PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   The sims 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=147941)

panisher20 18.05.2009. 18:30

The sims 3

Evo instalirao igru probao, graficki je igrica ista kao i sims 2, prakticki nema niceg novog osim kaj imate slobodu kretanja po gradu, niti su unaprijedili sistem gradnje kuce, meni se nesvidja,no to me nista neiznenaduje ipak je to EA

tocka 18.05.2009. 19:24

jel ima vrijeme(seasons), pse i to?
Mislim mogli su barem god. doba staviti u default

panisher20 18.05.2009. 20:30

igrao sam nekih 10 min, tak da ti nemogu odg na pitanje

thuNdeR 18.05.2009. 20:54

ja instaliro i zbriso...sims 1 rokz :D

veve 18.05.2009. 23:07

Simsi 2 su bili dosta veliki pomak od 1, ali 3 mi se ne cini nekaj previse razlicito od 2. Kolko sam do sad skuzil treba dosta paziti na neke sitnice ako se hoce napredovati i drzati simsa u nekoj ravnotezi, a ove ostale stvari su bile u dodacima od simsi 2 (cura je igrala tak da sam to doznal od nje) tak da mozda bas i nema previse novih stvari, ne znam mozda se varam jer nisam previse igral. Inace cini mi se igra sasvim ok

chingyos 18.05.2009. 23:13

Slicno kao i dvojka samo malo usminkana,sto iritira i dalje trzanje pri zumiranju i odzumiranju ili ako se dođe u neki objekt su puno ljudi tipa gym ili disco

Markos 19.05.2009. 11:35

i ja baš danas nabavio,moram samo probat,dobro kažete svaki sims je isti samo što svaki nastavak dolazi s boljom grafikom

panisher20 19.05.2009. 12:13

al u ovome nema nekog pomaka u grafici, ista je kao u simsima 2, pa par su to mogli poboljsat, kolko dugo su je razvijali 2-3 god, bolje da su nastavili izdavat dodatke za sims 2, sto se tice gradnje kuce ni tu nema nikakvih pomaka, sve sta je u 3 smo vec vidjeli u 2, po meni veliko razocarenje

demetrius 19.05.2009. 12:16

se može vozit auto?i kosit pješake??e da se može biti kriminalac u igri,pljačkat banke,kladionice??se može imati više žena??se plaća alimentacija u slučaju razvoda za djecu??

Guls 19.05.2009. 16:02

jučer sam nabavio tu igru, donio sav nadobudan i sretan svojoj curi (ona inače obožava simse), instalirao ja to, pokrenuo i čekam reakcijum, sad bu sretna mislim si, pustit će me na miru neko vrijeme :D ...

igrala je cijelih minutu da bi rekla da je ovo totalno sranje :)

Markos 19.05.2009. 16:28

moja obožava simse isto i jedva ih čeka i pojela mi je živce više s njima i kad ih donesen sto posto će reći da su sranje:D

jurbAs 19.05.2009. 17:01

nesto sam malo igrao ima dosta promjena po pitanju karijere nuzde i drugih stvari dosta se lakse napreduje u poslu. mnoge stvari su iz 2.ice i nastavaka preuzeli a to mi se i svida. Build mod i buy mod se malo promjenio u biti je ostao isti.
Decki nemojte sada da svi nabavljaju curama heheh i vi to u slobodno vrijeme zaigrate nije sramota priznat :p :goood:

manki 20.05.2009. 08:07

danas bi je trebal imati, al je ne bum daval curi :D ovo je za mene :D

njoj sam instaliral Plants vs Zombies i to je trenutno zaokuplja sasvim OK :D

TheProfiler 20.05.2009. 15:15

Ja simse također ne igram, isto nabavio za curu, ona luda za dvojkom, ima valjd svih 75 addonova....al čini se da će se ovdje razočarat sudeći po priči na ovim i stranim forumima.
Danas ću joj dat pa ćemo vidit.

Markos 21.05.2009. 00:31

evo i to se desilo žena mi totalno popljuvala igru i mislila je da sam joj drugi dio donio:lol2::fiju:

danc00 21.05.2009. 00:34

Hebo vas simsi, rađe dajte ženi/curi pravu igračku a ne to, od toga gube vid...i želju za kajjaznam čime sve ne(bar tak psihići vele) :) :) !

Markos 21.05.2009. 01:04

:dobar:ima čovjek pravo

schrafsch 21.05.2009. 16:19

Sims 3 = Sims 2 + hodanje po gradu. Poslije će izbacivat add-onove tak da poberu još para

Markos 21.05.2009. 16:27

pa normalno to tak ide,još ne shvaćam kaj su oni radili te 2,3 godine:wtf2:

danc00 21.05.2009. 16:56

Kaj nije ni grafika bolja, tj mislim na detalje i te pizdarije po kući...jel ima kaj novih itema(namještaja tehnike i sl., jel ima novih zanimanja...) Ili je zbilja isti sims2?

Markos 21.05.2009. 17:12

većinom je sve isčupano iz dvojke i grafika je ista ma žalosno

jurbAs 21.05.2009. 17:19

a nije bas tako markos grafika mi djeluje brze i bolje i ima optimizaciju za 1920x1200 sto je meni bitno... druga stvar samo stjecanje tj napredovanje je skroz drugacije i tak dosta sitnica su promjenili i napravili su finu podlogu za brojne add.onove :D ali mi glupo sto sve sto su napravili u 2.ici su izbacili van... meni najvise smeta sto nema exilre of life da si produzavam vijek zivota

Markos 21.05.2009. 17:20

izbacili su najbolje stvari,a oke u grafici ima pomak ali iskreno minimalni

schrafsch 22.05.2009. 02:26

ak ti smeta što brzo stariš, možeš u opcijama podesiti epic life pa živiš 20 puta duže

manki 22.05.2009. 09:39

Citiraj:

Autor schrafsch (Post 1347006)
ak ti smeta što brzo stariš, možeš u opcijama podesiti epic life pa živiš 20 puta duže

to mi je falilo josh od prvih simljana, da mogu neobavezno halat koliko hocu...
a jel i dalje su onakvi stupnjevi zhivota kao iz dvojke? mislim bebac, klinac, teen, man i old man?

sad ce valda biti malo vishe vremena za vikend da to napokon i instaliram...

jurbAs 22.05.2009. 13:04

imas young adult i adult tj to je razdjeljeno :) tako da... nije lose.... e vidis nisam znao za tu opciju....

btw uspio sam na neki nacin ostat bez sava i poludio sam ah ajde nadam se da ce biti bolje.... sifre za lovu je ista ko u dvojci motherlode i to je to.... e da izbacili su barmena i jos neke sitnice.... poboljsali su party mode i tako ima prednosti jel neko skonto jel se mogu kupovat vikendice i to?! ili toga nema?!

markos sto je po tebi najbolje a izbaceno je van?!

jel netko zna kako se brzo dolazi do vece kolicine novaca bez sifri?!

Codiac 22.05.2009. 16:29

meni nije jasno kako nekome mogu ti simsi biti zabavni ? ono sestra mi to igra i nerazumijem....

mislav_os 22.05.2009. 16:58

Ni ja ne kuzim kak je nekom to zabavno,al' ajd...o ukusima se ne raspravlja :)

Nego,mene cura i sestra od kad su cule da su izasli stalno napadaju,aaa...moram i ja to nabavit...ccc :D

Koliko igra zauzima kada se instalira??

jurbAs 22.05.2009. 17:35

meni je to super za relaksaciju od svih tih silnih pucacina i drugih stvari u biti cekam anno novi ili neku igru tipa setlers :)

Markos 22.05.2009. 19:05

meni je više za smirenje neka pucaćina(tipa hodaš i kolješ samo)nemoram razmišljat

manki 22.05.2009. 20:39

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1347344)
meni nije jasno kako nekome mogu ti simsi biti zabavni ? ono sestra mi to igra i nerazumijem....

nije ni meni jasno kako je nekome mazohizam zabavan, ali opet ima frikova...

kako za to tako i za simse

Markos 23.05.2009. 00:01

:dobar: ali istina je da simsi mozak ubijaju

jurbAs 23.05.2009. 10:20

markos pucacina mozda da ali vec mi je preko glave tih pucaljki igram ih non stop pa sad malo odmora uz neke simse :) igrao sam do sada sve simse i meni je to uvijek bila fora za igrat btw igra je i dalje najpodavanija stvar na svijetu tako da... (i to samo jer ju zene igraju) COD dode i ode a ovo je vjecno u top 10 po prodaji :)

pimpinjon 23.05.2009. 19:46

igra je opet napravljena da stave na nju X expansion packova, ali velika pohvala što se tiče brzine loadinga i nekih fora novih stvari... igra je brža od dvojke 100 puta i netrza pri zumiranju.
jedino imam problem, kojem još neznam uzrok, je tijekom loadinga nakon main menua->grafička (hd4870) u tom loadingu jednostavno poludi, da se ugasi zbog pregrijavanja nakon par sekundi, iako imam acelera s1. prvo sam mislio da mi se odljepio neki ježić ili tako nešto, ali mjerenjem u riva tuneru shvatio sam da su gpu, memorija i shaderi hladni, a da VRMovi gore, jer grafička vuče 60 A bez ikakvog razloga, u usporedbi sa nekih 48 A pri maksimalnom opterečenju u najzahtjevnijoj igrici. i što je najbolja stvar, kada isključim full screen i deaktiviram prozor od simsa klikom na podlogu, automatski se grafička smiri, a loading ide istom brzinom kao i onda :kafa:

manki 25.05.2009. 13:26

simsi instalirani i kao i svaki nastavak su mi zarazni :D

pa evo malo osobnog mishljenja..

svidja mi se:
- zhivotni vijek
- mogucnosti kupovanja (buy mode), shto je sada lijepo razvrstano po klasama i po sobama nacrtano, tako da je lakshe pronaci onu pravu stvar koju trazhimo + kupovanje automobila
- manje zahtjeva za volju (sada je samo 6 crta na koje moramo paziti) i nije potrebno ici pishati, jesti ili srati svaka dva sata
- spomenuta shetnja po gradu
- uchenje novih vjeshtina putem knjiga koje mozhete kupiti u ducanu
- kupovanje namirnica u ducanu; + kupovanje namirnica i/ili stvari putem kupona da dobijete popust
- puno vishe opcija pri razgovorima
- nachini zarade love (osim poslova, postoje i honorarni poslovi, te hakiranje :D)
- opportunities (shanse) da se dokazhete i/ili zaradite neku lovicu
- nije potrebno imati 20+ prijatelja da bi dosegli vrhunac svoje grane zaposlenja
- puno chimbenika koji pozitivno ili negativno utjechu na igru
- shto se sve mozhe saznati preko novina ili neta
- vjerojatno ima josh toga, ovo je samo nakon 4 sata halanja preko vikenda

ne svidja mi se:
- shto ne mogu naruchiti namirnice preko neta
- shto samo jednim klikom mogu platiti rachune kada kasnim (treba opcija putem neta ili da te natjeraju da se ode do poshte ili tak nekaj)
- shto nisam uspio iz prve kloknuti laptop u knjizhnici pa je zgorel :D
- misao da li ce mi igra dosaditi nakon mjesec dana?
- sjteil bum se josh nechega kroz tjedan-dva

Beastoz 25.05.2009. 14:04

lol ja samo odigra dobrih par sati...novo je to sta mozes lika detaljnije kreirat,mozes ic sa njim na posao pa odlucivat na kojem ce se podrucju razvijat,sloboda kretanja po gradu,mozes kupovat aute i bicikle i te sheme inace nista novo...nista revolucionarno...prosjecna igra =)

Blue_Fatal1ty 31.05.2009. 13:45

kak nema pomaka u grafici, kaj serete!!

Teksture su puno bolje i oštrije, ušminkana je igra dosta, bolja je od simsa 2, simsi su malo samostalniji i šta više treba tražit kad je igra ok. Bolje da je malo bolja od simsa 2 i igriva nego da je revolucija i za bacit!

Daten 19.06.2009. 17:05

Ovako imam problem s igrom, a problem je taj da ako stavim sve na high onda mi igra steka a ako stavim sve na low ili na medium onda mi je sve nekako ubrzano...Imam REL..DED verziju...
Ne znam jel to problem u procesoru sto mi je na low sve ubrzano, jel mozda treba instalirat AMD dual-core optimizer?

Imam konfu iz siga

Ljudi pomozite...

pimpinjon 19.06.2009. 17:19

ja sam isto prvo skino RE****** verziju i nakon jedan dan je prestala radit. neznam zašto. reinstaliram i opet neradi. skinem neakvu na ruskom, u registryu promjenim jezik i sve radi normalno. i još je ta verzija manja od rld-ove.

nicegirl 26.06.2009. 14:09

meni su super ovi sims 3, fora je što ima tih varijacija, nikad ne znaš što te čeka kad se prebaciš na novu obitelj :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27.