![]() |
Gamer Forum - hm....
http://gamer.vip.hr/phpBB/viewtopic.php?p=223943#223943
:rolleyes: Jel itko od vas tamo regan, da napise koju pametnu ovima sto su "pokupli svu pamet na svijetu" (mislim na silence-a,Velorien i ekipu)... |
a o čemu se dela , ja nič ne vidim kaj su pisali nego me omdah pita za user name i pasvord
|
Jedini čovjek koji tamo nešto zna o hardveru je Silece, medjutim bilokakve rasprave ATI vs Nvidia u kojima on sudjeluje je bespotrebno citat jer je covjek jednostavno zatupljen ATIjem i u tom slucaju ces naci samo bezbroj nabrojanih tehnologija, speca itd bez ikakvog konkretnog odgovora.
O ostalim "znalcima" se nema sta pisat, to su decki koji su u mjesec-dva popili svu pamet ovog svijeta :rolleyes: ----------------------------------------------------- np: The Whites - keep On the Sunny Side ----------------------------------------------------- |
Baš to Silence je jedini koji zna nešto o HW-u samo je zatucaniji fanATIc od pinsle.
Nema smisla preveć potat i ulaziti u raspravu jer se svaki put izživciram. |
Bemti, kako ne dehidriraju od toliko pljuvanja po PCEX-u...:confused:
|
Citiraj:
LOLcina |
yep taj silence zna o čem priča ovi ostali su mali iskompleksirani šupćići :p
|
slazem se. pojma nemaju o cem pricaju. jedino sile svima objasni sve, al je zadrti fanATI-c .
|
Citiraj:
ako tako nastaviš zamolit ću te da se nađemo u četiri oka pa da mi onda kažeš tako nešto pa ćeš i odgovarat za posljedice |
pinsla daj gurni glavu u frizer da se malo ohladiš!
Sam tvrdiš da si FanATIc. Stoga o kojem vrijeđanju ti govoriš? Dečec koji ti je bog? I dalje stojim da nema smisla ulaziti na raspravu. Ionako se većina ekipe koja je bila normalna pobrala. |
Jeeee... frka...:D :D :D
Možete svaki lijepo uzet svoju 9700 NP u ruke i pomlatit se:clap: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti tak dobru grafu možeš vidjeti samo na slici:D :D :D Da mi se da-uzeo bih neku ništkoristi NFII i nafrljio dobru staru 9800 NP na 7000 u 2003, pa plačite...:) Sam je problem naći primjerak koji radi kak treba:) :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bum otišel u Nobilis posudit jednu dobru DFI:D |
Isus, pazi kaj govoriš o Antecu jer buš najebal i od mene kao novog vlasnika istoga:D : Drone :
|
Citiraj:
znači tebi neće biti vrijeđanje ako te ja nazovem zatucanim?? kako god bilo molim te da iz svojih daljnjih rasprava izostaviš moje ime nick i bilo kaj drugo a ostalo možeš pričat kaj god hoćeš osim toga nije mi na kraj pameti ulaziti u bilo kakvu raspravu sve dok se mene ne spominje osobno a kad sam govorio o onim posljedicama mislio sam da ćeš platit cugu kad se nađemo u četiri oka:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isus - pazi kaj govariš o Antecu.
Ak se sprema odojak, dolazim. :D |
da se razmemo kučište mi je lijepo dizajnirano smao mu zamjeram poprečne kaveze kao i mojem caseteku i to kaj su vodilice za diskove ( barem na Jelcomvom) metalne tak da zuji i klepeče, moje su plastične, al trebam nabavit flex i okrenut kaveze uzdužno.
FanATIzam, se da opravdatjer je R300 uveo kategoriju pranja poda s konkurencijom a nVIDIAot na FX seriji znači imat grešku na mozgu ( posebice kod 5800) Odojak???Kaj di gdje zašto, a krmupir sa strnae?? : nuts : |
Pa da vam iskreno kažem meni se te poprečne ladice svidjaju i više nego klasično. Fino zagurao kablove od SATA diskova tamo iza, ne vide se ne smetaju protoku zraka. A to što kod Jelca klepeče nemam pojma. Jesu žebelezne vodilice ali imaju onu gumu ispod tak da sad hardovi rade ko zmaj (tj. ne čuju se:D ).
|
Meni idu na nerve jer smetaju protoku zaraka tj. zrak ne ulazi u kučište.
|
Citiraj:
|
Na mom Antecu je normalno.
|
Ima i kao moj s normalnim kavezima. To je ono AMB ili kak već...
|
Ništa meni ne klepeće, nego mi hardovi prenose vibracije na kućište i čuje se jedan sfecifičan "zujavi" zvuk...nije tak strašno ali me nervira...
|
Citiraj:
sam čuješ klap klap klap klap:D :D :D |
Citiraj:
Ovo je više na granici čujnosti...od kad imam to kućište čak su i šišmiši počeli izbjegavati let pored mog prozora:) Nemreš imat i ovce i novce, ja se nisam htio odreći starog WD-a 20GB na 5400, makar imam i baricu od 120...i WD-a 800MB-a sa Amige:) Zato se Zalman na procu ne čuje i kućište mi ne mjenja oblik ako ga izložiš suncu:D :D :D Ili clockanju:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
barem ne previše:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
x800pro ide nutra čim stigne nova pošiljka kod nas i moram ti reći da je x800pro hladna ko led u odnosu na 9700 a pogotovo na 9800pro memorija se skoro uopće ne grije a ni sama kartica imao sam namjeru uzet 9800pro ali sam si onda rekel taj se vrag grije i to nije za moje kućište:D kužiš koje ja sve izgovore nalazim da zemem x800pro:D |
A meni je objašnjavao kako je 9600 dovoljan:D
Jesi imao na testiranju X800 da si se tako zapalio ili? |
Citiraj:
a nisam baš testirao x800pro ali sam se imao priliku malo poigrat s njom i opipat joj bilo a stignem se ja još i predomislit ipak je to malo prevelika lova za jednu grafu |
Citiraj:
I nije da se baš ne grije, kad zatvoriš natrpani komp i lupiš igricu sat-dva...sve se zgrije. Možda bi bilo bolje malo pričekati da ih Nvidia stisne sa GT modelom pa kupiti kad malo padne cijena. Sad gamad koriste priliku kaj nema dosta novih Nvidia pa deru. A znaš kakva je politika ATI-ja, sve dok ne moraju neće spustit ni centa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |