![]() |
Zotac natjecanje u znanju
Nakon duže vremena ponovno nešto za naše drage forumaše:chears:
|
Da li je ograničeno koliko mailova možemo poslati sa 1 adrese i možemo li slati iste podatke sa različitih adresa?
|
Lijepa nagradnjača...
Iako imam više sreće u ljubavi nego u nagradnim igrama, probat ću... :D |
Citiraj:
|
To sam si i mislio.Izazvat ću i ja sreću, sretno svima.
|
jesu rezultati javni ili?
|
Citiraj:
|
imaju li svi jednake šanse za dobitak, recimo npr ja sa 30ak postova i mjesec dana na forumu i neko sa 5 godina staža i neokliko iljada postova?
postoji li još neki uvjet? ili pravilo?, npr ko će najljepše napisati odgovor :D ja sam se jako potrudio da bude ljepo i gramatički ispravno LOL i po kojem principu ćete birati pobjednika/dobitnika? |
da li cete slati odgovor o zaprimeljnom mailu? (po mom misljenju ne bi bilo ludo)
volio bih znati da sam u "bubnju" :D Absens,carens (tko je odsutan ne dobiva nista):fiju: |
lijepo,ja već zaboravio da je nagradna igra iakd postojala ovdje nije je duugo bilo,neću sudjelovati jer ne znam odgovore.:D:goood:,ja mislim da će krešo osvojit nagradu.:goood:
|
lijepo je vidjet da se vratila nagradna igra :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Edit: nvm :p
|
na koji način se biraju pobjedinici, preko kojeg softvera se "bubnja"?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jako je lijepo vidjeti ponovo nagradne igre na PCE... ggg šoKre.
Sretno svima! |
e ja bi gedore !
nego ae da se vidi i neka nagradnjaca vise :D |
Oce li biti lajv striming kako izvlacite uz 7-8 javnih biljeznika? :D
|
tko će biti hostesa xD?
Mile xD |
definitivno mileta za hostesu :D
|
Citiraj:
|
Stvarno sve pohvale za nagradnjaču a prošlo je već godina od bilo kakve nagrade koja je bila na pce. A ovo za količinu poslanih mailova, jedan mail s maila na kojem si registriran na pce i toj to. Bez spama, bez ičega...
|
Daj zabrij da Jelc dobio endiviju :D:D
Necu sudjelovati samo zato da su vece sanse Jelcu. Umro bi od smijanja onak kisela faca i drzi ju sa rukavacima kolko mu se gadi :D |
Ne, ja sam na jednoj nagradnjači (davnoooo:D) već dobil nagradu
http://www.pcekspert.com/articles/80-4.html pa još od onda ne sudjelujem ni u jednoj:) Ne bi bilo fer... I da, zvučna još uvjek radi ko zmaj:chears: |
Ajde, ajde Jelc priznaj da budes ovaj put sudjelovao (pa makar te ja prijavio :D) :)
|
Još nismo dobili odgovor na kojem principu se bira dobitnik, daj baš nas zanima, nisam jedini :p
ako je tajna nema problema nhf |
Nije tajna, Krešo je zbrisao na predstalvjanje ******* :D, ali mislim da je na principu slučajnog odabira.
|
Citiraj:
a dobro ajde...neka trebalo bi sve sa točnim odgovorima na papiriće i u šešir pa onda izvlačit doslovno:D ali prvo malo promješat |
Je, sve je već unaprijed dogovoreno...9500GT ZONE EDITION bude dobio Segregator jer se pali na pasivu a Pinsla i ja budemo uzeli svaki po jednu 9800GTX+...
Za igre iz bundlea i naljepnice nek se ostali trgaju:) |
Citiraj:
|
poanta je da ce segregator, jelc i mcg dobit nevidije :D
Mislim da cu si staviti u sig. Ove godine za Božić želim da Jelc dobi nvidiju :D Covjek te pita kako cete izvlaciti nagrade jer je BRUTALNO zabrinut za korektnost PCeksperta kod nagradnih igri. Ja preporucam da se to ogranici na clanove koji su tu preko godinu dana i iznad 150 postova. Ovako cete imat samo miljardu registracija kad se procuje i nista drugo. Tak jasno... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesi ti kad čuo za humor?
|
Citiraj:
to nekaj za jest? LOL koji n00b Firestorm je aplikacija, a uređaj se malkoc drugačije zove nadam se da si čuo za humor haha kak si se ispravio odma(izbriso djelić, neće niko skužit) :D sretno svima u nagradnoj igri:chears: |
Zahebo sam se, za uređaj, da...za moj "noobizam" se ne moraš bojati...
|
Citiraj:
|
Keep up :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |