/trODsoa/vuco.jpg a jesmo zaspamali ma bilo bi super kad bi se skupili, ipak se 'znamo' vec godinama :) nadam se da ce i hostese biti zgodne kao u Beogradu ;) (i da ce također nositi crvene tange) http://www.pohrani.com/t/3D/cq/2QVdqsqf/bigimg7.jpg |
Vuco je moj idol :D Živo blato rulez.
Sve ovisi kako će se situacija u firmi razvijati. Trenutno ne mogu nikud ni na 16h otići :( |
Svaka čast spejs na organizaciji. Nagrade su impresivne. :)
@Razer, treba wingman-a za finale? :D :D |
Viđamo se u Šrotu četvrtog :beer:
Sve pohvale na organizaciji Mare. Ovaj sport se počinje buditi polako u ex-Yu zemljama a vjerujem da će ga i mnogi hrvati prihvatiti i napokon "okusiti" nakon (ili još bolje tijekom/za) ovog natjecanja te da se više neće smrzavati kraj otvorenih prozora dok je vani -20°C :D |
Kvalifikacije zavrsene, evo rezultata:
Hrvatska - Quake Srbija (sa Crnom Gorom) - Preica_barii Slovenija - tiborrr Bosna i Hercegovina - Milentije Evo i detalji. Vidimo se u ZG. :) |
Citiraj:
Čestitke svima i želim vam žestoku borbu u finalu. Razer je pružio odličan fight i bilo je napeto ko kad repka igra. Svaka čast majstore dušu si mu izvadil ali nije bilo sreće!! |
I od mene cestitke , stvarno je bilo gusto :D
|
Da, Quake i Razer su se strašno borili za ulazak u finale. Bilo je neizvjesno do zadnje sekunde. Pretpostavljao sam da Razer ima još jedan rezultat i da čeka zadnje sekunde da ga okači.
Pretpostavka je majka svih zajeba. :) |
Citiraj:
|
Milentije je pomeo pod s vama ;)
nije mi jasno kako je u stage3 Razer sa 13.93 dobio 8 bodova a tiborr sa 14.34 10 bodova ? |
Nema ti sta bit nejasno. Tiborr je prvi u SLO a Razer drugi u HR. Cestitke svima na odlicnoj borbi. Vidimo se u ZGu.
|
Čestitke i Razeru i Quake-u na odličnoj borbi. Quake imaćeš opasne protivnike psihički se spremi :)
P.S Milentije čestitke i tebi ovde. Verujem da je bilo još dosta rezultata ali nisu objavljeni jer nisu bili bolji od već objavljenih - sindrom Blakan :). Sledeće takmičenje ako bude ga bilo, jeste da će svakih 5 dana, nositi po dodatni poen, te će rezultata biti objavljenih i posle 5 dana :D. |
Nažalost, neke stvari su se loše poklopile i imali smo samo šroteks od memorije/a, ali s obzirom koliko smo vremena za pripremu imali, još je i dobro bilo. Zadovoljni smo. :)
|
Čestitke i tebi ovde, nadam se da smo dobili još jednog LN2 takmičara :)
|
Bravo našim momcima (Razeru moglo je to i bolje :D). Čeka se ishod finala a nadam se da će to biti i dobro dokumentirano pa da i mi koji nismo u mogućnosti doći vidimo kako se sve to odigralo :)
|
Citiraj:
Oooo da! :) Ovo stvarno ulazi pod kožu, ali bome i nemalo košta (30L LN2) :D Biti će još sesija sigurno, već su neke u planu, i to dosta brzo. :) Vidimo se 04.09. Space ;) |
Vidimo se obavezno :). Ovom prilikom sve pozivam, danas će biti i objava. Svi koji dodju dobiće flajer koji treba da popune, na kraju takmičenja deliće se pokloni na konto izvučenih flajera :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |