![]() |
prvi screenshot iz HL3
1 privitaka
:D
|
joj ja slika je apsolutno na svim stranim forumima objavljena, baš sam sad gledao na Futuremarku, nije loše, možda malo AF nebi škodilo, dobre teksture, ali kad izađe već ću imati novi komp nadam se (DX12,PS8,0 2GBmemorije na graf, i geforce 10800GT na taktu od Ultre 4000/8000 ! :D :D )
|
Prvo sam mislio da je prava, al vidim Punta i Pola, reko jebi ga nema toga u USA.:clap:
|
Da fakat i ja sam malo s nevjericom gledao !
|
Fakat...odmah sam skuzio da je fake...HL3 ce biti bolji :D
|
Sofisticirano oružje , nema šta, ljudi treba stim znat rukovat, (vjerovatno je starije od mene , a ja sam prvi put zaplako još 60-tih)!
|
Citiraj:
@lajchi ovo je prava baza bila... nasmijalo me samo tako @Mad - to pravi odgovor... :beer: |
I to ti je grafike :mad:
Pa to može vrtiti i moj TV :D |
kad malo bolje pogledas shvatis da su oni prijenosi iz sabora neka ultra realna igra gdje si ti zarobljen u ludnici i nemozes pobjeci... :D
|
lijepo, jako lijepo!!! :rambo:
|
Nadam se da ce se moci ulaziti u automobile, jer onaj taxi mi izgleda opako :D
|
koliko je ljudi popušilo foru.... :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Meni je trebalo dosta da skužim :D
|
Citiraj:
|
hehe, LOL! ovo je dooobra fora. :D :D :beer:
|
Citiraj:
|
a kakva izjava takav i odgovor, stvarno...LOL : nuts :
|
Svaka čast na zahebanciji :beer: ali nadam se da jednog dana igre ovako neće izgledati, jer je to ko da upravljam TV-om a ne da da igram igru. Mislim da i grafika u igrama koja ide sve više prema realnosti treba imati neku svoju granicu jer ako se nastavi kako je krenulo igre više definitivno neće biti ono što su bile - u negativnom smislu!
|
Meni je isto bilo sumnjivo, ali sam popušio foru (priznajem):eek: : bonker :
|
Citiraj:
|
U planu mi je izrada scene iz doom 4, samo da nabavim digitalca.
|
1 privitaka
Nešto ovako misliš...
|
Citiraj:
|
Dobra zahebancija, moram priznat da sam skoro popušio...
Al isto su se auti odali, pa gdje u Usa ima punta?: quake : : quake2 : : evil : : Drone : :smoke: Kad se već svi igraju sa smajlijama.:D |
Ja volim smajliče :D
:) :( :o :D ;) :cool: :mad: :confused: :burn: :argue: :grrr: :smoke: : CoolRamb : Drone : : axeman : : bonker2 : quake : : hello2 : : suicide : finger : : stoopid : lol2 : : roller : : sniper : : boxers : : baad : : hitthewa :( :D :p :rolleyes: :eek: :fuming: :clap: :beer: :gringo: :rambo: : DualWiel : Machineg : bonker : : evil : : quake2 : : cheers2 : nuts : : giljotin : pirate : : nono : : flyingey : wtf : : sweating : goood : |
Nemoj da te se Rak dočepa:rolleyes: zadnjih dana je ljut zbog francuske s jabukama.:D
|
Citiraj:
|
I usput je reko da nikad nikoga nije preporučio za ban, a za sve postoji prvi put.:)
|
Joj ja mislim da se iza te njegove ''opasne'' vanjštine ustvari krije jedna duša koja traži pozornost i ljubav. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |