![]() |
Nvidia izdaje 180.42 beta drivere - "Big Bang II"
NVIDIA Releases 180.42 Beta Drivers
DOWNLOAD Code:
Beta driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs. |
jesu tu oni drveri koje su nazvali big bang?
|
Ja probao i nemogu ih nasnimiti instalacija stalno stoji na istom mjestu nema onog no responding i tih shema i kad prekinem instalaciju i reset kompa driver i kao instalirani :S
|
Citiraj:
Prožvakano već gro puta Prije instalacije ili uninstaliraj PhysX softver ili napravi extract drivera u folder i pokreni samo instalaciju drivera Ovako on nakon kaj instalira drivere želi instalirat i PhysX koji ti već imaš instaliran pa zato stoji |
Ma znam kako se brise to... Obrissem uvjek prvo nvidia physX pa nvidia drivere pa cleaner pa restart i onda nove ali jednostavno nece. Ove177.89 isprve uvijek.A te nove 180 drivere nemos extractat posto odmah krene zip pa insatalacija ,a ne pita gdje ces extract tako da..
|
kak sam ih ja onda uspio extractat?
jednostavno ih WinRAR-om možeš extractat |
Moja isprika Wolv.Uspio sam extract.Hvala.Samo jos jedno pitanje,: negdje sam citao da su ovo driveri napravljeni kao ne samo zbog Far Cry 2 ali tak nes pa me zanima koliko je to istina i ako je dali to znaci da ce bit jako velika razlika izmedju 17x i 180 drivera u Cry-u 2 ?
|
iskreno nemam pojma :D
|
Pazi ovo.Napravim sve kako treba fino instalacija krene STANE opet na istom mjestu stoji 11 minuta i izbaci kao nije napravljeno nista pokrenite instalaciju kad retsartate komp.Opicim restart driveri normalno snimljeni leti sve ali nema PhsyX-a.Nasnimim ga rucno 8.10 ver i sad kad u CP otvorite phsyX nema vise onih demo cuda i gluposti nego u nvidia CP-u otvori samo jednu postavku i to dali zelite enable ili disable i to je to( Physx nema vise svoj menu poseban).
|
da tak imam i ja... čudno je malo sve to...
|
Evo ja fino skinuo stare drivere, maknuo stari PhysX, očistio DCPro-om, reboot ponovo očistio Driver cleanerom i instalirao nove derivere bez ikakvog zastajkivanja
|
nemres vjerovat da smo dosli do toga da jedna igra zasluzuje svoje drajvere...nije da slicnog nije bilo i prije...ali bas gustam vidjet taj FC2....i kako ce se druziti sa Mr.Slijem ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isa ti...đesoblaci na Endiviji?:p |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sinoć probao bacit na 9600GT, i nisam mogao instalirat, vratio se na 178 :smoke:
|
Stavio svježe windowse danas i prvi put pokušam instalirati, dođe do pola, i stoji i odjednom kaže da nisu instalirani bla bla
Ja restartam, kad ono imam nVidia Control Panel i tamo piše 180.42 Pokrenem ponovo instalaciju i normalno "succesfully" završi :D |
ima kakva mobilna verzija tih drivera?
|
Citiraj:
|
pa šta se čudite za instalaciju kad vam lijepo piše BETA drivers :p
|
napravili su mali update!
sad je v180.43 |
Instalirao i izgubio kontrolu nad ventilatorom na grafi, sad se pregrijava...wtf?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim već je teško postalo i c/p u google nayiv bete :rolleyes:
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...aživanje&meta= |
|
jel ima poboljšana u drugim igrama?
EDIT: instalirao sam drivere i sad ne mogu regulirat brzinu ventilatora na grafi...pas mahter :fuming: |
nekima se to dešava... meni i RT-u hvala bogu radi sve ok....
|
Stavim ove najnovije 180.43 i kod inst. sve prođe ok, ali u win xp reza 800x600 i ne mogu je mijenjati kao ni boje koje su na 4bit.
Kak to riješiti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako sam i ja,kod mene install prodje ok i sve to,ali mi driveri onesposobe cooler na vga,tocnije regulaciju. Par puta sam probao i uvijek ista stvar...izgleda da ova beta ima malo vise bugova. Ja inace nisam nikad imao problema sa beta driverima. No nema veze,i ovako FC2 ide bez problema skoro na UH postavkama.Mozda bi tobio koji frame vise sa tim driverima,al sumnjam da bi bilo nesto puno.
|
da i kod mene je isti problem sa coolerom sa 180.42
malo su ga ukenjali |
Ovi driveri su živo ****e... Pad performansi u COD-u, raspadaju se teksture u COD-u... Kaos... Valjda će ih doraditi kako spada i vratiti na staro...
|
Imam prosjek 3fps-a manje nego sa starim driverima u FC2 :Machineg:.... katastrofa... a i u ostalim igrama... vraćam se ja na stare
|
Lol, pa opće nisam skužio:D da i ja nemogu kontrolirat brzinu, ništa vračam na stare.
|
Meni rade savršeno... FC mi ne spušta ispod 30 fps-a na max detaljima na 1680x1050 rezi... bez AA...
|
Očito da sere na seriji 8.
Ev, ja ću sad probat na svojoj grafi... |
rade odlicno, ali nemogu i ja hladnjakom upravljat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |