![]() |
FIFA 2009
Nisam jos vidio da je netko otvorio temu o ovoj igri. Koliko sam cuo od frenda odlicna je, najbolja do sada.. Kaze da se puno popravila igrivost..
Vidio sam da je izasao demo ali nije mi se dalo skidati jos. Navodno da ima neka fora, "adidas updater" i tak nekak, koji jednom tjedno sa neta skida updateove o igracima, znaci ako se igrac u stvarnosti ozljedi, bit ce ozljeđen i u igri, tako nesto.. Ima netko jos nekakvu infomaciju? |
skini demo pa si vidi sam ;)
http://www.fileplay.net/file/3980#mirrors |
Vjerojatno je nitko nije otvorio jer svi čekaju PES09. Teško da će FIFA prići i blizu PES-u. Svake godine je hvale kao da je nešto revolucionarno, ali nikad se ni miljama ne približe nečem što bi mogla biti poštena nogometna igra.
|
Citiraj:
|
Evo ja probao demo. Jako dobro, igrivost je super, grafika je nešto bolja od 08. Meniji su puno bolji, ne ispituje više 5 puta jesi siguran da očeš sejvati...
Vidjet će mo kada izađe cijela. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skinuo i ja demo pa ću joj dat šansu kao i svakoj FIFA-i dosad. Bumo vidli, rekoše slijepci :D
|
Ma uglavnom provo demo ne znam zašto jer sam zaključio bio već da nijednu fifu ne treba provat ikad i nikad i tako e baš to da khm ja normalan.
I bogami iznenađujuće poboljšanje u odnosu na prijašne verzije, skoro sam bez averzije:chears: |
moram reći da sam iznenađen. skinuo sam demo Fifa 09 i koliko sam vidio grafika je super. pogotovo 3d trava. reza ide do 1680*1050. Igrivost također poboljšana, licence kao i uvijek na mjestu. Igrači realistični.
EA se potrudio ove godine. bilo je i vrijeme... Svakako preporuka (ali nikako ne zaboraviti na PES 2009!). :respekt: |
Ma dajte molim vas, ni fifa 2009 nije bolja grafički od PESa2008,! Netko spominjal 3D travu pa toga ima i na PESu, a igrači realistični, pa kam gledate.... pogledajte malo kak su igrači nekak patuljasti i pogledajte im omjer glave i tijela, te omjer lopte i tjela i sve bu vam jasno! Pustite se fife i počekajte još malo PES... pihhh fifa lol ! Je da je bolja od svih prije nje al opet je teško sranje, jedino čemu skidam kapu jest driblinzi i fizika igrača kod udaranja lopte to je zbilja realno, sad bumo vidli kak bu to KONAMI napravil! Živi bili pa videjeli... rekli su sljepci :)
|
Citiraj:
Ali mislim ovdje komentiramo napredak fife koji po prvi put od fife 2003 vidljiv:D |
slažem se sa michelom :) igra je stvarno napredovala i nije nimalo loša :)
golman po prvi put nije superman, a igrači napokon imaju realne kretnje tijela. |
Pa istina, rekel sam ja da je ova FIFA bolja od ostalih, i rekel sam ovo kaj je potvrdil i HAMM ! Al dosta toga i fali...
|
ma nič ne fali maš loptu i tečeš za nju:D
|
skine se demo 94% i krepa.. aarrghh.. čisto ste me zaintrigiralo, nisam zaigrao nogomet na kompu 5 godina :D
|
Citiraj:
Ne znam dali to samo meni, ali uvijek mi se cinilo da fifa ima bolju grafiku ali da je igrivost bila jako losa.. mozda je to samo moje subjektivno mišljenje.. |
Meni ne, imaju rustere i sve reklame, al nemaju tak dobar editor ko PES, a grafika mi je uvjek više pasala na PESu, jedino je bila banana u PES6 kaj je lopta bila napravljena od rombova pa nije bila 100% okrugla, a za fifu neznam jer nisam ni jednu igral! Al ne kažem da FIFA nije dobra...ima i dobrih strana al dok je tu KONAMI, EA me ne zanima :)
|
Fifa neće publiku jednostavno nikada napavit lijepo. To su jednostavno naljepljeni isti ljudi iz fife 98 :)
Al moram reć da je ova fifa napredak na prošlu pogotovo što možeš bolje kustomizirat tipke |
Hmmm, Fifa ne voli nešto u vezi s mojim kompom pa izbacuje onu poznatu blablabla.exe has stopped working. Neću Vistu optuživat jer vidim da ima ekipe kojoj radi na njoj. Očito je to neki znak čim prvu dobru fifu ne mogu pokrenuti :D
|
NEma kaj, na Visti sve uredno radi bilo 64 bilo 32bita :) !
|
Fifa Manager 09 release date
po mojim saznanjima igra bi trebala izaci u srijedu (1.10.2008.)...zanima me je li to tocno...
|
Trebala bi izaci 14.10
|
u brate mili...bas na rodendan...hehe...hpy b-day to me... a di si to procito..
|
potvrdeno je da izlazi 14.10 za američansko trziste, a neka su nagadanja da bi 3.10 trebala izaci za europsko.... Inace danas skinuo demo i odigrao i mogu reci da je ovo najbolja fifa do sada na PC-u, i grafika je konacno dosta poboljsana premda jos uvjek nije kao na PS3/XBOX360
|
evo izašla
|
imam problem,fifa mi ne prepoznaje smartboxov kontroler,a fixa nema jos,moze li netko editirat devdatu da radi desni analog stick?hvala
|
Nemogu vjerovat u full verziji je golman opet svemoguc :(
U demu je propušto nešto, a eto sada u full sam imao 5 čistih šansi i sve mi obrani a nisam pucao u njega. Brani i prvu i drugu stativu kao lud :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače odigro tri tekme, dobio doma Fulham i Manchester United :respekt:, a izgubio u gostima od WBA.:zdero2: |
meni isto golman opce nije svemoguc,zabio sa 25-30m dva komada,ali isto tako fulao zicere...posto gamepad ne radi,ucim uz misa dost je tesko pogotovo lob i takve stvari...
|
Nabavio danas i ugodno me iznenadila posto fifu neigram jos od Fife06.
|
se mogu za smjer kretanja stavit strelice???čini se da ne da,ako ne može ocjena fifi 30%.
|
Meni se uopće ne sviđa, iako sam nekad samo FIFU igrao. Jednostavno mi nije legla. Feeling mi je katastrofa. Istina da je bolja od prošlogodišnje, al u odnosu na PES mi je...bljaky!
|
fora je sta si se naviknuo previse na pes stoga nemoj srat previse po fifi koja odlicna, napokon nesto zabavno u tom zanru bez odrvatnih 1000 bugova iz pesa...ovo govorim kao dugogodisnji pes-ovac
treba odigrat jedno 10 tekmi priviknes se na sve... |
Ne svidja mi se...
|
jučer i ja odigrao fifu nakon dosta godina,ja ću samo reći razlike u odnosu na pes ne ko je je bolji ko lošija
-sporija igra -tvrđe obrane,manje golova odnosno ne može se s jednim boljim igračem sve igrače predriblati i dati gol,što je i najveća mana pesa do sad bila. -nema muvanja po šesnaestercu i dodavanja unutar ko u pesu,jer se odmah lopta izgubi -sudac teži na zviždaljci -mhhm,ovoliko golova iz slobodnih ko u ovoj fifi2009,nisam dao na svim pesovima zajedno. -nekako su mi igrači premali a lopta malo prevelika. |
fifa 09
Isprićavam se ako ovo nije pravi potforum, ili ako mjenjam temu.
Ovako do jućer sam igrao fifu 09 demo koju sam skinuo s neta. A jućer sam dobio cijelu verziju. No problem je u tome što je na fifi 09 demo jednom bolja grafa nego na cijeloj verziji. Kad je neki replay sve je mutno. Ili kad ja idem na replay sve mutno, a na demu nije bilo tako. Igrica preko ("pirata") Može pomoć? Hvala |
odigrao demo, prekrasna grafika me natjerala da odigram par tekmi, al ono cista dosada, svaka akcija ista, svaki pokret igraca isti, lopta cudno odskace... ne svidja mi se bas.
Cekam pes2009 |
Evo nabavio i ovo, pa da vidim kak i to izgleda dan danas pošto nisam igrao Fifu od 2006.
Čak i nije loše, fala bogu pa je ljepše ovdje igrati protiv AI-a nego u PES-u, u FIFI AI nekad i ekšuali pogriješi, što naravno svemogući igrači u PESu ne mogu, jedan veliki plus za EA Nadalje, stvarno prelijepa grafika, PES se spram ovoga može sakriti. Igrivost OK, EA se stvarno potrudila za ovu FIFU Citiraj:
Baš ovdje za razliku od PESa ima neke maštovitosti i raznolikosti u pokretima igrača, u PESu vidiš Christinu Ronaldo i svaki slični, tehnički potkovan igrač se kreče tak kak i ona. Zasad FIFA 09 - dosta bolja od PESa 09 demo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |