![]() |
Trebam na posudbu stare grafe
Trebalo bi mi za malo testiranje stare grafe tipa TNT, ati rage, matrox g200/400...neka parhelija bi bila super...sve kaj je starije od GF4 i slicnog ATi-a pa ako neko ima u zg-u da posudi na odredeno vrijeme dok sve ne poslozim i stestiram bio bi jako zahvalan.
Takoder ako neko ima voodoo 2 i 3 za prodat nek se isto javi Tnx |
Ja imam ATI Rage II+DVD, igleda kao ova na slici: -link-
(ne znam da li još radi) Kad ti treba? Ja neidem u Zg do kraja ovog mjeseca. |
Kaj neki referat se piše?
|
Ja imam u svojoj arhivi GF3 Ti200 i Ti500(poslije Rive TNT2 Ultra po meni najlegendarnija serija kartica), al kad nisam iz ZG...
|
Pogledam ti navečer, skupilo se starih rageica i matroxica, mislim da čak imam i voodoo 2 negdje :D
|
9500 pro imam smao za posudbu no ta gerijatrija ti je prenova mislim :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ugl samo ljudi pisite kaj imate pa se lagano dogovorimo kaj treba ;) |
Imam ti ja onu 2d/3d s3 trio..ako sam dobro zapamtio :), zjapi mi u ladici...+ stara je ;)
|
|
ja ti imam ati rage 128 ultra (pro chip) (agp), voodoo banshee (pci) i gf3 ti200 (agp) (ta je u vz, pa mozes u datom trenutku dobit 2 od 3, koje god :D)
p.s. ukoliko se desi s nekom nesto tipa onoga s tvoje slikice ode jaja, hehe :P |
Citiraj:
|
Ovako; Matrox G4+MA16G, Geforce MX400 64m SDRAM(AGP ima i tv out:D), ATi Rage 128 PRO, i jedna koja mi je malo cudna je nevidia TNT2 točnije OVA i PCI SiS 6202 kartusa
Ako trebaš kaj cimni na PP. EDIT: našao još jednu S3 Trio 3D/2X on board. |
Mislim da ja imam TNT 2 negdje moram pogledat.
|
imam ti ja neku prastaru iz 98...ne znam kak se točno zove...moram pogledat...znam samo da je video memory 4mb :D
|
Citiraj:
Sredinom slijedeceg tjedna cu znat kaj ce mi tocno trebat cim se dogovorim kaj cemo sve testirat. Obecajem nista im se nece desiti....valjda :D |
Citiraj:
Citiraj:
ja ti imam GF4 4200Ti ali mislim da je odavno krepala |
ja imam tnt2 m64, ali sam iz rijeke
ako hoces saljem ti ju na adresu, pa kad zavrsis mi vratish? ako ti i treba radeon 9200 mozes i to dobiti na posudbu |
Njam njam, uskoro cu opet nabaviti legendarnu Asus TNT2 Ultra Deluxe, kartica koja tuce i GF4 MX :D
|
Ati rage pro turbo, nvidia riva tnt 2,3d rage 2, s3 trio64v2/dv
sve ti poklanjam |
bi ti bila prenova 9250 radeonka?
|
Citiraj:
Navecer napisem kaj smo se do sad dogovorili i koje ce mi od ovih za sad trebat...tnx ljudi |
1 privitaka
šta ne valja na slici u atačmentu? :D :D
|
pitam se :D
|
Hahaha...nisam ja kriv za to :D
Zaboravil sam papir na kojem sam napiso kaj smo se dogovorili u autu, a ne da mi se sad ic po to, tak da bum sutra |
Matrox G200 AGP?
3Dlabs permedia 2 AGP? Riva TNT s ViVom? Diamond Voodoo2 PCI 8MB? SiS 315 (brijem)? Samo posudba fkors. |
I ja imam monstericu 2 8mb..i ATi Rage II+ DVD,4 mege SGrama molit ću :D, imam i matrox m3d,s3 savage 4 za pci,šljama ko u priči,naravno,treba to sve iskopati.:D Nešto je završilo po konfama,nešto je kod starog u firmi u podrumu.:D
Nisam imao puno AGP starudije,ja sam ipak dijete PCI porta i prvog Carmageddona na Glide-u.:zdero: Mislim da imam i SLi kabel,da vidimo kako se starci drže,2x8mb,za 1024x768 rezu,i neke ondašnje igre tipa Blood2..uf.. |
|
Ovak, trenutno popis
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako neko zna ikoga da ima matrox parheliu nek mi pliz javi, jer je to raritet |
Citiraj:
Eh, nemas srece. AGP-jka bas prije par dana ociscena i ponovo vracena u pogon. Mladja sestra se nije stigla ni razraditi jer je stajala u kutiji do prije kojeg tjedna. http://www.shrani.si/t/U/Re/3UnvfJJk...hpparhelia.jpg Da si se oglasio tjedan dana prije, ali sad... No nije sve crno, mozda je K. voljan posuditi svoju? Jednu je AGP-jku nedavno rekao da je uzeo. Probaj pitati, kontakt sa mailovima i brojevima imas gore na site-u. |
jel ti ok TNT2 V770 stara 10 godina?
ovo mi izbacuje po searchu: LINK uzmi ju ako ti paše za test, pa zadrži ili daj u PCE donatore, možda njima treba. meni ne koristi nikako. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_36e99da3.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b7dc6959.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_920611f4.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |