PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

Hamm 02.05.2010. 22:52

World of Tanks

http://www.worldoftanks.com/

Hamm 02.09.2010. 11:19

Izašao je zanimljiv trailer. :p

kasper_sky 03.09.2010. 01:29

ja sam beta tester i mogu reć da jedino kaj je dobro kod te igru su njihovi traileri i teaseri a in game mi baš i nije nešto. igra još nije gotova ima potencijala ali do tada ....

Hamm 05.09.2010. 13:16

Ja sam se prijavio kao beta tester ali mi se nisu javili. :D

keyser_s()ze 23.10.2010. 08:39

world of tanks

http://game.worldoftanks.com/

obavezno isprobat.

dzeneral 23.10.2010. 09:30

Obavezno koristi tražilicu :)

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912

keyser_s()ze 24.10.2010. 11:32

koristio sam tražilicu, nije našla...:dajpivu:

cmirko 25.10.2010. 14:18

ovo je ocaj....., toliko zarazni shooter nisam nikada igrao :)

snorky_vk 28.04.2011. 20:41

World of tanks!

igra je već dva tjedna u pogonu. jel igra tko? trebate skinuti igru, instalirati i kreirati acc. i mozete početi sa skupljanjem iskustva i novaca.

WOT

i pazite da se regate na eu servere ne američke.

Ecips Dlo 28.04.2011. 20:45

i da ne forsirate puno tenkova odjednom...nego 2...max. 3

inace imate njemacko,rusko i americko stablo tenkova

snorky_vk 30.04.2011. 22:36

bravo zlovenac. mogo si mi reći da već ima tema jer njubara(ja) nisam mogo naći( a mislio sam da znam koristiti trazilicu :stoopid: ).
ako tko treba upute nek se slobodno javi da izbjegne početničke greške.

Pepermint 09.05.2011. 00:26

ja imam problema sa igrom, instalirao sam ju i pokrenem klijent, pojavi se onaj prvi prozor u win, i kliknem play, nakon toga se otvori bijeli prozor(pretpostavljam od igre) i stoji tako 5-6 sekundi, i onda nestane (izbaci nazad u win)

probao sam update flash-a, instalirao novu javu, directx ponovo instalirao, igru reinstalirao 3 puta, skinio nove drivere za grafičku, i ništa nije pomoglo
naravno skinio sam eu verziju i registrirao se na eu server, nisam na američkom...
ako neko ima kakvo rješenje neka slobodno napiše

domis 09.05.2011. 01:29

slicno se meni događalo na nekoj drugoj igri i problem je bil u antivirusu (tocnije CIS)
stavil je u sandbox bez da mi je javil i nakon pola sata skuzim da trebam .exe staviti u trusted applications :)

sad, ako imas CIS, provjeri ;)

Pepermint 09.05.2011. 17:02

imam eset smart security i probao sam već isključiti sve i antivirus i firewall i nije pomoglo...

jel mozda nesto s portovima moram napraviti?

pacijent 07.06.2011. 00:21

ajmo tenkisti javite se :)

trenutno djiram is-3 (tier8)

vozi tko jos ?

Ecips Dlo 07.06.2011. 00:25

došao do objecta 704 prije nekih mjesec i pol...samo sto sam onda prestao igrati :)

tole_ 07.06.2011. 13:35

Vozim ja. Imam 2 tier 7 tenka, t29 US heavy i VK3002DB Ger medium, te sam na putu prema Jagdpanther ljepotici. Uglavnom se ruskih op tenkova klonim iako imam kv i kv3 (koji su u biti i najvise opani za svoj tier heh) jer se bude kasnije dobivao ekstra tenk i slot za njih. Mozda odem i do is4 jer se i za njega dijeli slot, a i kasnije bude tier10.

Igra je super samo me artiljerija uzasno zivcira. Ne znam jel gora ona one-shoterska ili mala tipa grille koja ti spama svakih 10 sekundi oko tenka i po mogucnosti ubije pola crewa i osteti module. Sve to iz svoje baze i sigurnosti obliznjeg zbunja dok ja strepim iza zgrade pokusavajuci se sakriti od bl9ki....ehh good times ^^. I nemrem vjerovati da nisu jos popravili zapinjanje za rub planina i sl., nemali broj puta me to kostalo tenka .

Ecips Dlo 07.06.2011. 13:52

ooo ruski tenkovi ti sad nikako nisu OP ...to je cudo koliko imaju ghost shell.ova
i to na svim high-tier ruskim tenkovima

pacijent 07.06.2011. 21:03

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 1921116)
ooo ruski tenkovi ti sad nikako nisu OP ...to je cudo koliko imaju ghost shell.ova
i to na svim high-tier ruskim tenkovima

da znam, na is-u malo malo opalim i nis...:fiju:

arty je dobra i ne treba ju mijenjat, mozda stavit max 2. po partiji a i treba se znati cuvat...

mene recimo smeta balans...bude svakakvih brlja...

Ecips Dlo 07.06.2011. 22:00

pogotovo meni na objectu di granata košta 1650 srebrnjaka...pa dođe mi da se upucam

tole_ 07.06.2011. 23:24

Arty svakako 2 max po partiji, to bi bilo savrseno. No svako malo dobis 5 artya t5-t7, pa ti mico igraj. Nije se problem sakriti, no ne mozes ti tih 10 minuta koliko partija traje konstanto misliti na arty i naravno da te poklopi bas u najgorem trenutku. Dok s druge strane arty igrac baci mozak na pasu i ceka dok netko zasvijetli na mapi. Ili sto sad radi arty ekipa na novom Komarinu, ceka da padnu one barikade na midu i naslijepo ubijaju ljude. najs!

O ruskom balansu nemam snage raspravljati, pogotovo ne s ussr igracima :)

Ecips Dlo 07.06.2011. 23:48

Citiraj:

Autor tole_ (Post 1921475)
Arty svakako 2 max po partiji, to bi bilo savrseno. No svako malo dobis 5 artya t5-t7, pa ti mico igraj. Nije se problem sakriti, no ne mozes ti tih 10 minuta koliko partija traje konstanto misliti na arty i naravno da te poklopi bas u najgorem trenutku. Dok s druge strane arty igrac baci mozak na pasu i ceka dok netko zasvijetli na mapi. Ili sto sad radi arty ekipa na novom Komarinu, ceka da padnu one barikade na midu i naslijepo ubijaju ljude. najs!

O ruskom balansu nemam snage raspravljati, pogotovo ne s ussr igracima :)

u zadnjem patchu toliko su zeznuli najjace sovjetske tenkove da je to cudo...tak da su njemci/ameri u prednosti sada

a što se tice omjera snaga..pa sovjetski tenkovi su do pocetka hladnog rata dok su njemacki do kraja ww2...pa se ti misli ;)

Red Dwarf 03.09.2011. 12:53

Da li itko ovo igra u zadnje vrijeme? ja se trenutno malo mučim sa stug-om, t-28, m37, su-nešto (onaj drugi ruski) td-om i m2 sa howitzerom na sebi pa eto rekoh da pitam ako ima koji klan ili platoon a da imaju trenutno tier 4-5 a da trebaju još koga :D

ti.le 03.09.2011. 13:59

mi puckaramo pomalo, zabava uglavnom, a igra se sa svacime...

http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500000336-CTN/

Nybelung 20.09.2011. 16:33

Igra li itko ovo čudo? Koje tenkove vozite?

Ja imam:

M4 Sherman (105mm gan, med, t5)
http://forum.pcekspert.com/data:imag...DDdvf9E8KK/9k=KV (122mm, hea, t5)
Hetzer (75mm, td, t4)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...DrBmn9k5HeuqgA :D

Idem sad po Jumba (M4A3E2).
http://forum.pcekspert.com/data:imag...wU6lGQbX//2Q==
Ajmo, svi igrat WoT! I pazite da odaberete EU server, da ne igrate sa Amerikenjcima.

Baja 001 20.09.2011. 16:55

Uhuhuh zanimljivo, skidan danas pa buden malo bacio. Već me dobro zaintigrirala "German Steel" posada :)

chief_wolfinjo 20.09.2011. 17:52

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1980752)
Igra li itko ovo čudo? Koje tenkove vozite?

Ja imam:

M4 Sherman (105mm gan, med, t5)
http://forum.pcekspert.com/data:imag...DDdvf9E8KK/9k=KV (122mm, hea, t5)
Hetzer (75mm, td, t4)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...DrBmn9k5HeuqgA :D

Idem sad po Jumba (M4A3E2).
http://forum.pcekspert.com/data:imag...wU6lGQbX//2Q==
Ajmo, svi igrat WoT! I pazite da odaberete EU server, da ne igrate sa Amerikenjcima.

bok,

zakaj samo eu server ? zakaj ne s amerima ? molim objašnjenje :D

Nybelung 20.09.2011. 18:07

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 1980793)
bok,

zakaj samo eu server ? zakaj ne s amerima ? molim objašnjenje :D

Što se tiče same igre, nema razlike.

Ali problem je u vremenskoj zoni. Ako nekad poželiš klan ili amaterski igrat s nekom ekipom, morat ćeš se budit oko 5 ujutro da bi igrao sa ljudima iz Los Angelesa npr. :D

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 1980789)
world of tenks, kakva je igra ? mislim u multiplayeru jel zabavna
kolko kilsa možeš napraviti itd.... ? da nije spora
i gdje je skinem ?

Skidaš i registriraš se ovdje: game.worldoftanks.eu
Igra je zarazna, ja tučem već dva tjedna po 5-6 sati dnevno. Spavam na kapaljku, razbolit ću se. :)

Partije traju po 15min, igraju se po principu Search and Destroy (nema respawna - kad si mrtav mrtav si). Ako te unište prije kraja partije, ne možeš koristit tenka dok se ta partija ne završi. Ali zato možeš igrat s nekim drugim tenkom. Ja imam 3 tenka, i samo ih rotiram tako da nema ni minute čekanja između okršaja.

A gameplay je dosta spor, ali ja sam uglavnom igrao sa Heavy Tank i Tank Destroyer-ima. Prvi su spore kornjače, a ovi drugi sjede u zasjedama.

Imaš još:
Light Tank - poslije tier 4 su svi uglavnom skauti. Prebrzi su, ali ako jedan pogodak primiš - gotov si.
Medium Tank - sad s njima igram (M4 Sherman). Malo su osjetljivi, ali mogu ubit sve živo ako znaš gdje treba pucat i nije te stid napadat zguza :D
SPG - Artiljerija. Omražena klasa s kojom nikad neću zaigrat. :)

Baja 001 20.09.2011. 21:39

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1980803)
Partije traju po 15min, igraju se po principu Search and Destroy (nema respawna - kad si mrtav mrtav si). Ako te unište prije kraja partije, ne možeš koristit tenka dok se ta partija ne završi. Ali zato možeš igrat s nekim drugim tenkom. Ja imam 3 tenka, i samo ih rotiram tako da nema ni minute čekanja između okršaja.

A gameplay je dosta spor, ali ja sam uglavnom igrao sa Heavy Tank i Tank Destroyer-ima. Prvi su spore kornjače, a ovi drugi sjede u zasjedama.

Imaš još:
Light Tank - poslije tier 4 su svi uglavnom skauti. Prebrzi su, ali ako jedan pogodak primiš - gotov si.
Medium Tank - sad s njima igram (M4 Sherman). Malo su osjetljivi, ali mogu ubit sve živo ako znaš gdje treba pucat i nije te stid napadat zguza :D
SPG - Artiljerija. Omražena klasa s kojom nikad neću zaigrat. :)

Šta nema WoW igre u ovom smislu, znači free roam i pucanje onako iz gušta?

darkydark 21.09.2011. 12:51

ima ko kakav klan da se covek moze joinat, jos nekih 20k do pattona, a onda idem otkljucavat heavy tree, amerikanski naravno :)

žifcira me onaj novi type 59, buši mog pershinga ko maslac :(

Baja 001 21.09.2011. 15:49

WTF kako se ovo čudo joina na server(e)?

EDIT:
Asti srca šta nas buše... Samo na prvoj mapi uspio 2 sašit, sve ostalo nemogu ni prismrdit :smoke:

Kad će Tigar u kuću ?!?!?!

Nybelung 21.09.2011. 16:31

Citiraj:

Autor darkydark (Post 1981254)
žifcira me onaj novi type 59, buši mog pershinga ko maslac :(

Nemoj me zezat?

Ja sam čuo dosta "horor" priča u vezi tog Type 59, ali ga svejedno redovno bušim sa Tier 5 Shermanom. I to s 2-3 pogotka. :)
Nema šanse da ga pobijediš ako ga gađaš u kupolu, a vrlo teško i bilo gdje sprijeda jer odbija bar 100% pogodaka. :D
Na otvorenom ga gađaj u bok, i uvijek u tijelo. Uništi mu gusjenice ako ga ne možeš nikako zaobić.

Edit:
Danas sam promatrao dok su ga dva Light tenka demolirala. Ulovili ga na otvorenom i svako drugi hit mu spreme u gusjenice. Trebalo im je dugo, ali uništili su ga a a se ovaj nije ni pomakao.

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1981372)
EDIT:
Asti srca šta nas buše... Samo na prvoj mapi uspio 2 sašit, sve ostalo nemogu ni prismrdit :smoke:

Kad će Tigar u kuću ?!?!?!

Samo polako, i u porazima se uči, i dobije nešto exp.

Idi po PzKpfw IV. Ja volim Shermana, ali moram priznat da je Švabo bolji.

Znači, ako hoćeš Tigra, ideš po tog Pz.IV, pa onda VK3601(H) i onda legenda: PzKpfw VI Tiger. :)

Baja 001 21.09.2011. 16:43

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1981406)
Samo polako, i u porazima se uči, i dobije nešto exp. :)

Idi po PzKpfw IV. Ja volim Shermana, ali moram priznat da je Švabo bolji.

Je je, triba se malo naviknit. skoro sve san researcha na Tier 1, njemac do bola, ove druge polu proizvode neću ni probat...

Pomalo ide nabolje, zanimljiva skroz igra...

Nybelung 21.09.2011. 16:58

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1981415)
Je je, triba se malo naviknit. skoro sve san researcha na Tier 1, njemac do bola, ove druge polu proizvode neću ni probat...

Pomalo ide nabolje, zanimljiva skroz igra...

Malo ćeš se sad napatit sa ovim PzKpfw 35/38 tenkovima. Nisu to loši strojevi, nego će te često bacat na mape sa puno jačim tenkovima.

Ali drži se, od PzIV pa nadalje je sve fantastično. I ako izgubiš ne možeš tenka okrivit. :D

Baja 001 21.09.2011. 17:04

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1981418)
Malo ćeš se sad napatit sa ovim PzKpfw 35/38 tenkovima. Nisu to loši strojevi, nego će te često bacat na mape sa puno jačim tenkovima.

Ali drži se, od PzIV pa nadalje je sve fantastično. I ako izgubiš ne možeš tenka okrivit. :D

Otvorene mapa su ajme, ovi destroyeri samo roknu jedno i ajmooo :hitthewal:

PING? Meni je oko 180 :eek:

ti.le 21.09.2011. 17:51

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1981406)
Znači, ako hoćeš Tigra, ideš po tog Pz.IV, pa onda VK3601(H) i onda legenda: PzKpfw VI Tiger. :)

Prema mojem osobnom iskustvu, sa Tigrom se bas nece proslaviti, KoenigsTiger je vec sasvim pristojan tenk, ali Tigar 1 (tier7 ) nije (mozda legenda, ali u igri nista posebno, ispred njega bih stavio i IS-a i T-29-ku (isto tier7, igrao sa svima...))

Nybelung 21.09.2011. 17:52

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1981423)
Otvorene mapa su ajme, ovi destroyeri samo roknu jedno i ajmooo :hitthewal:

PING? Meni je oko 180 :eek:

Hehe. Mene su tukli ko budalu. I upitam ja na chatu što krivo radim, kad javlja se neki Poljak i kaže:
"when you play light tank. you got only two mode:
mode one: moving
mode two: dead." :D

A ping, meni oko 100... zadovoljavajuće, s obzirom da ovo nije neki brzi fps.

Citiraj:

Autor ti.le (Post 1981446)
Prema mojem osobnom iskustvu, sa Tigrom se bas nece proslaviti, KoenigsTiger je vec sasvim pristojan tenk, ali Tigar 1 (tier7 ) nije (mozda legenda, ali u igri nista posebno, ispred njega bih stavio i IS-a i T-29-ku (isto tier7, igrao sa svima...))

Da, ali čovjek hoće Švabu. ;)

Baja 001 21.09.2011. 17:56

Citiraj:

Autor ti.le (Post 1981446)

Klasika kad ameri rade igru :hitthewal:
Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1981451)
Hehe. Mene su tukli ko budalu. I upitam ja na chatu što krivo radim, kad javlja se neki Poljak i kaže:
"when you play light tank. you got only two mode:
mode one: moving
mode two: dead." :D

A ping, meni oko 100... zadovoljavajuće, s obzirom da ovo nije neki brzi fps.

Da, ali čovjek hoće Švabu. ;)

Mičem se ja, ali prejaki su ovi veći tieri samo ispucaju u mene 2 hita i bog.

nick: Bajaz001 ako se vidimo ;)

Sada idem na SPG

Nybelung 21.09.2011. 18:19

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1981452)
Klasika kad ameri rade igru :hitthewal:

Za rubriku vjerovali ili ne: igra je iz Bjelorusije. :care:

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1981452)
nick: Bajaz001 ako se vidimo ;)

Sada idem na SPG

Ne vidim te. Da nisi kod Amera na serveru? :)

Edit:
Jesi, ti si na .com. A ja sam na .eu

A više puta smo pisali da se regate na europski realm. :D

Baja 001 21.09.2011. 18:25

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1981468)
Za rubriku vjerovali ili ne: igra je iz Bjelorusije. :care:

Isti kurac, sve je to njemačka čizma gazila :fiju:
Citiraj:

Ne vidim te. Da nisi kod Amera na serveru? :)

Edit:
Jesi, ti si na .com. A ja sam na .eu

A više puta smo pisali da se regate na europski realm. :D
Može li se pribacit, ili sve moran ponovo?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27.