![]() |
MeČ Svih MeČeva
26. 4...
CroC vs. FE Mljac. |
Bit će tvrdo, pobijedit će onaj koji uspije izdržat više udaraca tako da blagu prednost dajem FEDORU.
|
Citiraj:
Sve u svemu jako neizvjesna borba.. Iako navijam za Mirka, ipak dajem malu prednost Fedoru radi više "kvalitetnih" borbi i iskustva... :beer: |
Zaboravljaš to da je pored Filipovića Fedor najjači standup borac tako da mu nije pod mus rusiti Mirka u parter.
Sudeći po dosadašnjim borbama Fedor najbolje prima udarce dok se to za Mirka nemože reći. U parteru mirko nema neke velike šanse protiv fedora ali vjerujem da fedor neće forsirati borbu u parteru ukoliko će se uspjet održat ravnopravno par minuta u stndup borbi. Uostalom vidjet ćemo, nije 26.04 tako daleko :beer: |
Da slažem se da je Fedor jako jako dobar stand up borac, nevjerovatne, gotovo bih mogao reci "nadljudkse" snage :)
Ali opet, sumnjam da bi se volio natjeravati s mirkom u stand up.. isto kao sto mirko nebi volio ici u parter.. Međutim fedor se bolje snalazi na nogama nego mirko u parteru.. upravo to i je mirkova slabost... Kao što si rekao, možemo kenjat koliko ocemo... ali sve ce se saznati kroz mejsec dana :) |
Mislim da bude popušio onaj koji prvi primi pošten udarac. Oboje su odlični udarači, sa sjanim serijama, tako da mislim da tko prvi upadne u svoju seriju je u velikoj prednosti.
|
Mirko je za Fedora Mikey Mouse. Razbit ce ga Fedor ko beba zvečku. :D
|
zaboravljate da se mirko dugo dugo sprema za fedora. znamo da je fedor ovu borbu izbjegavao posto-poto i da je najvjerojatnije prisiljen na nju, dali je i on potpuno pripremljen?
|
Nekako sumnjam da se Fedor boji Mirka (barem ne toliko da izbjegava fajt). On je ciljao na veći honorar) što je i dobio...
|
Citiraj:
bog te pito kolka ga hrpa love prisilila da prihvati borbu :confused: |
Citiraj:
cuva ovce? |
nadam se samo da ce tv nova to prenosit u zivo, jer ako nece vjerojatno ce mirko aK dobije po nosu blokirat prijenos kao sto je i htv-u kad je dobil po njonji proslog puta....
|
Ajmo malo više optimizma!!!!!!
Nije li Mirko u više navrata u zadnje vrijeme spominjao (čak je i novog trenera uzeo) da je naročito radio borbu u parteru (još od one pušione od Minotaura) baš zbog greške u parteru..... Pa nije Mirko mala beba pa da nezna od kud prijeti največa opasnost, pa ide Fedoru samo tako na klanje...... Daj nemojte me......... |
Citiraj:
Parter borac se ne postaje u par mjeseci pa makar imao 20 vrhunskih parter trenera oko sebe. Inače kao što sam rekao ne vjerujem da će ga Fedor htjeti rušit u parter pod svaku cijenu, ima on i izgledne šanse i u StandUp-u. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kako, kad god slušam što Mirko kaže, dolazim do zaključka da nije samo glupi štemer, vjerujem da je iz prošlih mečeva ipak nešto naučio i da će pristupiti borbi maksimalno koncentrirano...... Naravno uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno (recimo "serem" - mokar pod na koji se oklizneš), ali mislim da će dati sve od sebe da uspije i to provesti hladne glave koja je u takvim mečevima najvažnija.... A hebi ga, kaj mogu kad sam optimist.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mirko će pobjediti jer mu Fedor više leži od Minotaura. A ko leži ne bježi.
|
Mislim da budemo pametniji nakon meča...
|
Ja milslim da od nas ne bu niko ni mrvicu pametniji nakon matcha:D , barem ne radi samog matcha :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako se se mirku zalomi specijalka:rambo: fedor
|
Citiraj:
|
Mirko ce dobit :) ... ili po nosu ili pobjedu :D
|
tako je NOB Mirko
|
Viki....nej zezat jos i ovdje :D
|
Nešto se bojim da će Filipović pobrat batine..
FE je imho predobar borac za našeg, koji mi se čini, to je već netko napisao ovdje, kako ne zna baš dobro primati udarce. Dakle tu je FE u dost velikoj prednosti i bojim se da bu na kraju Mirko opako izgubio.. Ali, nadam se da sam u krivu |
Hmm kao osoba koja dosta prati PRIDE moje predvidjanje je slijedece
Dakle: Fedor kara Minotaura, Minotaur kara Mirka, Mirko kara Fedora... Mislim da ce nakon mjesec dana ova funkcija biti dokazana... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Minotaur protiv Fedora nema šanse, zato kaj je fedoru baza JUDO i kuži sve cakice u parteru (bio je prvak Rusije u judu)
Mirkova je jedina šansa da nekaj iskemija dok su na nogama. |
|
A u PM, daj da se više pošoraju, pa da se zna tko je glavna faca.....
Čudno kako se Mirko nikad ne žali da mu je pukao nokat ili ispala trepavica, nego dere redom svaki ugovoreni meč.... Mislim da je to Fedorova psihološka igra, pa bi kad se slijedeći datum meča približi Mirko "kao" trebao otkazati jer se eto zarezao žiletom dok se brijao, pa sad... eto mislim.... |
Nije zbog nikakve ozlijede odgođeno, nego nas je Tor malo zahebo sa 26.4. :beer:
|
bemti selo :fuming: ja već mislio skinut meč s PCE
znači tek za 2 mjeseca :rolleyes: @Tor:grrr: :D |
Citiraj:
Ili se opet varam???? Kakve su najnovije vijesti o stanju Fedora i njegovim "ozljedama"? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |