![]() |
Norijada
Sretan zavrsetak nastave svim maturantima!
Nadam se da ste se dobro zabavili danas uz :beer: :D |
Mislim da će maturanti moć odgovorit tek negdje sutra navečerkad se otrijezne. :D :beer:
|
Ah, ah, ja sam maturant, ali škola mi završava tek u srijedu, ove godine su to namjerno napravili, neznam kako je drugdje, ali u Rijeci nekim školama je danas završila nekim u utorak, nekim u srijedu, a nekim tek drugi petak.
Tako da ne možemo svi zajedno napravit sranje. :beer: :beer: |
...
Ja sam bio jucer na izletu u Varazdinu sa skolom i tamo su se bome ubili u alkoholu...
pola muskih je imala ZAPIŠANE hlače, nisu mogli hodat itd... |
I meni završava tek u srijedu (Čakovec). Bilo je ludo ovaj tjedan, a o vikendima da i ne govorim. Za novce koje sam potrošio na :beer: mogao sam kupiti nekaj za kompjutor, ali samo smo jednom maturanti. Za sve maturante :beer: :beer: .
|
Uf kad je to bilo u prošlom tisućljeću...
|
Ja sam jučer bio na sestrinoj maturalnoj zabavi. Kod nas nema norijade
|
pa sta sam ja prvi koji se probudio nakon norijade ?:D
bilo je predobro, sjecam se :beer: , :beer: i jos malo :beer: ... cuo sam da su sjebali dosta skola s norijadom, ovi u dubrovniku imaju cijeli tjedan duze od nas, al sta se moze... bit ce i njima dobro :cool: |
Meni "norijada" tek 18.06-gotova OSNOVNA!:beer:
|
...
Citiraj:
rofl |
Re: Norijada
Citiraj:
gledao sam prilog na rtl i vidim splitski maturanti sjede mirno po kaficima inema nikakve akcije stvarno zalosno koliko vidim jedino je osijek imao organizirani provod za maturante: goood : |
Ima i Zagreb. Na Jarunu je bila fešta.
|
Citiraj:
|
Nemam pojma jel je organizirano, al se tam ide slavit, tj. cugat. :beer: :beer: :beer: hik, hik :beer: :beer: :beer:
|
bilo je bilo...
vidio svojim ocima ;) |
u di je to od mene. ali ljepo se sjetiti tih dana:D
|
Ja sam imo zakon provod. Kad su maturanti izlszili iz škole ja sam morao čuvati zvučnik da neko ne zapne. a zvučnik svinja od 40 kila i 400w. A svi maturanti tamo sjede, a ja tamo ko kreten stojim i držim zvučnik, a niko se zvučniku nije ni približio. Koja sramota:D : Machineg : Machineg
|
:D :D :D :D :D
|
tja , a kod mene su svi tak pijani da ni neznaju kaj delaju , jednog maturanta su hitili van iz škole i to 3 dana prije kraja škole :rolleyes: tak da mu sad ode 4 godine školovanja u qurac
a kaj je napraivl , pa recimo samo da se je napil ko daska , došel u ravnateljevu sobu , zel ravnatelju mobitel i onda ga poter na zidu , a nakon toga ....... neznam kaj je sve napraivl , nisam stigel čuti jer sam na satu na kojem su to čitali ( čini mi se da zemljopis ) spal ko klada :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
JA NE PIJEM ALKOHOL , več samo jucy :o , ja sam nova vrsta zagorca , koji napije druge ali ne i sebe
|
I ja sam iz jednim dijelom ponosan Zagorec i imam hrpu frendova z bregov i svi cugaju na velko tak da mi je teško povjerovat u Zagorca koji ne PIJE.
A jesi ti siguran da si Zagorec? :D |
Citiraj:
:TURSKO::beer: |
Jesam zagorec , samo kaj umesto da dam 10 kuna ili več za piti pa da onda negde po grabama ležim pokriven svojom unutrašnjošču , ja si kupim hakljiče , strunu , plovke , varalice ..... za ribičiju naravno.:rolleyes:
|
Pa kvariš Zagorce. Mi smo narod stvoren za pit.
|
E pa kad se svi napijeju i okolo sporušiju , neko mora ostati trezan da ih sve odvleče do kreveta ili nekakvog privremenog ležaja , a u najgorem slučaju do ambulante na ispumpavanje.
Naravno , to sam uvek samo ja:rolleyes: :p |
Ajd priznaj da bar nekaj popiješ, a ne samo fruteke?
|
Citiraj:
|
Ak bum ikad došel do tvog Space Docka: Krapina ima da popijemo koje pivce za živce. Ja bum častil, al ti plačam samo pivu.
|
ok , a ja bum ljepo to spremil pak se bum s nekakim pijancom menjal za peneze ke si bum sokeca kupil :p :p
|
Citiraj:
|
Ma platil bi mu samo :beer: i niš drugo.
|
Vidim da ste u pijančevanju............ja sam baš došao iz grada.............pili smo vodku...........ja na prazan želudac...........dva sata nisam mogao doći k sebi..........to odmah hvata.......ali je popustilo.......nisam mogao gledati..........jebala me votka i sprajt kada (opet) nisam kupio jeger......ko da piješ etanol............bio sam ko majka........pijan...............neznam kako me već pustilo.........valjda šta sam sjebao dijetu sa 2 sendvića...............vaaaaaaaaaaaa
|
Re: Re: Norijada
Citiraj:
btw svaka cast crvenom krizu................ stvrarno su im dobri sendvici ;) |
Citiraj:
Sta je, jos se slavi norijada? :D |
Baš slavi norijadu s 16 godina. Joj Srky, vidim da te još pere :beer: .
|
A morti je to kakvo super nadareno djete koje je preskočilo par razreda:rolleyes: :p
|
Nadareno dijete? Bah, za pijančevanje ili aute
Još dvije godine do norijade.............onda će mi litra biti mala.............jegera naravno.................ali nije ni ta votka loša..............bar me ne boli glava............još. Oprostite na točkicama........nisam baš u stanju pisati neke druge znakove........pa se njima služim.........još sam i crnog otrova "ribara" popio bocu......to je drek.............onaj etanol prije toga je duplo bolji......još malo i kraj godine...........i onda gajba lowenbrau-a ili amstela + jeger + vino od kupine..........opetttću se vrhunski sjebat.........e fišermane...........bar se nećeš dovesti u ovakve wsituacije pih,,,zagorci Još nemogu spavati.......... Danas ujutro sam clockao malo komp. Digao ga na 2300mhz i memoriju na cas2. Jeli ga dobro tako držati ili samo po potrebi?? Srky, vidim da si ti malo xprtniji po clockanju.....daj reci kako ti to držiš s obzirom na trajnost/potrebu/zagrijavanje?? vavavvavavafsapfsafćsgagžjhžhžčćlf ................brggggghh |
Manajljepše sepije s Žderonjama. Na zadnjem meetingu smose nažderali ko pujceki i u meni je bilo 3 litre pive. hik rok hik.
A na kraju školske uopće ne želim ni pomislit kaj bu bilo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |