![]() |
sony ericsson K 800i
Prije godinu dana sam kupio telefon sony ericsson K750i,nakon dva mjeseca samo je ekran postao potpuno bijel ,bez funkcije a potom taman bez mogućnosti punjenja.Nakon toga sam kupio K 800i dekodirao ga i desilo mi je se isto kao i sa K 750i.Serviser je mislio da je softver i u prvom i drugom slučaju,ali nije.Baterija uredno radi u oba slučaja.
Imali li tko neko riješenje?:fala: |
Da nije neki problem u programu za dekodiranje?
|
..dosta se prica po takvom problemu sa k800i,ukoliko nemas garanciju tesko ces to rijesiti.
|
Dosad sam uvijek bijeli ekran na SE mobitelima rješio novim flashom softvera i primilo bi se i radilo - nekad tek iz druge ili treće ali proradilo bi , ali pošto kažeš da nije do softvera - stvarno ne znam ...
Kako si otkodiravao - putem patcha ? |
K800i & SE HPM-90
Ispričavam se što otvaram novu temu al mi je dosta hitno da znam jel te gore navedene slušalice normalno rade s k800i..
|
Citiraj:
|
da toga se i bojim
|
Citiraj:
Bio na servisu prvi puta, mjenjali softver i displaj. Na izvjestaju s servisa ovo su naveli "symptome code":0700 Display problem. Radio je dva tjedna ok, i evo ga ponovno na servisu. Nakon ovoga, ako nece biti uredu, trazim novi mob. Kolegica uzela K800i, ista stvar. Jel netko zna kakvi su u SE kada treba zamjeniti uredaj? |
Mogu samo reci da sam jednom davno mijenjao k700 koji se jako dugo palio i utvrdjen je kvar nekog modula , odobrena zamjena za novi uredjaj i čekao sam nekih 2 tjedna ukupno od predaje uredjaja do dolaska novog odnosno zamjenskog . Vjerujem da su danas mozda i brzi u tom procesu ...
|
Citiraj:
da treba zahtjevat novi uređaj? |
Citiraj:
|
Ostecen ili koruptiran GDFS ... znaci reflash GDFS-a ali sa setool2lite-om, nepreporucujem dreamboxom.I trebao bi raditi,jer ako mobitel nema fizickih ostecenja,nemos ga softom ubit.
|
citanje word doc. na mobu
Zanima me koji program preporucujete za
citati word doc.na mobu (k8oo). sada imam "doc viewer", no on se ne snalazi bas najbolje s citanjem malo "malo jace" formatiranog tekstom u wordu. Hvala |
Citiraj:
|
k800i pitanje
moze li mi netko objasniti znacenje ove ikone i kako koristiti to sto ona je i kontrolirati. Pojavila mi se nekoliko puta. wireles ili kaj? ne vidi se na slici bas bajno ali ko zna kaj je to, zna
[IMG]http://img355.imageshack.us/img355/9954/k800ilq8.th.jpg[/IMG] |
Nije to jer to niti nema . To bi trebao biti znak za 3G signal ...
|
da, 3g je i iskljucio sam ga u postavkama. Kupio sam inace ovaj mobitel u tele 2 i nakon par sati rada jednostano pobijelio ekran. i tak ostane. izvadio sam bateriju i u sljedecih par pokusaja resetiranja sam ga uspio sve krace korisititi dok ga na kraju nisam ni uspio upaliti. drugi dan odoh u centar sa garancijom i dobil sam novoga kojeg sad imam. s ovim nema problema.
|
Bitno da si dobionovog koji normalno radi :) Jos uvijek je K800 jako dobar uredjaj .
|
pogotovo flashan u k810 :D
|
dobijem k800i od člana foruma (zamjena), i dam ga ženi da proba.
neko ju zove kad ono, ne radi sluška, te nemože čuti pozivatelja. Kad stavi na loudspeaker sve radi normalno. Sad mi nije jasno, jel sluška i loudspeaker dobijaju zvuk iz jednog zvučnika, ili? pitam da ne napadnem čovjeka bez veze, računam da nije soft ili nešto... |
SE K800i (unlock)
ok, keipa, da li se ovo može napraviti doma ili ću morat tražit nekoga kome ću morat platit, pošto je mob iz tmobile-a a treba mu skinut zaštitu pošto se ide van i u njega će ić strana kartica..
pošto uopće ide dekodiranje.. ? aj fala :beer: |
Koliko je star taj k800 , jer mozes provjeriti cid ?
|
warcraft resetiraj ga i eventualno stavi zadnji firmware i ako ne radi hardverski je problem
|
kako vidim cid? daj mi malo pojasni to, može i na pm ILI NA msn ILI sKYPE...?
|
Citiraj:
ne radi. trebam ga nositi na popravak.:fuming: Citiraj:
provjeri ove threadove na cafe mobil. za otključat ga nije neka nauka. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52666 Naravno, osim ako je cid 53. |
K800i savijet???
do sad vlasnik većine sony ericssona...sada mi se iznenada sjebo mob pa bi za manje para uzeo nešto malo bolje...Tele 2 paket sa dotičnim uređajem je 800kn, da li se to isplati po vama i kako funkcionira kada se otkodira??ako netko ima iskustva??hvala!!!!
|
evo ja sam sebi kupio svoj i dobio jedan na poklon. Telefoni su nebrandirani i nema nista od tele2 unutra. otkodiranje traje 5 min i nista se ne primjeti, sve radi kao da je kupljen u slobodnoj prodaji (nezakodiran). garancija se takoder vrati nazad za 5 min
|
Citiraj:
kolko si dao za otkodiranje ili si sam??? |
Citiraj:
|
kupio, otključao, mob odličan...zadovoljan sam
|
di ste kupili te mobove ,u tele2 su cid53 tj zakjucani za samootkljucavanje :D...znam jer imam dva zakljucana iz teleta ??
|
Citiraj:
ako trebaš pomoć javi se na pm |
sony ericsson
dali netko zna kako se ulazi u skrivene izbornike sony k800i ono tipa *#06#, ali drugačije kombinacije . Hvala.
|
>*<<*<*
ako se ne varam :D |
hvala ne varaš se to je to
|
Cek cek, ajd meni starcu to objasnite. :D
|
ove strelice su micanje đojstika :D
znači, DESNO, zvjezdica, LIJEVO, LIJEVO, zvjezdica, LIJEVO, zvjezdica.. |
Bem ti, slomio sam se kako dobit one strelice. :D
hvala, btw sad sam ocitao 13750 otvaranja poklopca :eek: |
k800i
Na koji naćin doći do nck koda za k800i da ga odkodiram sa t-mob.
|
Do kakvog koda?mislim da ga nemozes odkodirat preko nekog koda.
Ja sam svoj k800 odkodirao bas prije par dana,za to trebas imati usb data kabel ,far manager,i verzija firmwarea mora bit r8bf003 cid 52.(nije bas lagano ,i to samo radi na xpu ,probao sam na visti i 7 tamo nije radilo) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |