![]() |
Guild Wars 2
Dugoočekivani pogled na GW2 se konačno pojavio!
Istina, većinom je sklepan od concept arta, ali ima i in game materijala. U svakom slucaju vrijedi pogledat. OFICIJELNA STRANICA ili YOUTUBE A-NET Ajmo komentari! :) |
Za prvi trailer, lijepo.:)
|
vidio sam već jučer,napokon nove rase,dx10 grafika:D,ali igra izlazi tek 2011:hitthewal:
|
guild wars se trebao nedavno pojaviti na policama,ali su cudom to odgodili...
neki navode kako su namjerno uzeli dodatno vrijeme kako bi svijet u gw ucinili jos vecim jer jbg danas je velika konkurencija u moru besplatnih mmorpg-ova... |
Citiraj:
Dakle ne zna se točno, ali ako su sad objavili trailer mislim da bi to trebalo biti prije 2011. |
jep to je nešt novo,piše da će tek datum izlaska biti objavljen sljedeće godine to znaći da igra nebu izašla prije 2011 kolke smo sreće:zdero2:
|
Sam neka je ispoliraju do superfiniša :D
|
Na onom NCsoft meatingu u Njemackoj koji traje ovih dana je objavljen izlazak pred kraj 2011 :( A Vise ga nikako docekat...
Mislim da jos uvijek traje taj meating, svaki dan isto, al bar se moze pogledati Live na jtv-live-u |
Guild wars 2 je po meni definitivno MUST buy.Ovo je prvi put da ovako nesto kazem za igru koja je usput jos daleko od izlaska.Ali nakon svega sto sam procitao,cuo i pogledao o igri to je jedino sto mogu reci.
Pogledajte samo ovaj interview/trailer http://www.youtube.com/watch?v=35BPh...re=recentumore |
Uh, GW2 je definitivno must buy i pogotovo ako bude neko posebno izdanje aka Collcetors edition ili sl. to se odma uzima :D
|
Ovo je prvi MMO koji mi se sviđa :)
Wow, i sve ostale gluosti su jedno te isto sranje, dok ovo djeluje puno bolje :) |
Citiraj:
Šalu na stranu igra izgleda preljepo i jos ako bude onako kako u interview-u obećavaju(bez grinda, novi combat sistem, individualnost(da se ne osjecas ko da ono sta radis nema svrhe jel radi i milijuni drugi), svijet na koji mos utjecat) ufff :D |
prvi filmici izgledaju obecavajuce
nadam se da ce ubrzo najaviti izlazak igre ili makar da najave betu...do onda jos uvijek visim na mrtvom GW1 |
definitivno preorder :)
|
Mene zanima oće maknuti ono čudo kad izađeš iz grada da nema ljudi osim ako nisi u grupi sa njima.
To mi je u jedinici totalno ubilo igru. U traileru nisam ništa vidio niti su oni likovi išta govorili... Ako je open world skroz kao WoW onda vjerojatno kupujem, a ako su opet samo oni henchmani vrlo teško da ću kupiti... |
Upravo kaj nije open world je kaj igru čini još boljom.
|
Open world je. Nema više instanciranja.
|
bolje da je open world, u pve-u mi upravo to i hencmani unistilo volju za igram, jer je postao obican RPG, cim nisi moraao druge ljude u grupu zvat gubi se cijeli smisao igre
|
Meni je to uglavnom bilo oke, jedino sam za capturanje elite skillova i neke misije pri kraju igrao sa ljudima, bili su mi dovoljni NPCovi za prijeci te misije, a pvp je druga prica, tu sam ownao :)
|
Citiraj:
|
Bolje da je open world da ne bi opet bilo podsmijeha da je to single player igra s chat komponentom :D
|
Citiraj:
|
Hmm, nisam igrao prvi GW (mislio kupit prije mjesec dva, al sam odustao), kako mislite nije Open world? Svijet podijeljen na više mapa/sektora ili?
|
U GW1 ti je bilo da kad npr izlazis iz grada a nisi npr u party-u onda se "stvori" svijet za tebe. Tj solo si u njemu, ne vidis druge igrace.
U GW2 su vratili "open world" tj da bude klasika ko i drugi mmo-i |
sve gore navedeno, samo kad iz outpost-a izlaziš, stvara se instanca samo za tvoj party, druge ljude ne mozes srest osim u outpostima i pvp arenama
edit: Beo me preduhitrio :D |
Citiraj:
EDIT: @Beo ovo sto si napisao "U GW2 su vratili "open world" tj da bude klasika ko i drugi mmo-i" mi je drago cut.Samo me zanima gdje si to procitao da se uvjerim da je tocno? |
I jo š k tome su postojali kao kanali u gradovima, uglavnom broj ljudi koje si susretao na nekom mjestu u isto vrijeme baš i nije impresivan. Isto tako nema nikakvog world pvp-a kaj je u wow-u fantastično.
|
Ajme kako ste brzi sa odgovorima :D
To je glupo ako bude tako, sad mi ni nije toliko zao sto nisam kupio prvi dio :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prosvijetli me sa linkom molim te. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, prosvijetljen. Isječak iz FAQ stranice: Will Guild Wars 2 be an MMO? Yes. Guild Wars 2 provides a massive, online persistent world. How is Guild Wars 2 different from other MMOs? While Guild Wars 2 adds a persistent-world experience, it retains the unique characteristics of the original game, including strong narrative, extensive instanced gameplay, anti-grind design philosophy, and strong support for competitive play. Kao što rekoh, official site, sve piše. Ako vi primadone uhvatite koji trenutak još za pogledat filmove koji su posvakud već linkani vidjet ćete da i developeri često govore o tome da će GW2 biti "pravi MMO" za razliku od GW1 gdje je sve bilo instancirano etc...ovo podvučeno znači da će još bit instanciranja (dungeoni, određene mape i tako dalje) ali sam svijet će biti MMO-like, dakle moći će se sretat drugi igrači. Našutavat će se moć u PVP dijelu koji je već opet priča za sebe. Koliko se zasad priča PVE i PVP će biti odvojeni kao i u jedinici da bi se izbjeglo gankanje, grieving i ostale PVP nepodopštine, što meni (i mnogima) savršeno odgovara. PVErima PVE, PVPerima PVP a nama koji volimo oboje - oboje. |
pvp u jedinici je bio izvrstno napravljen, samo nek bude slicno kao i sada, samo s redovnim updatovima :)
ovo s instancama cemo vidjet kako ce se odvijat, kada izade beta cemo se uvjerit |
Citiraj:
|
Slažem se. Henchman-i tek ne mogu tak zeznuti kak human player. Koliko puta sam i samo proklinjo porodicu i daljni rod kad bi tijekom misije se samo odlogirali...grrrrrrr
|
Citiraj:
I zanima me jos nesto,ovo je pitanje upuceno iskusnim GW igracima.Ja sam prodao GW nakon lv 14-15 i nisam odigrao niti jedan PvP niti GvG pa me zanima kakav je u GW PvP i GvG jer cujem da ga svi hvale i govore da je najbolji od svih MMORPG-a? |
Mene zanima kakvo je otprilike trenutno stanje u Guild Wars jedinici? Jel igra uopče to netko?
Danas sam našao da je imam, pa ne znam jel vrijedi instalirati to ponovo :) |
Citiraj:
|
pvp je u GW izvrsno napravljen
AB je odlicno mjesto za pocet se snalazit u pvp, 12 protiv 12, s4x4 grupe, i capture pointovima, lagani pvp s dosta pve-era Ra je isto dobro mjesto za pocetak, isprobavat buildove, vjezbat protiv boljih igraca, ili super za ubijat vrijeme dok se ceka HA/GvG HA/GvG navisi dio pvp-a, 8v8 gdje sve ovisi o dobroj komunikaciji,koordinaciji, skillu, kao i u svakoj coop igri, razlicite mape, pa se moze buildove prilagodavat svakoj mapi, dok ameri/azijati igraju npr split buildove, europljani se drze 8v8 borbi GvG je izvrstno napravljen, samo sada nakon 5g igre, updatovi su rijetki tako da vise nije gust igrat, jer svi igraju s istim buildom, istim skillovima |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |