![]() |
Optima, konacno!
|
Hvala Isukrstu. Samo da zaživi.
|
Hm, sve si kontam da ću morat nazvat njihovu službu za korisnike :)
|
@Mattheos Pa nisu bezveze optiku vukli:) zazivit ce. konacno prava konkurencija, sad mi je zao sto sam s tkomom potpisao na jos g. dana zbog maxtva, grrrr.
|
A šta je sa famoznim DTK?
|
jao kako cu uzeti ODMA
1024/256 i flat mini poslje 22h skidam SVE :D ima da povucem odma sve veze koje imam u optimi :D |
ma kakva optima,t-com rulz !
|
Fali ti dolje napisano "Sponsored by T-com" :)
|
e sad, ako vec imam t-scumov, dsl, nema naknade za ukljucenje, samo uzmem flat, dajem 80kn tscumu i 150 optimi za promet ili?
|
nedajes t-comu nista
edit: 1024/256 i mini flat 143kn na mjesec...samo da mi jos istekne ugovor s t gamadi....... |
a ja baš mislio potpisat ugovor kod t-scuma na još 1god.
u zadnji čas...:p |
haha..ja sam ga prekjucer potpisao na godinu dana..Loo-hooo-hoo-ser
Generalni za***..a ***en mu mamu, valjda ce i t-šljam pratiti konkurenciju.. |
Spustit ce i t-scum cijene. Isto kak je i dizao brzinu :) malo po malo...
|
A ja sam 23.8 potpiso na 2g... jedan ja :(
Jedino što me tiješi je neka, neobjašnjiva sigurnost, da će opet uskoro pasti cijene t/scuma :D |
hm, nist ondak, do kraja 6 mjeseca 2007 sam vjeran tscumu, nadam se da je onaj info o dsl2 i jeftinijem flatu istinit...
|
Ovo je odlično i mogu samo reći napokon.
http://www.pegla.com/images/smajliji/ekipa.gif Taman mi ovaj mjesec istjeće ugovor s monopolistima. Sad fino uzimam najmanju brzinu od Optime i imam flat za faking 108 kn. Predobro! : goood : |
Citiraj:
|
sve neke lijepe vijesti stizu u zadnje vrijeme :)
|
sve je to ljepo i krasno,jedino smrdi ovo potpisivanje ugovora na 2god... mislim da bi rade platio 550kn nego popisao tako dugacak ugovor... 2 godine je puno i stvari ce se dosta promjeniti u to vrijeme je i vjerojatno ce biti jos puno boljih ponuda
|
Citiraj:
|
Meni ugovor sa Iskonom traje još 1mj :D
Pa me zanima kakva bi procedura bila za čopit tu Optimu (npr 1024/256 Flat mini) prvenstveno me zanima moram li biti korisnik Optime ili mogu čopit taj DSL dok sam na T-u (iako sumnjam ali ajd) |
Taman bi za ovu sad cjenu sta placam flat, mogo dobit duplo brzi download za ista pare, al ono... u kunu isto :D
|
Ja bi rađe pricekal t-comov odgovor
|
Pa zasto bi sa Optimom morao potpisati na 24mj??? Pa tebi ne treba ADSL modem, vec ga imas..... a i za 500Kn si kupis neki dobar ADSL modem pa da se ne moraš vezati......
A T-Comov odgovor vam baš i nebude stigao.... Ovo što je izašlo prije par dana je njihov odgovor jer se za Optimu zna već kojih mjesec dana.... Možda T-Com odgovori kad izgubi nekih 10%korisnika ali i tad je to upitno..... |
toooooooooooooooooo!
odmah zovem optimu- dat ću im i bubreg ako treba! valjda će bit u rijeci dostupno. ja na t-comu bez ugovora već 9mjeseci, očekujući ovako nešto!!!! edit: dovraga! zvao sad optimu i kažu da će bit "pomalo" dostupno, u pojedinim kvartovima zg, ri, st ali da još ništa ne znaju, pa tako ni hoće li bit na vežici. navodno će slijedeći tjedan sve biti jasno i poznato. krepat ću kad za 5 dana vidim da na vežici neće bit dostupno (nisam pesimist, već sam uračunao moju dosadašnju "sreću") idem na trsat zapaliti svijeću :D |
ma T-com i ako bude spustao cjene dolje sigurno nece biti FLAT za 108kn kao kod optime oke nie cjeli dan ali za 108kn je odlicno 5GB za trositi preko dana + flat od 22-07h strava T-com za tih 100knk daje 1GB prometa za cjeli mjesec SRAMOTA,,,,,,,,,, ma ni taj ugovor od 24mj mi uopce nije problem,,,,,,,, pa koliko je samo takvih potpisano s T-comom?? ovo se definitivno isplati brzina ce biti nesto manja ali to uopce nije bad,,,,,
hehe a usporedba osnovnih paketa je strava T-com 1GB 99kn, Optima 2GB 58kn :D:D sada se bas nikome ne isplati drzati modem ili ISDN (je da jos ima onih koji i sa modemom ne prelaze 100kn) SELIM SE NA OPTIMUUUUUUUUU :D:D a nije ni T-com u samom pocetku bio odmah posvuda dostupan i oni su isli laganini,,, ma bude se optima zavukla u svaki kutak svakog veceg grada do kraja godine (nadam se) |
Citiraj:
|
fala bogu na bilo čemu osim t-ht-a... još sam moram čekat 9 mjeseci da mi ugovor istekne...
|
Citiraj:
|
samo polako ekipa dok vidimo kako ce to sve krenuti. imala je optima i prije najava pa nista od toga. ali u svakom slucaju odlicna ponuda, morat ce i drugi reagirati a to za nas znaci samo jedno: jeftiniji internet.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:03. |