![]() |
Rohan Blood Feud ONLINE
Eto, dugo ocekivani free MMORPG pojavio se i u Europi prije mozda mjesec dana , kada je zapocela Closed Beta 1 , te nakon nje Closed Beta 2 koja je trajala 7 dana ,trenutno je najavljen izlazak Open Bete... Igra je trenutno u Bug-fix fazi i ne moze se igrati sve do Open Bete koja bi trebala zapoceti za svega par dana...
Developer i izdavac je YNK Interactive (iz Koreje). U istocnim drzavama igra je zapocela tek par mjeseci prije nase EU verzije , koja je znatno unaprijeđenija i graficki bolje obrađena od Azijske ver. E sada malo poblize o igri: Znaci radi se o free MMORPG-u koji bi se najjednostavnije mogao opisati kao mjesavina Silk Roada i WoW-a, te Guild Warsa, ali nije ni jedno ni drugo , a zasigurno ni trece jer je igra kao takva ostala dostojna sebi , i ima puno drugaciju pricu te drugaciji raspored samih likova , vrsta i klasa... Klase se sastoje od klasa i kasnije podklasa: HUMAN KNIGHT / kasnije na 50lvl bira izmedju DEFENDERA i GUARDIANA ELF HEALER / PRIEST ili TEMPLAR HALF ELF ARCHER / SCOUT ili RANGER DHAN ASSASIN / AVENGER ili PREDATOR DEKAN DRAGON FIGHTER / DRAGON SAGE ili DRAGON KNIGHT DARK ELF MAGE / WARLOCK ili WIZARD vise mozete saznati na : http://www.playrohan.com/?page=classes vec je otvorena i prva HR Rohan stranica , regajte se i saznajte vise , sastavljamo i prvi HR guild tako da bi dobili prednost na startu same igre: http://cro-mmorpg.com/rohan/ Eto i par filmica vezanih uz igru: http://www.youtube.com/watch?v=NwwORw_6KHU http://www.youtube.com/watch?v=OQtIU...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=7UDAB...eature=related I molim vas bez komentara igra je smeche , WoW rula i takve stvari ostavite za sebe, tko voli nek izvoli... |
zašto mi igra jako vuče na knights online?
izgleda ok budem probao kad izađe cijela verzija. |
Citiraj:
|
kad izlazi full verzija?
|
Bas san trazia neku igru za pocet sad, cak sam i wow nabavia ali se bojim to pocet igrat da ne postanen "ovisan" - tako da cu sigurno ovo igrat.
Znas li mozda kad bi beta tribala pocet i kada ce bit konacna verzija. Inace uclania bi se u vas gild cim pocme igra... |
Citiraj:
To je client za closed betu, ali kada se otvori open beta , vas client ce biti samo updatean , tako da nece biti potrebe za skidanjem novog @kundak , Open beta nije jos najavljena , ali bi trebala za par dana, najvise za tjedan |
ovo bi mogao probati.
dugo igram lineage2...po grafici mi slici dosta na lineage :D bumo vidjeli izgleda obecavajuce |
samo mi recite jel free ?
|
Citiraj:
|
AJMO ljudi kaj nitko nece igrat jedan dobar MMORPG....
|
Ja sam ga skinio, ali nisam jos instalirao..budem danas/sutra
|
evo ja upravo stavi skidat
|
Citiraj:
|
a treba se negdje regat da bi se predbiljezio za neki key ili je dovoljno samo napravit account i cekat open betu :D
|
kad pokrenem igru, pokaze mi se ovo - http://img.w3dizajn.net/images/hmm29se.jpg
i nakon 30-ak sec kaze - Failed to Download Files. Please try again. |
Mozda zato sto nije pocela ob jos?:fiju:
Uskoro ce:D |
:fiju:
|
xPsycho - netrebas se nigdje dodatno regat , nego samo cekat open betu
@fear1666 - baca ti taj screen jer je server down , i nemozes skinut update ni uc u igru sve dok se ne otvori OB |
cek, znaci kad skines igru i instaliras ne možeš ju još igrat???
|
Da , ne moze se igrat jer se prije tjedan dana zatvorila closed beta i sad ispravljaju bugove, i kad ih isprave , otvorite ce se open beta koju cemo svi moc igrat
|
A ništ onda, budemo pričekali još koji dan pa dat šansu OpenBeti... Client je skinut i na čekanju...
|
i morat cemo skidati opet nanovo ili ovo sta imamo vec skinuto ce radit???
|
Sad kad izbace open betu oce li se ona opet zatvorit ili ce nakon toga izac cijela verzija?
I kada izadze cijela verzija dali se moze nastaviti igrat sa likovima iz bete ili ce ih pobrisat. |
Ljudi , daj citajte , po treci put govorim, igra koju imate ce se samo update-at (patchat) , NE treba skidat novi client
Likove koje sada kreirate se nece brisat ni kad izadje release igre , znaci sve vam se prebacuje u normalnu igru |
Ajmo ljudi , slazemo guild i treba nam ekipa sa iskustvom..
|
kad ce vec jednom pocet ta open beta ???
|
Citiraj:
|
govorim o MMORPG-ima opcenito
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto ljudi , napravio sam filmich , pa ga slobodno pogledajte i prokomentirate....
http://www.youtube.com/watch?v=4ATKAmMGAB0 |
Malo ti je dosadno dok čekaš OpenBetu? :D
Inače fino usklađen početak... |
Citiraj:
|
Sve zainteresirane , zamolio bih da se regaju na http://cro-mmorpg.com/rohan/
|
izgleda primamljivo i mislim da ću po prvi puta igrati mmorpg :goood:
međutim, imam pokoje pitanjce... Kako se upravlja borbom? Dali se samo pomahnitalo klikće s mišom kao u diablu ili se igra putem tipkovnice? Kada se poče igrati (dakle level1) dali te može doć neki od 50+ levela lupati ko budala i tako u nedogled ili postoji nekakav balance? Imam vezu 2 megabita i dali će to biti dovljno da igra radi bez zatrzavanja? ajd zasad toliko ako mi još šta padne napamet pitat ću :) |
Citiraj:
Citiraj:
Koliko znam , ubijat druge mozes tek na 30lvl samo ako si upalis PvP , inace si u PvE stanju (tada si neutralan i nitko te ne dira), ali fora je u tome da kad ubijes npr. vise od 9 likova , ime ti je oznaceno crvenom bojom i svi te mogu nalupat po njonji , bez onog sorry nisam htio, jer je ispisana tjeralica za tobom... Citiraj:
Ali bitno je da tvoja veza zadovoljava... |
Može te nabit blo tko bez obzira na level. Igra je vrlo slična Lineagu po tom pitanju. Jedino neke klase imaju mogućnost upalit "PVP" stanje koje donosi neke razlike, za detalje procitaj forum/stranicu od igre. Ali igra je open PVP, bez ikakvih restrikcija po pitanju levela (osim što možeš početi PVPati na 30tom levelu), što je jedan VELIKI -, jer potiče gankanje, pogotovo high level vs low level i naravno hvaljenje svojim "uspjesima" na forumu.
Inače izgleda zanimljivo ali f2p igra sa item mallom. To je užas kombinacija jer sve se kreće u ovom stilu: Kreneš igrati, ne trebaš item mall iako vidiš da bi ti neke stvari dobro došle. Što se više bližiš endgameu vidiš da bez item malla nemožeš biti konkurentan, te ako ne trošiš 40+ dolara mjesečno bit ćeš u banani. Koliko sam vidio maximalni skillovi, weaponi i ostale điđe-miđe se mogu kupit samo u item mallu i to u trajanju od 30 dana. Zato za bilo kakvo "ozbiljnije" igranje treba spiskat dosta love love mjesečno. Zato mi je draže platiti 15 dolara mjesečno za igru i imati jednak playing field ko i svi ostali proporcionalno uloženom vremenu nego proporcionalno uloženom vremenu+novcu. Dobro za probati i malo se zahebavati al niš ozbiljnije. |
Citiraj:
|
Mislim da si Mika zaboravil na plaćanje sama igre koja je u ovom slučaju besplatna.
Ovo je daleko ozbiljnija free igra od mora loših kopija i ne bi osudil ozbiljnije komentirat prije nego iz prve ruke vidim o čem se radi. |
a MikaHR je dobro rekao, i ogame je bio free pa je bilo fanatika koji su placali.
tako je i s ovim azijskim f2p MMORPGovima. jednostavno dodjes u fazu gdje vise ne mozes napredovati osim ako nisi normalan ili ne koristis neki macro. kako mi je ideja potonjeg neprihvatljiva a prvog strasna obicno odustanem od igre :D ne mogu sad reci da sam ih igrao bas sve ali od onoga cega se sjecam to su bili knights online, ares i hero online. zadnji mi je relativno svjez pa tako recimo mogu reci da na lvl 55 (od 100 max) ubijajuci NPC neprijatelja svog lvl (ili manje-vise, uglavnom one koje je predvidjeno da ubijas kako bi napredovao) dobijes 0.0002 % XPa potrebnog za lvl. sorry ali ja nemam toliko vremena u zivotu. cista navlakusa kako bi covjek kupio neke potione za veci XP ili gomilu nabrijanih stvari/petova koje ce ti kao omoguciti da ides klepati one 15 lvl jace od tebe i tako brze napredujes. kupis par stvari i dao si jednako kao za neki MMORPG koji se placa. a kada bi stvarno zelio placati neki to bi bio samo jedan - LOTRO. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |