![]() |
Virtua Tennis 2009
nastavak virtua tennisa 3 najavljen je za svibanj...
ako ce bit uspjesan ko prethodnik onda ljeto nece biti dosadno... izaci ce za PC, PSP i X-box... najavljeno je oko 20 novih igraca i novi turniri sa novim podlogama... sve u svemu, super zvuci ;) |
sa virtua tennis 3 sam bio oduševljen......što se mene tiče mogu taj stari samo zapakirat kao novi xD
|
heheheh ja sam ga bas sad instalio, ali imam problem, ne zeli pokretat, na integrusi sam od mbo ( u potpisu ) i kao pise da nemam vertex i piksel shadow 1.1 a to nije istina... pa igru sam pokretao za 9200se a sad s ovim nemogu... ista stvar sa top spinom :(
|
trojka mi je bila predobra, valjda će i ovaj nastavak:)
|
trebao bi, jer po svemu sudeci novi igraci ( nadamo se nasi ) i nove podloge ce upotpunit ionako vec savrsenu igru ;)
|
a kad izlazi??
|
5. mjesec :D
|
Citiraj:
trojka je bila izvrstna, valjda nece sada podbaciti :D |
a zavisi kak se zeme :D
nece podbacit, bez brige :D |
igra je vec trebala izac prije koji dan... mozda i je ali je ja ne nalazim, kao ni sys. requirements... :smoke:
|
Vidio sam je samo za konzole, pred par dana izasla. Iscekujem verziju za PC.
|
i ja jedva cekam igrao sam virtual tennis 3 ali imao sam problema s igrom zbog atijeve kartice
|
ja sam igrao sve vt-e + top spin, ali mi je ovo bolje :P
|
ja prešo predhosni vt,tj posto 1 igrač svjeta,što je falilo,falilo je prvih 100 igrača na listi,samo se njih 15 vrtilo,vidim da će i dalje biti zemaljska kugal,i akademija tenisa.
|
nedavno sam stavio trojku opet, super igra, jedino glupa spika sa naštimavanjem gamepadova....
|
sta su produzili datum izlaska za pc ?!
|
Pise da izlazi u 6 mj,bas me zanima taj tenis :D
|
ja i frend bacili u dvoje,će biti multiplayer da možemo odigrat??
|
iskreno jedva cekam ovaj novi........jer stari sam bas igrao non stop..ko neka budala
|
na stranicama nista nije napisano dal je pc verzija vani, ali ima za kupit LOL
http://www.gamerhotline.com/virtua-t...2009-pc-34-90/ |
negdje sam pročital da za pc dolazi ovo ljeto, živi bili pa vidjeli
|
ma treba izaci u 6. mjesecu
|
igra je vani i za pc ali za ameriku,za europu izlazi 3.7.
|
Citiraj:
|
Izašla u svim boljim trgovinama :goood:
|
eheheh vidim i ja sada... samo mi je problem sto ju necu moci tako brzo nabaviti :(
|
Ja cu uskoro nabavit :D
|
Evo, odigrao :) igra je totalno razočaranje, VT3 je puno bolji, sve je potpuno isto dosadno, muzika ona kad igraš, i sve ostalo, na VT3 su se čak i majce i hlačice micale ono jako, a na ovom se niti ne skuži... ugl. sve isto samo malo lošije od VT3.
|
Ni nemojte nabavljat, loše u svakom pogledu, jedino grafika može standardno proči iako nije neki napredak u odnosu na stari
|
Probao sam ali nisam nesto odusevljen,samo mogu reci solidno
|
koma, ja nevidim napredak sa vt3 :(
|
a majmuni... tako su to najavljivali i sad sranje... ma u krc...
btw ima ko od nasih ? ljubo mozda !? |
Features:
* New World Tour & Online Rankings - Take your career online and compete for the ultimate title of ‘Virtua Tennis Champion’ with the new PS3 and Xbox 360 online ranking system. Earn prize money from online tournaments and purchase over 800 shop items in the new Tennis Store. * New Players / Courts - Over 20 of the world’s top players, including eight new to Virtua Tennis and three legends. Take to the court in new arenas and the officially licensed Davis Cup providing the most realistic tennis competition to date. * New Player Creation System - Now have full control over facial, body, and clothing customization as well as the depth to populate the game world with 100’s of unknown opponents. * More Court Games - Compete in 12 minigames, 5 completely new, for either single or multiplayer action where players can upload their hi-scores onto the worldwide rankings in games such as Zoo Feeder and Pirate War. * Improved Gameplay - Courtside action is better than ever, with extensive updates to the famous arcade-style Virtua Tennis match engine as well as 3D crowds and a more realistic courtside experience. ovi iznad što su odigrali su ko naši političari,napisali a ništa nisu rekli,tako da moram pitat ponovo ili kupit igru a)ima li multiplayer da možemo online bacit igru?? b)ima li prvih 20 igrača na atp listi ili kolko već?? ljubo je 70 i neki pa sumljam da će bit. |
online nemreš igrati, ima od naših samo ančić za sad, a ostali za otključati (sad ko je skriven iza upitnika,neznam)...
fascinira me to prvih 20 igrača/igračica na ATP/WTA ljestvici npr. imaš ferrera a nemaš del potra itd...o gilesu čiliću da ne pričam... grafika? ko da igram VT3 isti qrac e da i zbriso sam igru, valjda sam previše očekivao :) |
ma znam da je ljubo 70. ali nisu sigurno isli oni gledat atp ljestvicu od tjedna prije wimbledona i te igrace stavljali unutra... sigurno ce se naci i hewitt i haas i sl... nadam se i ljubo...
|
nadaj se i dalje :D
|
onda je drek od igre ja sam najviše nade polagao u online multiplayer i bar prvih 50 na atp listi.
|
ma neznam zakaj ste tak kritični, igra je baš ok, meni osobno bolja od VT3 iako ništ posebno... dugo nisam igral VT3 al čini mi se da je sve malo bolje (kolko je recimo svaki PES bolji od predhodnog).. na 1680x1050 sa svim naj detaljima izgleda bolje neg trojka a i igrivost mi se čini malo bolja.. i s ovim ostalim sitnim novostima mislim da je čisto ok...
od igrača su federer, nadal, đoković, roddick, haas, nalbandijan, ferrer, murray, ančić... ne znam dal sam nekog zaboravil... mislim da se mogu otključati još neki igrači + edberg i henman ko treneri u karijeri.... nemojte biti preveć kritični... mislim da je igra bolja od VT3, ne puno ali taman da odigram karijeru tjedan-dva i pogotovo ak se igra u dvoje.... |
Problem sa grafikom
Bok, imam problem oko grafike.. Imam Win Vistu, extreeme verzija.. Konfa mi je AMD Black edition(na 3.0), Radeon 4850 512 mb, 2Gb RAMa(2*1Gb Supertalent Cl4 800Mhz). I kada upalim igru sa default postavkama ili kada stavim na 1650*1080 (monitor 22'') widescreen IGRA MI TRZA. Trzne svako 5-6 sekundi.. i onda opet normalno igra, pa trzne i tako.. ima lo ko kakvu ideju sta da radim?! :hitthewal:
Hvala.. |
Rjesio sam sve.. ocistio nakon dugo vremena c disk, defragmentirao.. i resetirao, namjestio grafiku na max rezoluciju z moj monitor i sve je ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |