![]() |
Koje cigarete PCEksperti puše?
Baš me zanima jesu to sranja za 10 kuna poput Columba i sranja ili su to nesto manja sranja za 13-14 kuna poput Waltera i Ronhila ili ste pak tajkuni pa pušite Marlboro/Camel/LuckyStrikes?
Jos jedno pitanje: S kolko ste godina poceli pušiti i koliko pušite na dan? PS. Nemojte slati sada postove poput : "Ja ne pušim" i sranja kako bi si samo nabijali postove.Ovo je rezervirano samo za nas "pušače" :D Evo da ja odmah odgovorim; Ja pušim Marlboro Lights od svoje 14-te i pušim trenutno kutiju na dan. |
Samo tako...
...i jedini PC za kojeg ćeš bit "Ekspert" će bit respirator kraj bolničkog kreveta... :rambo: :smoke: Ja sam probao sa 6 god i od tada ni dima... Ali lake droge...to je već druga priča :D |
Rekoh samo za pušače! :D
BTW- Smotas nesto nekad? :) |
Ja sam počeo malo po lucky strikeu, ali alergičan sam na duhan(lucky mi je jedino pasao, uz malboro i 160:D ->sve naravno NE light, još bi i pao u **** od tog sranja), pa sam ubrzo prestao i sada sam malo na drugoj priči :D :D
|
Svi maricu derete, a?
Pa kaj vam je kriva? :D |
Ja nisam ni probao, a ni necu....Weed sux...
|
Citiraj:
Nego kad dolazi ova Žuja Xtra strong ili kako se već zove ? |
Uf al cu se zaderavat kad nova zuja dođe.Al ako pijem pivo moram zapalit koju....:)
|
Pio sam ja neko nizozemsko pivo koje je imalo 11 %.A ovo sta pricas da pijes pago i sranja ziher ce te pustit za koji mjesec.Gledaj na to i financijski.Za 1 pago dobije vise od 2 pive. :D
|
Uf sta mi se pivo sada pije a nijedan ducan u karlovcu ne radi osim kolodvora a to mi je 2 km od doma.I cigareta mi ponestalo :(
|
Uff malo smo previše OT
Ja idem malo deletat |
Ja pušim plavi Walter Wolf i to od 13-te. :beer:
|
Citiraj:
|
a koje nismo:D ;) :beer:
|
uglavnom Ronhill 100s, al zna i Marlboro uletit:beer:
EDIT: u nekim prilikam čak i davidolf |
U principu Walter Light, a kad se zalomi onda Malboro ili Donhill.
Znam popuit čitavu kutiju, a pušim od 12-e godine, al sam znao i prekinut koji put, al već dvije godine konstantno. :smoke: |
@Jelc - Aj probaj pa javi kakvo je.:)
Inače koliko posto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne zgasi jednu, a već pali drugu. |
Citiraj:
Crveno-crna etiketa sa nekakvim bikonjom gore:D |
Ah to mi je slabo...
Inače, kad smo se već dotakli pivuše:) , meni je twist-off Bavaria 0.25 zakon :beer: |
pusim od 14-e ronhill light
ali u medjuvremenu cijena je porasla na lijepih 14 kn tako da su ne znam kakve, te da nirvanu dozivljavam dok ju pusim nedam toliko para za njih.:D :D sad sam na silveru crvenom :beer: |
Bijeli walter, negdje od 15 godine.
kad smo vec kod toga, zuja je zakon. travu sam pusio od 15-19, dvije-dvije i pol godine svaki dan.... sad nisam nekih 6mj |
za vas koji zelite prestat.... frend mi je pred koji mjesec iso racunat kolko para skuri u pljuge i kad je skuzio da si jednom godisnje moze kupit potpuno novi komp i to malo jaci isti dan je prestao:D :D :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne valja bez duhana.
Barem sam tako čuo :rolleyes: |
Citiraj:
|
s duhanom naravno, par puta cisto al mi to ne valja da ga jebes
|
GAULOISES Plavi tvrdi, Rothmans International, Marlboro (crveni, onaj muški, ne onaj bijeli ženski :) ), od Waltera me samo glava bolila, 160 mi je trebao kompresor da neš uvučem, i pred kraj sam pušio Rohill Light tj. bijeli ... eto i tako nakon 13 godina dimljenja i stavljanja žute patine na caklinu, monitor, koćište, nokte, ... jedno jutro sam se probudio i sam sebi reko koji će meni to Q u životu i eto zadnjih 4 ili 5 godina nisam niti prismrdio, a kamoli zapalio ... vjerujte mi bolje je ... istina da je prvih 6 mjeseci pakao :fuming: ali se preživi ...
|
jeste kad culi za Carlton?
Nabavio sam dok sam bio u Brasilu za hebenih 5kn kutija. I ostale su bile po 5kn (Camel, Marlboro...) |
Nek je bijeli ženski, ali je barem slabiji i bolji za pluća.
BTW jel valja kaj onaj silver za 10 kuna? |
Citiraj:
Al onaj York to je užaš :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eh da... bila su to lijepa vremena....
nekada se pušilo svašta, pa onda mali bijeli boro... pa onda američanski kent silver... pa se počelo razmišljati u plućima i prešlo na kent gold... pa se onda počelo štedjeti i prešlo na ronhil ultra, pa se onda počelo živčaniti i prešlo na superlights... i sada se u duhu emancipacije dere po walteru 100's tak da se može cimeru krast. jao da mi je ponovo na kent.... to je bila pljuga. što se droge tiče to nemojte nikada. to će vam spržit mozak. jeste li znali da od marice nikada nitko nije umro.... iako su mnogi pokušali :gringo: |
Citiraj:
brijem da sam pol kuće probudio (3:30 AM) kak sam se strgo od smjeha :D |
Ja sam prešao na LuckyStrike Lights.Bolje mi je od bijelog bore.
|
Citiraj:
14kn * 365 dana = 5110 krznatih btw pusio sam s nekih 13-16 plavi dorset pa onda kolumbo, presto sam zbog odredenih zdravstvenih problema a kasnije me pustilo ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |