![]() |
Koji 22" monitor?
ako netko ima prijedlog ili savjet koji monitor da kupim, a da nije skuplji od 1500kn, bio bih mu zahvalan.
ovo je nesto sto sam ja nasao... SM 2220LM, 22", Wide format, 1280x1024 (SXGA), 300 cd/m2, 1000:1, 170 °, 160 °, 5 ms, Audio In/Out, Composite, D-Sub, cijena 1500kn. |
1500kn? Uh :) Pa kupi kaj oces, svi su tu negdje, ali pazi da ima DVI priključak (uz VGA)
|
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1113001
uzmi ovaj neces falit ja ga imam i perfektan je |
Citiraj:
Ovo mi nije jasno, kako može biti ta rezolucija na wide monitoru? Na šta bi to ličilo? I nisam našao na netu neke bolje specifikacije.. niti taj model postoji na samsungovim stranicama ? ..Može neki link ? Do 1500kn preporuka za ovaj |
Macan 2232BW.
|
Imam ja LG-a L222WS,oko 1700kn je...Solidan,po meni ima predobru sliku :)
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1112180 |
Citiraj:
|
protegni se i uzmi prvi monitor sa DVIjem...
|
Citiraj:
SM2232BW preko firme:) |
Odlicno rjesenje, samo jos da bude samsung panel unutra.
|
Ajde molim te javi gdi si ga uzeo i koji je panel u monitoru.
Hvala ;-) :fala: |
Citiraj:
Kada se bolje pogleda,crvena boja je onako jaka,kako bih rekao...Ali malim privikavanjem postane normalno,posto uopce nije sad bas toliko jace naglasena neg druge boje..;) |
ej da, idem ga danas uzeti. al prije toga - sta ako panel ne bude samsung- koje su mi posljedice... hocu uspjeti nastimati sliku da bude - ono bas - ko kod samsung panela
|
evo samo da javim. monitor je kupljen - protis.hr. nisam imao srece pa nisam dobio samsung panel ali svejedno sam jako zadovoljan. - slika je predobra.
toliko.... |
I kojeg kineza si dobio, kad vec nije Samsung?
|
možda si dobio AU optronics ;)
|
xDx-xxxx : CMO panel.
ako se dobro sjecam - sad ne mogu provjeriti... i da, imam neku stariju GF graficku (za sada) od 128mb pa me zanima jel to bar priblizno dovoljno dobro za ovaj monitor... |
ja isto idem uzet SM2232BW drugi tjedan , pa me zanima kako se provjeri taj panel, ako budem bio u mogucnosti prije kupnje naravno..
|
Pisalo je 100x. Koristiti trazilicu!
Citiraj:
|
Samo da se nadovezem, uzeo sam danas u HGspotu Samsung 2232BW i panel je Samsungov.
Uzeo sam ga u onom shopping centru Mandi, jos su 2 komada ostala pa ako nekog zanima nek pozuri ;-) |
Btw, kada se service panel, ona stvar sa "cycle", sto predstavlja?
|
evo uzeo i ja sammia 2232bw u ventexu u rijeci za 1530 kn i panel je od samsunga, dojmove javim kasnije
|
Poštovanje. Za pocetak isprika sto upadam u temu..
Mijenjam svoj 17 CRT za LCD i imam par pitanja. Zašto 2253BW kosta 200kn vise (2000kn) od 2232BW (1800kn) ? U cemu je razlika. Na koju foru ste kupili 2232BW za 1500kn kad u svim ducanima 1800kn ? Mogu li se ti "jeftini" (do 2000kn) Samsung monitori zakretati za 90 stupnjeva (onako kako moze Lenovo) i kako se taj fičur zove ? Sto je s T220? Jel ima netko njega? Inace od svih najljepsi mi je 2243..jednostavnost je nekad naj I jedno za kraj. Postoji li bolji monitor od ova dva gore do 2300kn ? Lenovo otpada zbog rezolucije. Volim da mi je sve veliko :fiju: |
neznam zasto kostaju 1800kn, ja sam gledao na ventex.hr i pise cijena 1699 kn a kada sam ga dosao kupit bio je 1530 kn, nisam se htio zalit dok je manja cijena , mozda greska ili ne stvarno neznam
EVO sada im je ispravljena cijena http://www.ventex.hr/ProductDetails....76226&pg=10017 |
Ima jedan solidan 22 ASUS u vjerovali ili ne, Intersparu, 1499kn do isteka zaliha..ja rezervirao jedan starom za firmu..
5000:1 kontrast,300,1650xyz reza kako to već ide,DVI,ostalo standardno. Meni se čini vrlo solidna kupnja za 1500. |
Citiraj:
Daju li isprobati monitor prije kupnje? |
rade kao valjda normalna maloprodaja-veleprodaja, imaju 2 lokacije u Rijeci, i par tih monitora im je na ovoj vecoj lokaciji, dok ih nema u ovoj manjoj, znam jer sam obje obisao...znaci dodes, vidis, platis, sada ja nisam pitao da ga isprobam jer mi prodavac rekao da ako nevalja da ga mogu zamjeniti u roku tjedan dana, i na srecu sve je ok s njim (knock on wood)..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cini mi se da se ta dodatna hardverska opcija u N95 telefonu zove accelerometer, sad neznam dal i monitori posjeduju to cudo.
|
pivot ima 2243bw model od samsunga. neznam samo da li je izvedeno automatski.
|
Citiraj:
|
Da ne otvaram novi post...zanima me razlika između samsunga 2232BW i 2253BW, cijena im je tu negdje. Mene zanima, posto je 2253BW noviji model (?)...ima li nekih prednosti u odnosu na 2232BW ili je to isti monitor u drugom kucistu? :lol2: Hvala!
EDIT: Jos bih ovom pridodao 226CW, koji je po vama najbolje uzeti? |
Citiraj:
I kaj bi se Belinea trudila da poboljša kut gledanja, kada isto samo kupuju gotove panele. :D |
Citiraj:
|
@ Sokre10 - Ja sam prije 2 mjeseca uzeo 2253BW, razlika između njega i 2232 je DC 8000:1 i 3000:1, što po meni i nije toliko važno, ali pročitao sam dosta dobrih iskustava vlasnika 2253, a i dizajn mi se više svidio, pa sam se odlučio za njega i nisam se razočarao, kvaliteta slike je izvrsna. Ipak da sad kupujem uzeo bih Samsung T220, definitivno najljepši monitor. Cijena mu je pala za 500 kuna i sada košta isto kao i 2253.
T220 - http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9301012 |
monitor samsung 2253bw
brine me kakva je slika ako se gleda na monitor iz nižeg položaja... glupo će mi biti uvijek stavljati monitor na stolicu ili podložiti knjigu ispod postolja da bi kut bio ok i da mogu gledati film normalno rješenje za gledanje filmova iz kreveta: postolje za monitor? gdje toga ima za kupit i kolike su im cijene? p.s. kupio bih ga u hgspotu u vž, pa koliko pixela može imati, da ga trebam vratiti ako ih nađem kod kuće. i da li imam pravo / zahtijevati u dućanu da mi ga prodavač prije spoji da vidim da li je sve u redu s monitorom. jer kladim se da će reći ne možemo vam ga spojit... EDIT: pronašao sam na ovom linku review i slike od nekog korisnika: http://www.benchmark.co.yu/forum/sho....php?p=1518677 a na ovom dosta slika: http://detail.zol.com.cn/135/134338/pic.shtml |
Citiraj:
Molim te reci mi da li je orginal samsung panel unutra.Negdje sam procitao da se u 2253BW stavlja samo kineski panel CHIMEI.Kako bih to mogao saznati jer ga idem uzeti za par dana.Da li je tvoj sifre LS22AQWJFV.:fala: |
Citiraj:
Nemogu vjerovati koji je to apsurd da 90% samsung monitora na nasem trzistu uopce nije samsug.Treba ih potpuno bojkotirati.:fuming: |
A kakav je ovaj LG222WS, dali ima neke bitne razlike u odnosu na 2232bw
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |