![]() |
Generalna tema o automobilima
Evo da ne spamam više Top Gear temu, možemo nastaviti ovdje. Ovaj thread je samo za diskutiranje, a ne spamanje tipa "haha" "lol" i sl.
Za početak da počmemo, po kojim kriterijima gledate aute ? :kafa: |
Daj imamo temu opel astra, Top gear i to nam je dosta, koj ce quratz PC forumu jos jedna auto tema. Odi na hraweb i tam se raspravljaj o autima kolko oces...
|
Pa Top Gear je za Top Gear :D
Opel Alfa je samo za Alfu :D MOD je nije lockao, znači da je regularna tema na SVAŠTARI ;) |
mi koji zarađujemo od tastature gledamo aute po visini rate kredita i možda boji :D
|
Ja bih samo naglasio da Volkswagen nikad nije bio Das Auto nit će bit.
|
Šta fali VW?Ako izuzmemo zakon tržišta da njima nije u interesu napravit auto koji će pravit milju kilometara je ok.Osobno znam da je izdata serija s greškom gdje su tri direktorčića ovdje u istri u mjesec dana pokupovali passate,i nakon x mjeseci su u roku 30 dana sva tri zaribala.Ali to se desi svakom proizvođaču,bilo je i merđi pred koju godinu.Ono što bi mu ja zamjerio što su tvrdi da boli glava,i ovjes i papučice dok se ne navikneš.
Jeste vidjeli novi passat cc :nuts: |
Dečki-ovo vam je generalna tema za laprdanje tko dobiva ukrudbu na koji auto:)
Tak-i-tak ste do sad to razvlačili prek pol Svaštare... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo pa di ces bolje. Sigurno si baja u splitu :p:D |
ne funkcioniram tako... gledam u skladu s mogućnostima.
šta je normalno? lexus? s5? pa recimo twingo/clio sport mi je toliko van dosega da ti ne mogu opisati (još rata kredita ajde-de, ali da na tome stane)... kad gledaš malo realno stanje vani to je poor's man jurilica, a ja ga mogu eventualno na desktop staviti. mislim za ovu temu imam anegdotu čovjeka koji čita sve moguće magazine, portale o autima i šta ti ja znam i zna da je lancer evo bolji od ferrarija na stazi zbog špere i posebnog downforcea bla-bla-bla-bla... sjeo u auto limit i stisne kočnicu umjesto kuplunga. |
Citiraj:
A jednio ja i tata vozimo, tako da baš nema reda za ključeve :) BTW ako mi fali, pa mogu valjda i kamion upalit ;) |
Citiraj:
Gdje si to kvotao,imam ja prijatelja kojem tata ima passat,i za rođendan mu je kupovao auto,i priča je išla hoće li svoju alfu 156 ili da se proda i passat i kupi audi A6.A prijatelj je tada razmišljao isto kao autor tog posta(baja,ne vidim gdje si kvotao?),i dobio je crnu 156-cu.I sada se kaje jer je prije s 500kn izlazio svake subote u grad,a sada te pare poždera auto htio-ne htio,1.8 TS 149 konja,troši ko mutav. A i sad usporedi daciu i alfu :rolleyes: IMO,dok si u prilici,tatin auto FTW. |
Citiraj:
Tatin auto FTW. Nego i ja mislim uzet jedan autić ~140 ks, sada potrošnja će biti ubitačna pogotova za RH cijene. Što se tiče izlaska, na kreće relacije se snađem jer neznam kako bi doveo auto doma :p A za duže se opet snađem, dođem sutra ;) |
A i tu je isto imao sreće,jer mu fali 1ks i onda je u najskupljoj kategoriji za registraciju,može imat 151 ili 551ks i isto mu je.
A ovako šta mi je najjače,honda accord,type-s 140kW,3-4 godine stara,crvene boje.To bi htio vozit,a o skladu s mogućnostima još ne razmišljam,tatin auto ftw :) |
Citiraj:
|
Najbolje auto je moje auto..a uz to je i Mazda..i stiže plin za dan-dva...
http://www.imagesforme.com/show.php/109165_DSC03661.JPG Iza toga 525tds kojeg vozim kad hoću..auto za cruising.. |
Citiraj:
Jedino što nisi đeki ko' sa Passatom al bar telku gledaš ko' car :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve sreća da nam izgled isplaćuje aute.
škoda octavia tour na akciji s plino je valjda catch of teh century... 100k kn 1.6 16v, sa svom mogućom opremom je nemreš prek 130k prebaciti, a uvijek postoji i 1.8t ;) |
Citiraj:
znaci terenci :beer: trenutno vozim isuzu troopera iz 1990. godine...ide glatko ko urica :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
i krenulo je :D:lol2: |
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=t_dLk...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=QtlGUqwG8i4 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono stvarno se i ja zapitam, jer cijene goriva su velike. Ovako sprašim 200 kn, na gorivo i vozam se uokolo i opet nemam ništa :D ajde bar mi nije velik potrošač 8 - 10 L :fiju: Citiraj:
|
|
Mazda 6 , to je auto :kafa:
Istina nemam ga :nono: ali to je auto. (Koji je na kredit relativno jmoguće nabavit ako se zvijezde poslože... jednog dana.) |
@žile
Draži mi je sivi! |
Citiraj:
Pa da šta će im superb kad je octavia velika kao passat, mislim baš su glupi :banned: Ne vozim ni jedno ni drugo i da škoda mi je draža. Al kad netko izjavi takvu glupost... Octavia-Jetta, Superb-Passat |
A te kvazi limuzine su kao udobne i prostrane?? Pa svaki Passat ima sve manje i manje mjesta za noge straga, sve manje i manje gepeka i sve više košta. Ne znam kaj naplaćuju drugo osim imidža. U Dalmaciji si gazda u selu ako imaš VW, isto tako je u Zagorju. U crkvu se nedjeljom ide samo da se auto može pokazati. Ne dao bog da se pojaviš u francuskom autu jer si odmah predmet sprdnje, pa makar to bio C6 recimo kojem po udobnosti i prostranosti nema ravnog. A da ne pričam o cijeni tek. Dizajn je stvar samo toga kolika hoćeš da ti neka stvar bude i da susjedi budu ljubomorni. Voziš se u autu i ne vidiš kako izvana izgleda, takav je bar moj stav.
Samo primjera radi nakrcao sam Passata i C6 s max dostupnom opremom i svime. C6 Exclusive - 2.7 HDi - 469 500,00 Kn Passat CC - 2.0 TDi - 449.541,46 Kn Citroen čak i serijski ima hrpu opreme koja kod VW-a nije dostupna ni s naplatom. Eto malo Top Gear usporedbe C6 s običnim autom na 5:30, ali treba pogledat cijeli video http://www.youtube.com/watch?v=-tdEKmnWUy4 I malo vožnje s probušenom gumom http://www.youtube.com/watch?v=M0Idt...eature=related |
to je češko vozilo ko što sam ja pola brazilac, pola mađar. sva sreća da nema audijevih i vw dijelova nutra.
samo da te pitam jesi ti to zaista linkao slike na passata gore? čovječe božji... bitno da se kenja o ovom i onom, pa na kraju ispadne da ni u jednu škodu nisi sjeo... kažeš vidio si slike na guglu. mislim ako postaviš stvari da imaš na odabir novu octaviu rs ili passat 2.0t comfort bez ijedne trunke dodatne opreme skuplji za ravno 40k kn onda se bojim kako nemamo šta dalje razgovarati... da, naravno i ako hoćeš dostići opremu octavie rs treba ti još jedno 20-30k kn pošto ne dobiješ serijski ni automacku klimu. pravi narodni auto, nema šta. mislim gle mrzim glupo hrvacko razmišljanje kako vw drži cijenu - istina drži, ali radi našeg glupog i zatupljenog mentaliteta, a ne same kvalitete auta. meni su ljudi (ne ljudi, kamenjari) kenjali da šta uzimam klija kad mogu pola... pa mogu brate za ravno 40k kn više, mislim common sense - i ne vrijedio više za takvu ulaznu cijenu. ja svoj auto nisam kupio za preprodaju i za držanje cijene nego da se u njemu vozim ja i moji bližnji, a da imam lufta za ostale troškove uz ratu kredita. sljedeći auto će tak i onak biti na kredit kao i ovaj i stvarno mi svira frula hoću ja dat 30% i 20% ućešća zato da bi imao skuplje dijelove od tamo nekog jaaaaaaaako skupog francuza i unutrašnjost došla od german finest jugenchildz. odi i napravi redovni ovlašteni servis na polu za 100€... kreni, sad! ;) |
A kakva je točno razlika između Octaviae Tour i nove Octaviae? I koja bi, po vašem mišljenju, bila isplativija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kia shuma je auto najbolji...
ne znate vi sta valja... |
Citiraj:
Npr. astra sedan je prostranija od octavie i to provjereno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |