![]() |
ST enterprise OTKAZAN od UPNa...potvrđeno
Eto, u rukama katastrofalnog vodstva UPNa, koji je nizao grešku za greškom, i "biznismena", khm, ode on...
S obzirom da je ušao u syndication, i tako ga već ima na nekim drugim stanicama, postoji šansa da se nastavi...ali to je tako malo, malo... Najvjerojatnije je ovo KRAJ!R.I.P. Enterprise.Nije više niti jasno ššto će biti s TREKOM, jer se dovodi dosta toga u pitanje.Šteta. You have always been...and always will be my friend...reklo bi se. |
Šmrc :(
Nadam se da će barem dovršiti 4. sezonu :( |
E, to ne znam...
ja sam još davno govorio, od samog početka, da je UPN POGREŠKA, iz 1001 razloga.Jednostavno, oni niti su takva TV, niti su dobro pokriveni, katastrofalni termini...šteta.Valjda hoće završiti. Možda ga još i kupi i nastavi netko drugi, though i doubt it.u 4. sezoni bio je i najbolji dosada. |
NOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu : DualWiel : Drone : : Machineg : axeman : : quake2 : : suicide : giljotin : wtf : : flyingey
|
Citiraj:
|
jes , šating down Enterprise is fjutal , we vil vač T'pol agejnd:)
|
Citiraj:
|
ma daaaaaj... kako jadno!!!!!
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: cijelu star trek fransizu treba iz UPN-a predat Sci-Fi Channelu. "SCIFI.COM is operated by Universal Television Networks, part of NBC/Universal." |
|
Jadno,stvarno jadno- ali sumnjam da ce sve samo tako završiti :fuming:
|
http://www.msnbc.msn.com/id/6902611#survey glasajte molim vas :(
|
a ja se bas pitam zasto nema novih epizoda.
Mislim da su duzni barem zavristi sezonu nekako. |
a sta rec? kurac od ofce... zao mi je al life goes on, zavrsit ce 4 sezonu tak su obecali...
|
Oh may god they killed Enterprise,they bastards!!!!!!:rambo: :rambo:
Ja ne vjerujem. Gadovi jedni. JEste li prmjetili da su opet počeli zamjenjivat ST s saborom i tim glupostima:mad: |
Imam neki osječaj da ostatak svijeta koji ne glade ST mrzi nas trekije i rade sve da nas za*ebu :fuming:
|
: CoolRamb : CoolRamb nema veze, borit ćemo se kao kod AR-558 : CoolRamb : CoolRamb
|
jucer ujutro sam gledao "zadnju epizodu" Star Trek Enterprisea i na kraju je pisalo to be continued. Mislim da ce biti jos par epizoda jer onako ne mogu zavrsiti.
|
Citiraj:
|
ah tako recite.... mislio sam da ce skenslati sve to u roku 2 epizode....
|
Citiraj:
Dvije o Kligoncima Jedna samostalna Dvije o paralelnom svemiru Zavrsna trilogija |
tnx...
|
Za sve trekije je već davno počelo vrijeme za akciju, postoje grupe, postoje sajtovi...
ajmo malo!Aktivirajte se da napravite nešto!Nemojte samo čekati i gledati kako sve klizi... Iako su šanse za uspjeh remote, nije potpuno isključeno da će još uspjeti. Kako rekoh, trese se cijela franšiza, a ovo i joj mogao i biti posljednji čavao za lijes... Ajmo, ajmo...što više osoba nešto napravi, to bolje.Imate net, potrudite se... saveenterprise, pa grupe... |
Citiraj:
|
malo je ljudi koji uopce voli SF. a jos manje od tih koji vole Star Trek.
to nije neki Samir autobank, Vila marija, Dadilja, koju gleda svaka domacica, penzioner i onda kazu ah mi imamo 10 milijuna gledatelja npr u Velikoj Britaniji dok Star Trek gledatelja samo 1 Milijun. Ipak je Star Trek samo za fanove tog serijala, ti ljudi vjeruju u njega, on im pruza veliko zadovoljstvo, to je nama vise o serije to je nas virtualni svemir. Za obozavatelja star treka svaki serijal je dobar i svaki fan ce jednako gledati,kupiti,prozdirati star trek serijal dok god on zivi. a procitao si i u ovom topicu sto ljudi misle o star treku i kako gledaju na ukidanje. to su pravi fanovi. mislim da gledas s gledista generalne populacije i financijske isplativosti kojoj star trek nista neznaci, jer da ti ista znaci znacila bi ti svaka minuta svake serije kakva god bila, to znaci biti fan. a sad komentari kako se slabo prodavao i nije izvrsna serija. To se mozda CBSu, UPNu i Paramountu slabo prodavao za razliku od debilne Dadilje koju mogu stavit i vise zaradit. a da nije izvrsna serija to je tvoje misljenje jer tebi ocito star trek nije nesto izvrsno i nedozivljavas ga kao nesto vrlo posebno. a evo ti i dokaza ljudi idu sami platit sljedecu sezonu. http://www.trekbbs.com/threads/showf...7&fpart=1&vc=1 a evo ti i ankete pa pogledaj rezultate sto fanovi star treka misle http://www.msnbc.msn.com/id/6902611 |
To legendo!!!:beer: ST mi je katkad jedin razlog zbog kojeg živim:D Zadnji put sam propustio epizodu na HRT-u još kad je bio DS9, svaki dan kad ne mogu pogledat snimim!
:beer: |
Citiraj:
http://img212.exs.cx/img212/7840/trekin4un.jpg Ovo je samo mali dio koji mi je trenutacno dostupan, a da ne pricamo kako mi je cijeli TOS na DVDima ostao na moru:( kao i prve tri sezone TNGa koje su kod frenda i da je 70% mojih ST knjiga posudjeno ili nisu na polici blizu mene. A posebice mrzim kada me prozivaju ljudi koji da nije bilo HRTa po kojem bezgranicno pljuju i Mudrinicevog MaxHocuADSL flatratea prva tri mjeseca ne bi vidjeli Treka. Tako da mi nemoj dizat zivac i pricat kako ja nisam Treker i da ga ne dozivljavam kao nesto posebno, jer su takvi Rambo Enterprise napucaj-me-sad tipovi i unistili Trek. Hvala Bogu da su ugasili Ent, jer kad spucaju B&B, _mozda_ dobiju svijeze ideje. |
Kakva je ta enciklopedija daj koju slikicu iznutra :D
|
Citiraj:
|
Bubba a di ti je
http://img212.exs.cx/img212/4241/dsci00061ra.jpg hmmmm:rolleyes: :D btw. daj mi reči di kupuješ knjige od star treka , ja sam bil tražil po inter liberu ove godine ali samo samo ovu našel ( naravno još sam si onda kupil misterije svjeta , tajnu kristalne lubanje , genetiku za početnike ,2-3 knjige od Ericha von Danikena pa onda nekaj o kvantnoj fiziki itd i tak spiskal 1200 kn na knjige umesto na grafičku koju sam trebal kupiti :D :D :D ) |
Citiraj:
Citiraj:
|
ljudovi, a gdje u ZG-u kupit Physics of Star Trek na engleskom naravno...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Inace, kada sam usporedjivao cijene, kako ti se penje kolicina narucenog, penje ti se i usteda naspram kupovini kod nas (ukoliko tog artikla uopce ima, a cesto ga nema). Inace, narucivao sam vise desetaka puta, i nikada problema nije bilo, niti je paket ikada kasnio ili nesto slicno. Za nacine placanja ne znam postoje li drugi osim kartice, no provjeri. Pogledaj i cijene na .de ili .uk domenama, pa ces vidjeti da su _skuplje_ nego kod nas. Iskreno, pojma nemam zasto je to tako, no ako ista narucujes, neka to bude preko amazon.com. |
To be continued...
|
Citiraj:
zadovoljan sam cijenama, uvijek jeftinije nego kod nas. najvise uzimam audio cd-e i DVD-e. npr. lord of the rings extended edition sa statuom je kostalo oko 30-tak funti, kod nas kosta 900kn. jos kad uhvatim neki heben discount...zakon... (Dream Theaterov DVD sam dobio za 7 funti) |
Citiraj:
BTW, hajde da se igramo male igre... Nadjite Hrvatsku u ovom popisu: "Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Iceland, Ireland (Republic of), Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Vatican City State (Holy See), Gibraltar, Greece, Greenland and San Marino." Da, nema je sto znaci da ce te WoW, primjerice, jos uvijek placati 100kn vise u Algoritmu(ako narucite samo i iskljucivo WoW onda je to "samo" 50kn; ako bi narucivali vise, usteda se vrtoglavo penje)... Ergo, Balkan je jos uvijek osudjen na DVD/CD/VHS i knjige... :( |
Why? wtf? nema smisla, ubit sve, nemogu formulirat normalnu recenicu kako sam ljut >< Na tv-u ima tolko drugih sranja koja bi mogli ukinut, a oni idu nes dobro...
|
Ja neznam kaj je to tak strašno u ST-u.
Serija je ko i svaka druga samo kaj umjesto dosadne svakodnevnice je hi-tech brija koji je bolji od ostalih serija gdje je pojava laptopa ili nekog filozovskog i znanstvenog pojma vrhunac serije. Uostalom kamo današnji svijet ide mogli bi živjeti kao u ST-u. Več postoji centar za proizvodnju i istraživanje antimaterije. KAda bi je uspjeli dovoljno proizvesti svemirski brodovi bi se mogli opasno približiti brzini svijetlosti! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |