![]() |
..postadoh tata
..jednog malog crnog Z750 s ABS-om 2009 godište..nemogu da se ne pohvalim..
Kupljen u Malom Motu u Lovranu - svaka čast..uljudni, pojasnili sve sitnice oko motora, čak su nam pomogli utovariti motor u kombi, zavezati motor, čak su nam i posudili one stezače s kojima smo pričvrstili motor..vrhunska usluga! :palacgore: http://pce.hostili.com/images/280120094197bnw.jpg |
Zgodna "igracka"! :) Koje pare?
|
auuu sto se meni svida taj motor
|
Jebote ja vec mislio da si napravio jednog malog od krvi i mesa kad ono od metala :lol2:
I još kad prdne smrdi sve u 16 :goood: Uglavnom fina igracka. Samo moraš malog fino hranit i mijenjat pelene :roller: |
Citiraj:
|
Za krštenje svakom jedan krug! :D
|
opa čestitam...jako lijepo izgleda,fino mu stoji crna:goood:
|
Dobra "igracka":D
Puno sretnih kilometara :) |
Krasna stvar!
|
Hvala! :)
|
aj uzivaj,
a kad sad ovdje doleti LOKOT |
Citiraj:
pa sta nisu bili po 55000 ? ili je to zbog abs-a? Uglavnom ,ja imam 2004 z-a welcome to the Z club :D |
ja prodao ducati monstera 600cc i baš planirao uzet z 750 ili 1000...na kraju se odlučio za z1000 i odustao od oba :D nisam kupio nista na kraju,nije mi se dalo otplacivat kredu 7 godina
uglavom,dobra pila...najbolji omjer ulozeno/dobiveno & btw brzo ces ti htjet 1000 ;) :D ide odlično,ali...kasnije ce ti falit snage :beer: |
uuuuuu lijepo lijepo :D
neka samo pazljivo.kad ti ja kazem :D:D:D cudno bili su po 55 što je najisplativija kupovina kontam... |
to je zbog abs-a 100% takva cijena
|
chestitke i pamet u glavu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
brown nadam se da ti abs nece trebat,no dobro je da ga imas bio sam jako skeptican no kad sam probao... |
Citiraj:
|
Čestitam na lijepoj pili i puno ugodnih kilometara.
Oće li se dragoj guza lijepo smjestit na zekanu? ... ili će ona gileru :) |
Citiraj:
|
Takvo što ću si ja kupiti pod stare dane (cca oko 30. godine)... Studentski život ubija.
|
lijepa stvarcica, cestitam i sretno !
ja si zelim quada od suzukia (sport 450ccm) ali je mnogo skupo :D i, probao sam malo prikocit na supermotu sa abs-om. spas. ne zelim motor bez abs-a ;) :beer: |
Svaka čast!
Inače "Zekan" je meni jedan od najboljih motora |
Citiraj:
|
kod kawasakija nema motora "udobnog" smještaja :D većinom su svi tvrdi i većinom osjetiš u žilama svu snagu mašine... to je i cilj kawe,motor nije fotelja :) i btw,jebes dragu,sad ima zeku :smoke:
|
lijepo lijepo :)
a koliko se ceka trenutacno na zeda? :) |
Za zeka se čeka cirka tjedan dana, ovo je cijena s ABS-om, bez je nekih 57000kn..
..cijene su skočile brutalno gore zbog Yena..mislim da na Yamahama najviše..znam da je R6 bila nekih 88, sada je mislim oko 100. |
Citiraj:
isssss ne da nebi za nju dao 60, nego je nebi niti pogledao. mrzim yamahe i to su strasno precijenjeni motori ! :beer: |
hondaaaaaaa..... :D
|
Citiraj:
mada je i yama odlicna. |
Provozao sam takvog, uf.. dere cestu opasno.. odlican izbor..
Ja da kupujem uzeo bi nesto malo slabije, recimo ER6, al i ovo je predobro ;) |
Citiraj:
Modeli, ne generalizacija.. |
Citiraj:
http://www.motori.hr/pic2/2627552_kawasaki-er6_2.jpg |
Citiraj:
eo ljepotice (jedne osjecke noci) :D http://www.imagesforme.com/show.php/...2214043221.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..sumljam da ga je razumno vozio
|
motor za komplekse, ne za voznju...
dosta vozaca motora na nasim cestama ima motore samo zbog toga sto je lakse upecat trebu. a jos ako imas R1 ili R6, rezultat ti ne gine... :beer: |
Citiraj:
..čekaj, po tvome sam kupio motor jer sam iskompleksiran? To je (oprosti na izrazu) krajnje debilna tvrdnja. Ako se nekome sviđa recimo evo kao gore R6..zašto ju ne bi kupio ako ima mogućnosti? Da, puno više ima smisla kupit Daciju i uzdisat za motorima ako te upravo oni interesiraju. Upravo iz istog razloga sam kupio Z-a, jer mi je motor mrak..isto tako mogao sam kupiti Ninju, nekog Choppera ili sl. ..ali nisam jer mi se sviđa..iz istog razloga ljudi kupuju Jaguare, Vipere itd. GTFO. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |