![]() |
Risen
Niko ni zucnut, ha?:D
Piranha Bytes radi igru (pravo na ime Gothic i dalje drži JooWod) http://risen.deepsilver.com/blog/pages/de/news/news.php Dečki vele da su puno naučili dok su radili Gothic 3 i da treba očekivati puno manje bugova... U stvari-Gothic 3 i nije bio tako loš...dobar stroj, dosta živaca i nakon 15-ak zakrpa i modova dalo se čist fino igrat:D |
Izgleda vrlo lijepo :)
Za kad je zakazana igra? |
Q3 2009
Navodno:) |
sreca na njemackom je pa sam sve razumio sta pricaju sta ce popraviti i poboljsati i da iim je kritika na gothic III pokazala koliko jos truda moraju da uloze u igricu....
|
neznam zasto, ali prije negoli sam poceo citati tekst sam bacio pogled na video i odmah pomislio na gothic :)
BTW looks nice |
izgleda zanimljivo grafika je pre predobra,volim gothic serijal jedino 3-ći nisam prešao:Dak nebu bagova sto posto ću visjeti na ovoj igri
|
Izgleda predobro, obožavam otvorene prostore jedino što ne volim su ova čudovišta :)
|
Medvjeđi dikobrazi mi izgledaju prekewl :D
|
Citiraj:
|
Hm...možda ne bude na odmet baciti oko na ovo dok čekam sljedeći Elder scrolls :)
Jedino mi se ne čini da sloboda kretanja nije na razini Morrowinda/Obliviona/Fallout 3. A to je crap. Vidjet ćemo... |
Izgleda da su opet tak fino optimizirali igru da bu se vukla i na jačim kompovima, nevjerovatno:suicide:
|
pa ekipa okolo igra njemačku verziju i radi im fino na grafama tipa 8800
|
Citiraj:
Onda tu netko nekog...:D http://img340.imageshack.us/img340/1...engpus1680.png |
Ova sumica izgleda mochno, slicno ko u krizi :)
Grafika je izgleda dobra, samo da rjese pricu i igrivost... |
igra je vani :)
|
Ovaj graf je katastrofa. Je li igra neki port ili?
Nista, kupit cu je i pokrenuti na ati 3850 i vidjeti gdje me to vodi. U dobre stare dane morrowinda, 9500pro i trzanja :) Ako je igra dobra, bas me briga :) Ali da je bezobrazno, je.... |
Jeli neko nabavio vec igru , ja sam je namjeravo kupit pa me zanima kakva je.
|
Upravo je u fazi kupovine...
|
takodjer veceras ce biti postani neki sshotovi:)
|
uh, mislio kupiti hd4870 da igram nove igre kako treba, a sada vidim da to nije ni približno dovoljno za Risen :(
ali ako ništa drugo barem nema tako veliki FPS pad kao što je Gothic 3 imao (pogledam pod, vrti ga na 90+ fps, pogledam normalno, padne na 30, počnem trčati vrti između 15 i 20 :() |
Ajd pa nek netko sa slichnom konfom poput moje javi kako mu se vrti igra. Ljubitelj sam Gothic serijala. Dvojke primarno, trojka me je razocharala pa bi i ovom dao shansu uz uvijet da se mozhe koliko-toliko glatko igrati.
|
meni ide genijalno sa svim postavkama na high i AF na 16X, AA nemam nigdje za štelat u postavkama igre...
reza je 1920x1200 Za sada se igra cini ok, nakon uru i nešto igranja |
Citiraj:
Mislim da tamo možeš uključit AA... |
nema.. u driverima nisam niti probavao, ali mislim da pošto staviš sve na high on automatski pali AA.-.
a i mislim da je upaljen po grafici.. idem opet malo igrat.. |
meni se isto lijepo vrti, max na 1080p uključen 4xAA
ok je igra |
Uf, zabrijal sam...to je fora za koristit MSAA-onda napraviš custom profil.
|
malo mi je loše riješen journal.. nemam history razgovora i ako ne zapišem, ne znam di moram ići... ili nisam našao history razgovora...
edit: našao sam, našao!! |
evo i ja nabavio jutros :) moram danas malo viditi koliko mogu detalje potjerati :) za sada mi je igra ok... malo mi se teško naviknuti nakon puno godina morrowinda ;)
|
Risen PC Demo Released
|
baš idem i ja skinut demo..
|
Morao sam "malo" srezat detalje i rezu da bih igrao sa X1900 AIW ali ne izgleda loše:)
Još da nisam lijen prošetat do police gdje mi je 4870 koju sam spremio kad sam imao radove po kući išlo bi i bolje:D |
Je li sloboda kretanja mjerljiva s onom u Oblivionu?
|
Ekipa valja li ovo šta? Aj vi koji igrate ako vam nije teško napišite par dojmova. Da ne kupujem bez veze..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Negdje sam čitao da se očekuje 2010 |
Ja igram već podosta.... (3 dana) hehe...
i mogu reći da će ljubitelji gothica uživat! oblivion mi i tako nije legao najbolje, ali ovdje možeš šetat kroz šumu jer puna je skrivenih prolaza... borba je ista kao u gothicu, biljke identične ... ovo je kao bugfree (iako sam naišao na jedan u Harbour Town-u) Gothic 3 sa još mrvicu boljom i dosta više optimiziranom grafikom! ako vas još što zanima samo pitajte |
Neznam za vas al ja sam se poprilicno razocarao.Nakon gothica2 i gothica3ee
ovaj risen mi djeluje poprilicno mlako:( Za moj ukus je prelagan i previse pojednostavljen. Grafika se i bas nije previse odmakla od gothica3ee, jedino su osvjetljenje i blur dobro rijeseni. Srecom tek sam poceo tako moze bit da se varam al nesto mi tu smrdi na lagani konzolitis. kako bilo ima se sta radit narednih mjesec dana tj. barem do dragon age-a:D P.S. piranha byteova igra bez bugova:wtf2: |
Ja sam igrao jučer oko sat vremena, cura danas već jedno 5 sati igra.
Nije mi usporediv s oblivionom, makar nije ni tolko loš ali svejedno nedovoljno dobar da bi nastavil igrat. Kaj se tiče grafike čisto je ok. Možda če se nekome drugome više svidjeti. edit: kaj se tiće bugova, primjetil sam da se lik u kadi kupa obučen :D, vjerojatno i nije bug al ono :roll: |
kupa se i prostitutka obućena..
ja jučer navečer stigao do Chaptera 2, i sada nastavljam... koliko vidim još sam daleko od kraja... Unaprijedite si pickopcketing koliko možete i pickaxe (za kopanje rude) ja se zeznuo i fali mi za kopanje rude... a kada sam mogao unaprjediti, nisam imao dosta iskustva... uzas... ali krađa je zakon !!! mazneš mu mać iz ruke dok pričaš sa njim i onda mu se stvori najobičniji štap haha |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |