PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Norijada (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10246)

Srky 14.05.2004. 23:19

Norijada

Sretan zavrsetak nastave svim maturantima!
Nadam se da ste se dobro zabavili danas uz :beer: :D

vga killer 14.05.2004. 23:49

Mislim da će maturanti moć odgovorit tek negdje sutra navečerkad se otrijezne. :D :beer:

Ujoma 14.05.2004. 23:53

Ah, ah, ja sam maturant, ali škola mi završava tek u srijedu, ove godine su to namjerno napravili, neznam kako je drugdje, ali u Rijeci nekim školama je danas završila nekim u utorak, nekim u srijedu, a nekim tek drugi petak.
Tako da ne možemo svi zajedno napravit sranje. :beer: :beer:

ZMAJ 15.05.2004. 12:42

...

Ja sam bio jucer na izletu u Varazdinu sa skolom i tamo su se bome ubili u alkoholu...
pola muskih je imala ZAPIŠANE hlače, nisu mogli hodat itd...

Bran 15.05.2004. 12:47

I meni završava tek u srijedu (Čakovec). Bilo je ludo ovaj tjedan, a o vikendima da i ne govorim. Za novce koje sam potrošio na :beer: mogao sam kupiti nekaj za kompjutor, ali samo smo jednom maturanti. Za sve maturante :beer: :beer: .

Isus 15.05.2004. 13:24

Uf kad je to bilo u prošlom tisućljeću...

LorD ClockaN 15.05.2004. 13:59

Ja sam jučer bio na sestrinoj maturalnoj zabavi. Kod nas nema norijade

miato 15.05.2004. 17:16

pa sta sam ja prvi koji se probudio nakon norijade ?:D
bilo je predobro, sjecam se :beer: , :beer: i jos malo :beer: ...
cuo sam da su sjebali dosta skola s norijadom, ovi u dubrovniku imaju cijeli tjedan duze od nas, al sta se moze... bit ce i njima dobro :cool:

BladeRunner 15.05.2004. 19:10

Meni "norijada" tek 18.06-gotova OSNOVNA!:beer:

ZMAJ 15.05.2004. 19:20

...

Citiraj:

Originally posted by miato
pa sta sam ja prvi koji se probudio nakon norijade ?:D
bilo je predobro, sjecam se :beer: , :beer: i jos malo :beer: ...
cuo sam da su sjebali dosta skola s norijadom, ovi u dubrovniku imaju cijeli tjedan duze od nas, al sta se moze... bit ce i njima dobro :cool:

umh nesmjemo prostaciti toliko na forumu izgleda da ima djece
rofl

STRMX 15.05.2004. 19:23

Re: Norijada

Citiraj:

Originally posted by Srky
Sretan zavrsetak nastave svim maturantima!
Nadam se da ste se dobro zabavili danas uz :beer: :D

prvo zahvali ljudma iz crvenog kriza.....na sendvicima naravno:) :) ;) .......................;)

gledao sam prilog na rtl i vidim splitski maturanti sjede mirno po kaficima inema nikakve akcije stvarno zalosno

koliko vidim jedino je osijek imao organizirani provod za maturante: goood :

vga killer 15.05.2004. 20:19

Ima i Zagreb. Na Jarunu je bila fešta.

STRMX 15.05.2004. 20:31

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ima i Zagreb. Na Jarunu je bila fešta.
gledao sam na tv i gradonacelnica zg je rekla da ove godine nisu organizirali ili ja nisam skontao

vga killer 15.05.2004. 20:40

Nemam pojma jel je organizirano, al se tam ide slavit, tj. cugat. :beer: :beer: :beer: hik, hik :beer: :beer: :beer:

miato 15.05.2004. 20:42

bilo je bilo...
vidio svojim ocima ;)

Bl@de 15.05.2004. 20:45

u di je to od mene. ali ljepo se sjetiti tih dana:D

LightForce1308 15.05.2004. 21:51

Ja sam imo zakon provod. Kad su maturanti izlszili iz škole ja sam morao čuvati zvučnik da neko ne zapne. a zvučnik svinja od 40 kila i 400w. A svi maturanti tamo sjede, a ja tamo ko kreten stojim i držim zvučnik, a niko se zvučniku nije ni približio. Koja sramota:D : Machineg : Machineg

Freek 15.05.2004. 22:03

:D :D :D :D :D

IceFisherman 15.05.2004. 22:51

tja , a kod mene su svi tak pijani da ni neznaju kaj delaju , jednog maturanta su hitili van iz škole i to 3 dana prije kraja škole :rolleyes: tak da mu sad ode 4 godine školovanja u qurac
a kaj je napraivl , pa recimo samo da se je napil ko daska , došel u ravnateljevu sobu , zel ravnatelju mobitel i onda ga poter na zidu , a nakon toga ....... neznam kaj je sve napraivl , nisam stigel čuti jer sam na satu na kojem su to čitali ( čini mi se da zemljopis ) spal ko klada :)

LightForce1308 16.05.2004. 00:32

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
... nisam stigel čuti ....
Misliš nisam mogel čuti ( :beer: :Pijan: :ko: :majka: :beer: )

vga killer 16.05.2004. 00:36

Citiraj:

...spal ko klada...
:beer: :Mrtav: :Pijan: :beer: :D

IceFisherman 16.05.2004. 00:41

JA NE PIJEM ALKOHOL , več samo jucy :o , ja sam nova vrsta zagorca , koji napije druge ali ne i sebe

vga killer 16.05.2004. 00:50

I ja sam iz jednim dijelom ponosan Zagorec i imam hrpu frendova z bregov i svi cugaju na velko tak da mi je teško povjerovat u Zagorca koji ne PIJE.

A jesi ti siguran da si Zagorec? :D

LightForce1308 16.05.2004. 00:55

Citiraj:

JA NE PIJEM ALKOHOL , več samo jucy :o , ja sam nova vrsta zagorca , koji napije druge ali ne i sebe
Prije Juice-Vodku:D :D

:TURSKO::beer:

IceFisherman 16.05.2004. 00:58

Jesam zagorec , samo kaj umesto da dam 10 kuna ili več za piti pa da onda negde po grabama ležim pokriven svojom unutrašnjošču , ja si kupim hakljiče , strunu , plovke , varalice ..... za ribičiju naravno.:rolleyes:

vga killer 16.05.2004. 01:05

Pa kvariš Zagorce. Mi smo narod stvoren za pit.

IceFisherman 16.05.2004. 01:11

E pa kad se svi napijeju i okolo sporušiju , neko mora ostati trezan da ih sve odvleče do kreveta ili nekakvog privremenog ležaja , a u najgorem slučaju do ambulante na ispumpavanje.
Naravno , to sam uvek samo ja:rolleyes: :p

vga killer 16.05.2004. 01:15

Ajd priznaj da bar nekaj popiješ, a ne samo fruteke?

IceFisherman 16.05.2004. 01:18

Citiraj:

Ajd priznaj da bar nekaj popiješ, a ne samo fruteke?
Ne , ne , ja sam alkoholni djevac !:D

vga killer 16.05.2004. 01:20

Ak bum ikad došel do tvog Space Docka: Krapina ima da popijemo koje pivce za živce. Ja bum častil, al ti plačam samo pivu.

IceFisherman 16.05.2004. 01:22

ok , a ja bum ljepo to spremil pak se bum s nekakim pijancom menjal za peneze ke si bum sokeca kupil :p :p

LightForce1308 16.05.2004. 01:23

Citiraj:

Ak bum ikad došel do tvog Space Docka: Krapina ima da popijemo koje pivce za živce. Ja bum častil, al ti plačam samo pivu.
Lako ti se sad pravit džek i plačat okolo kad znaš da neće pivu. A jesi proziran...:D :D

vga killer 16.05.2004. 01:27

Ma platil bi mu samo :beer: i niš drugo.

vudu2 16.05.2004. 01:32

Vidim da ste u pijančevanju............ja sam baš došao iz grada.............pili smo vodku...........ja na prazan želudac...........dva sata nisam mogao doći k sebi..........to odmah hvata.......ali je popustilo.......nisam mogao gledati..........jebala me votka i sprajt kada (opet) nisam kupio jeger......ko da piješ etanol............bio sam ko majka........pijan...............neznam kako me već pustilo.........valjda šta sam sjebao dijetu sa 2 sendvića...............vaaaaaaaaaaaa

Srky 16.05.2004. 01:35

Re: Re: Norijada

Citiraj:

Originally posted by STRMX
prvo zahvali ljudma iz crvenog kriza.....na sendvicima naravno:) :) ;) .......................;)

gledao sam prilog na rtl i vidim splitski maturanti sjede mirno po kaficima inema nikakve akcije stvarno zalosno

koliko vidim jedino je osijek imao organizirani provod za maturante: goood :

Pa sta si ti gledo kad me nisi vidio na STV-u, tamo dao interview onaki namazan od :beer:?! :D
btw svaka cast crvenom krizu................ stvrarno su im dobri sendvici ;)

Srky 16.05.2004. 01:38

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Vidim da ste u pijančevanju............ja sam baš došao iz grada.............pili smo vodku...........ja na prazan želudac...........dva sata nisam mogao doći k sebi..........to odmah hvata.......ali je popustilo.......nisam mogao gledati..........jebala me votka i sprajt kada (opet) nisam kupio jeger......ko da piješ etanol............bio sam ko majka........pijan...............neznam kako me već pustilo.........valjda šta sam sjebao dijetu sa 2 sendvića...............vaaaaaaaaaaaa

Sta je, jos se slavi norijada? :D

vga killer 16.05.2004. 01:41

Baš slavi norijadu s 16 godina. Joj Srky, vidim da te još pere :beer: .

IceFisherman 16.05.2004. 01:46

A morti je to kakvo super nadareno djete koje je preskočilo par razreda:rolleyes: :p

vudu2 16.05.2004. 01:57

Nadareno dijete? Bah, za pijančevanje ili aute
Još dvije godine do norijade.............onda će mi litra biti mala.............jegera naravno.................ali nije ni ta votka loša..............bar me ne boli glava............još.
Oprostite na točkicama........nisam baš u stanju pisati neke druge znakove........pa se njima služim.........još sam i crnog otrova "ribara" popio bocu......to je drek.............onaj etanol prije toga je duplo bolji......još malo i kraj godine...........i onda gajba lowenbrau-a ili amstela + jeger + vino od kupine..........opetttću se vrhunski sjebat.........e fišermane...........bar se nećeš dovesti u ovakve wsituacije
pih,,,zagorci
Još nemogu spavati..........
Danas ujutro sam clockao malo komp. Digao ga na 2300mhz i memoriju na cas2. Jeli ga dobro tako držati ili samo po potrebi?? Srky, vidim da si ti malo xprtniji po clockanju.....daj reci kako ti to držiš s obzirom na trajnost/potrebu/zagrijavanje??

vavavvavavafsapfsafćsgagžjhžhžčćlf ................brggggghh

vga killer 16.05.2004. 02:06

Manajljepše sepije s Žderonjama. Na zadnjem meetingu smose nažderali ko pujceki i u meni je bilo 3 litre pive. hik rok hik.

A na kraju školske uopće ne želim ni pomislit kaj bu bilo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17.