![]() |
Codegen napajanja
Zanime me kakva su napajanja od Codegena!? (cuo sam da nisu bas nest)...vidio sam jedno jako ljepo crno kuciste Codegen...al prodaje se s napajanjem pa zato pitam...
|
kao što vidiš sig. sve to ganja super stabilno, naponi su vrlo stabilni, a ventilator je nečujan,
|
Re: Codegen napajanja
Citiraj:
Ja cu uzet to. Samo sto sam sad potrosio pare na druge stvari ^_^'''.... |
Re: Re: Codegen napajanja
Citiraj:
kakvo je ovo (8011CA)? |
Re: Re: Re: Codegen napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: Codegen napajanja
Citiraj:
|
Ja sam imao osmicu i za te pare je mrak.
|
Koliko god ljudi ovdje na forumu govorili da ne valja kupovat ništa što je ispod 500-600kn (za kućište i napajanje), :D , Codegen predstavlja odličan odnos plaćeno-dobiveno, stvarno nisu skupa, a stvarno rade odlično. Imao sam tri različita kućišta i napajanja, i s nijednim nikakvih problema.
naravno, za nekakvu normalnu upotrebu (isključit ćemo overclocking i slične kerefeke)... |
ma da hebeno napajanje zbog njega mi je sad maticna u Ve-milu na garanciju vracena (Epox 8RDA3+). FUCK! :( :( :(
|
Citiraj:
|
ma kak ti znas da sam ja clockao mozda mi je bar dosta 1800Mhz :D :D :D
|
Citiraj:
Svakako - treba ti samo ko pisća mašina i nikako nije bil clockan :rolleyes: Ti čak nisi nikada niti čul za rijeć pelt :p |
Citiraj:
btw dobio novu plocu, he he rev 2.1 i novo napajanje, ovaj puta Maxpower 350W :p sve radi za pet, buhahahahaha |
Ne da si s konja prešao na magarca kod napajanja, već si s magarca prešao na šepavu staru mulu.
Maxpower:rambo: :rambo: |
ovak...rekao je lik da mogu zamijenit kad ocu ako mi se ne svidja...ali daj mi objasni zasto je duplo teze od codegena onda?
codegen me iznevjerio skurio mi epoxicu i mrzim ga. |
Ima li pravih dokaza da ti je codegen skurio epoxicu?
Citiraj:
|
a drugo nist nemre bit, osim toga zujilo je stravicno prije toga (valjda je chopper poceo radit na nizoj frekvi)
|
Moguće je jer već znam za takav slučaj, a kod drugog frenda nije radio ni Tualatin 1.2, 256 RAM-a, HDD 40GB, GF2Ti ... a to je bilo 400W. Nakon zamjene napajanja nije više imao problema.Istina je da vrijedi za Codegen kol'ko para tol'ko muzike , ali ako već uzimate to kućište kupite bolje napajanje.
Sretno svima onima kojima radi dobro, ali ja ne bih riskirao. Osobno znam za 2 slučaja, a vidim i da je z3D imao neugodno iskustvo. |
...uzet cu Codegen kuciste...ali ne i napajanje...:)...tip mi je u ducanu rekel da mi moze prodat samo kuciste...:)...e sad...nisam bas pri lovi...jer mi je i monitor otiššoo...:(...pa koje na napajanje uzmem?...do nekih 300-350 kuna...mislio sam neko AOpenovo 300W piknut...ali da cujem vasa misljenja....
|
moze aopen super je. nego jos mi nitko nije odgovorio zakaj je maxpower tolko tezi od codegena ak ne valja nist?
|
Nisam bas primjetio da je Maxpower tezi od codegena!
|
po meni skoro duplo :D
|
...kaj vi to po težini napajanja znate koje je bolje!?...:D ...znam da je bolje napajanje u principu teze jer sam imao u rukama Enermax i neko NoName napajanje...ali ne mora znacit...kaj nije tak?...pa ovisi o snazi napajanja...kolko struje daje...dal su stabilni naponi i tak dalje...
|
Citiraj:
Ok novi MAxpoweri imaju pofrabani pleh u sivksto tak da zgleda malo bolje al je napajnje i dalje shrot! |
a kaj bush, meni radi i prvi put da su mi svi railovi ok i stabilni. so I'm happy now. (dok ne skupim viska para :D )
|
Ako je suditi po tezini onda ono moje proslo napajanje (neko MEICE) nebi trebalo nikako raditi. Lagano je ko perce, gotovo da ga i ne osjetis u ruci, dok je ovo MS teze jedno 20x. Bas je tesko, a opet govorite da je shrot:rolleyes:
|
ma jooj skuzio sam ja da se forum svaka 4 mjeseca vrati na raspravljanje o fakin' napajanjima! :D
tor ili paske, ili netko od starijih membera jel se sjecate moje rasprave sa dr.z-jem? jel se sjecate njega uopce?? ha ha SMD (ne cek fakat jel zna neko o cem ja pricam?) :D :D :D |
MS je šrot.
Ovih tvojih 450W je u biti nekih 300W kod nekog kvalitetnog. MS je opet kvaliteniji od npr. MAXPOWER:rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zaključil sam da više neću tupiti ljudima kaj je bolje i zašto. Neka sami probaju, pa vide :rolleyes: Sad ... Dr. Z rings a bell, ali se nemrem točno sijetiti kak je tekla rasprava :eek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |