![]() |
Štoi slušate od mjuze?
Što slušate od mjuze?
Evo ja ču počet ja pretežito slušam metall i rock!!! |
Now playing
Felix Da Housecat - Loveparade 2003.mp3 : goood : |
Metal i Hard Rock :beer:
|
Rock, Punk/Rock kako hoćete- Blink 182, Green Day, i još svašta, evo sad se vrti Lunchbox Avenue - Everything and Anything, Standing Still... a malo i metal- Manowar.
|
rock, rock, rock....i metal...i punk....:cool:
...mislim da sam vec o tome tu negdje pisala ali nema veze...mogu opet....:) iron maiden, ac/dc, megadeath, rem, rhcp, u2 (stare stvari), greenday...etc... :cool: |
Metallica, Manowar, Maideni, Morbid Angel, Judas Priest... svašta nešto.... :beer:
|
RHCP, Azra, Sex Pistols, Clash, Nirvana.
|
skoro pa sve ( glavno da nije NARODNI radio), vecinom preferiram rock (hladno pivo, metalica......
|
Ja Hladno Pivo.
Ovaj topic je bio valjda več 50 puta |
Citiraj:
|
da vidime
poslušam , polke , jodlanje , naše domače zagorske , i naravne sve to sviram na harmoniki ili klaviru itd itd :D
|
nitko ne slusa folk,narodnu?? :D
|
hip hop, dance, house, rnb.......i rock koji put ...kad se trebam naglo probudit ujutro....:D
|
90% house u svim varijantama iako preferiram deep house, jazzy house i vocal hose (pod time i onda automatski dance house) a ostatak se odnosi na ambient-trance tipa Chicane i chillout mjuzu. i to bi bilo to.
prije sam slusao techo, minimal i to onaj u najzescem obliku ali opet ne hard-core jel mi je bio totalno bezveze. |
Skoro sve; ne narodnjake i co. trenutno non-stop slusam rammstein : goood :
|
Hehe, ja od frenda nažicao sub (8inch ;) ) i sad se malo guštiram
Currently playing : Chemical Brothers - Under The Inflence. - trese se cijela kuća i okolica (čekam da mi padne komp sa stola :D) |
vidis dobro da si spomenuo. CB imaju isto par odlicnih stvari. recimo Star guitar, i jos onih par starijih hitova (nemrem se sad sjetiti imena) btw taj mi se stil isto svidja (star guitar) jel buse na neki isto tako ambient trance iako to nije ali je dosta slicno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ala ala to nevalja sve si meni dalja i dalja... :beer: |
Bit ce opet klanja- vec vidim... :smoke:
|
Zar opet?:rolleyes:
Heavy. Power i Thrash metal Nešto Punka Grunge Maiden, metallica, Saxon, Moonspell, Running Wild, Alice in Chains,Nirvana AC/DC HP |
np: James_zabiela-marconi_studios_(studio_brussel)_live_25-06-2004-1real.mp3
next: John_Acquaviva-Mainhatten_Sound-Retail_CD.mp3 |
NP: Wasting Love - znate valjda od koga (IM) ,
Next: Right Sadi Fred - Im Too sexy - he he :D |
Citiraj:
|
HOUSE i malo rocka:beer:
|
Trenutno slusam TECHNO ,, i one stvarcice po mobitelu...
|
Metallica
Maiden System of a down To bi bilo to... Father into your hands, I commend my spirit Father into your hands why have you forsaken me In your eyes forsaken me In your thoughts forsaken me In your heart forsaken, me oh Trust in my self righteous suicide I, cry, when angels deserve to die In my self righteous suicide when agels deserve to die --------------------------------------------------------- Rulezzzzzz |
na mojoj listi interesa je apsolutni broj 1: DREAM THEATER
nakon tih bogova, slusam i progresivni rock (Spock's Beard, King Crimson, Rush, Gensis, Yes,Transatlantic...) tu je naravno i Slayer, Metallica, Maiden, J.Priest, itd. mnogo dobrih bendova... od NErock stvari: fusion, house, GOA TRANCE (zaaaakon), chillout, itd. naravno, uz sve ovo jos i klasika. |
Citiraj:
E, neki dan sam čuo "Vltavu" od Smetane... Strašna muzika, nešto nevjerojatno kolko godi ušima i duši... Klasika je zakon...:D :rolleyes: :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26. |