![]() |
Amo napravit "Cro-modders" website
Ja imam par projekata,digitalca i veliki san entuzijast.Neko ko zna moga bi sredit website,maky ocemo li?:D
|
Re: Amo napravit "Cro-modders" website
Citiraj:
vidim vec imas kupljeno modano kuciste a kazes neki entuzijast?! 0 bodova |
Heh stvarno bi bilo zakon kada bi netko napravio ono hrvatski modd site... Naravno ne sad neki padobranci nego ono da se nadju pravi designeri i to srede. Siguran sam da bi se modd materijala naslo na pretek.
|
Jel TT xaser moddan zato šta ima 6 ventilatora i cudna vratašca :confused:
|
ja san uvijek za,,,samo ja nisan baš neki disajner zato bi nam neko drugi triba srediti sate....a slike i to će mo lako riješitit , a šta se tiče tvoga kućišta tribaš nešto naraviti (uradi sam) da je ručno tj. da je tvoj trud
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Dobra:D
Aj mogli bi nešto sredit,btw napravija sam dvi sklopke sa LEDicama za ventilatore,pogledaj attachment,meni je ludilo:D |
Ako uspijemo sredit site,ja cu moc rjesit hosting na gamer.vip.hr:beer:
Iđen sad radit banner |
dobro ti je ispalo mislin isto ka meni;) :D a evo ja taman uploadam svoju novu stranicu .....ali ako to budeš radija javi jer ću napaviti najnovije slike:beer:
|
ja upravo dizajniram jedan takav site. i vec slazem mailove koje cu slati modderima koji su se dokazali da ih pitam da li su spremni uloziti malo vremena i u taj site.
samo javljam. molim da me ne PM-ajte u vezi toga.. hvala ;) |
nara vec ima sajt, al neznam kolko ga cesto odrzava.
mislim da je www.3dnet.hr |
to znam..i dugo nije nista promijenio..
zato sam ja i poceo nesto raditi oko toga. jer takav site bi dobro dosao. a njegov site je bio aktualan kad je nas moddera bilo oko 5-6 ovdje na forumu :) |
pa moglo bi se reći i da nas je toliko i danas:(
|
da, ali nije bilo toliko spammera :cool:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo,iskemija san u paintshopu dva bannera,sad ću radit botune,mislija san napravit nešto u stilu ka na prvoj stranici vijesti,na vrhu je stalno banner,a ispod botuni galerija,moddanje vodič i info o siteu i članovi.:beer:
|
1 privitaka
Proba san nešto radit u frontpageu,al ne ide i ne ide,psycho bi li ti proba šta?:D
Ja san dobar u paintshopu,pa bi moga grafiku sredit:beer: |
Citiraj:
|
Hihi,strmx :argue:
|
Citiraj:
ako tvoj ili bilo ciji projekt zazivi, uzmite galeriju modova sa moje adrese (ili trazite da vam posaljem zip filek), zao bi mi bilo da propadne, a vama ce dobro doci da ispuni stranice u startu. godspeed :beer: |
Fala Nara,aj molin te ako ti nije greda da mi pošalješ par tih zipaša na bubba8@vip.hr :D
|
dobri su ti banneri
|
Sad ću ić radit botune,pa ću ih stavit na forum kad budu gotovi.Maky,jel se tebi da radit site:confused:
|
Citiraj:
|
Evo,napravija san dio sitea,stavit ću ga na www.cro-modders.tkoživit će možda već večeras,strpite se:D
btw nara car si fala ti:beer: |
Citiraj:
|
Maky,sutra ću stavit i tvoje modove,neman sad vrimena,moran ić spavat jer mi je škola sutra,tako da ću ti poslat i narine slike(2.5MB).Baci oko na www.cro-modders.tk :beer:
|
dobro je ali koje ćeš slike staviti od mene
by the way moje ti imaju oko 500kb |
Ako ti se da pričekaj 10-ak minuti.Iden napravit i tvoju,ali molin te posalji mi tvoju konfiguraciju ne da mi se sad pisat:D
Za vikend ću site još bolje sredit,bit će prva liga:beer: |
zicajte i pcex da vam da slike s natjecaja (proslog i ovog)
ja vam posaljem jos slike sa svoje stranice + novi mod koji cu valjda do prijemnih zavrsit (jos nisam poceo :D ) |
Ludilo stari!
Ovo je meni zapravo prva web stranica šta sam u životu napravija,još se ne mogu načuditi.Zapravo san u prike žica da mi posudi office,kad san ga instalira iden vidit kakav je taj frontpage i eto ga,izašla stranica,jel valja šta?:D |
zhicajte cyberpherea da vam napravi stranicu, kolko sam ja vidio covjek zna svoj posao.
|
za prvi put odlično ali ako ti triba program za raditi web ja ti iman puno bolji i mogu ti ga dati tj.ispeči ime programa je Macromedia Dreamweaver MX u tom programu imaš više detalja i može monogo bolje izgledati nego u officu...moja preporuka....samo sada neko ko u+zna raditi flash animacije neka napavi jednu za ulaz na stranicu
|
Citiraj:
|
Stavija sam sig pogledaj.Kad završi škola bacam se na moddanje.
Prvo ću uzet plexi i napravit podlogu za miša,sve ću bilježit digitalcem,takvi projekti će ić,pogađaš,u modding sekciju. Fala ti za dreamweaver,pokuša san,preteško je.Sa njin ću počet tek kad nabavin literaturu :beer: |
nema na čemu evo vidja san dobro samo modove stavi na sredinu ako oćeš da stoje jedan ispod drugog
|
Obavezno mi na niku napiši MAKY-ST jer ipak je to samo moje ;) :beer:
|
|
ohoh dobra je i ova
|
Citiraj:
trenutno imam optickog microsofta, na plexiju kolko god micao rukom mis, pointer na ekranu stoji. takodjer je ista situacija sa nekim geniusom sa lopticom za 20ak kn. kloni se pleksija ko podloge za misa!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |