PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

jed2i 17.01.2013. 14:36

jel voziš s tim? smeta kod vožnje?

crocus 17.01.2013. 14:42

Citiraj:

Autor jed2i (Post 2317580)
jel voziš s tim? smeta kod vožnje?

Meni ne smeta jedino sto je problem sto kada sam kupovao nisam racunao da cu to nositi preko rukavica tako da od kada je krenulo vrijeme debljih rukavica nisam nosio.

Cuky 17.01.2013. 15:38

Meni osobno jedan od najboljih videa. Decki imaju yeben skill, pogotovo onaj na single crown vilji u crno/crvenom odijelu

Christmas riding from ShapeRideShoot on Vimeo.

Mitsuoka 17.01.2013. 17:07

sto bi dao za ovakav teren po kiši i snijegu :)

Cuky 18.01.2013. 09:11

Najbolji potez mi je na 3:02, kad frajer doskoci na prednji kraj

Irvin 18.01.2013. 16:08

E, ovo je vrh-ja sam samo čeko da Edo Maajka iskoči neđe na početku :D

Elem, taHman kontam ovije dana kako pada snijeg da negdje se zaletimo na Sljeme i napravimo neki doskok od snjega preko nekog gap-a. Da jednom probam kako je letit, a za bajs me posle ne brine, samo ga pustim i zavalim u sneg. Vi znate gde bi to bilo najbolje, a ja kontam da nas ima dovoljno na lopatama. Već kontam da će Čuks, Mic, Jed2i... probat back-flip :respekt:

zgmmax 18.01.2013. 16:56

Lik ga fino pegla

Mark Scott - Enduro on Pinkbike

EDIT:

Jos jedan brutalan

Pacific Northwest - Yeti Cycles on Pinkbike

Cuky 19.01.2013. 18:45

Citiraj:

Autor Irvin (Post 2318243)
Već kontam da će Čuks, Mic, Jed2i... probat back-flip :respekt:

I izginut jebote :D

Ponekad snijeg i nije tako mekan kako se cini :D

Jakesevic 19.01.2013. 18:59

Bio danas na sljemenu,dok sam isao gore vidio sam nekog na smeđom pitchu,sa anodizino plavim dropoutom i jos nekim dijelovima s istom kombinacijom
i da,tko misli ici skijat gore neka ne ide,bar ne preko vidkenda,ceka se po pola sata u redu za vučnicu

Irvin 19.01.2013. 20:54

E bravo Jake, taHman mi trebala ta info za Sleme...sutra onda šećem po čaršiji :kafa:

Ja sam na bordu (aBd) na noćnom u utorak 19-22h, pa ko o'će bujrum. Moremo se naći kod Blizneca pa potrpat u kola, da ne ide svatko svojim...

Nik 19.01.2013. 21:01

Za vikend se uvijek ceka, pogotovo sad kad ima snijega kao u prici i kad se zica otvorila tek u cetvrtak pa je ekipa zeljna snijega, uz to je bio i suncan dan.
Ja sam bio u petak i nafrirajdao se po sumi kak spada, cekanja nikakvog, snijeg nedirnut, di ces bolje (ma vrhunski snijeg, cak i na stazi jer ju nisu uredili he he). Do podneva je bilo sve izvozeno, taman sam uhvatio zadnji vlak :D

Snijega je gomila, trebalo bi biti tjedan dana juzine da se to otopi, sutra pripremim Jekylla za voznju i cekam, cekam...c e k a m.
Na svu srecu imam board u pricuvi ;)

Lovrix 19.01.2013. 21:10

Ja se svaki dan sanjkam po kvartu po 3-4 sata tako do mi bajk ne nedostaje previše :D

Sad sam gledao po talijanskim oglasima bajkove. Bože dragi kakve perverzije, ni jedan bajk ispod 1000 eura, sve puno Santa Cruzova i Intensova, strašno. Da nisam u ovoj prčvarnici od države vozio bi brutalan bajk(ove), išao na sve Interove tekme i vozio se po Alpama.

Renesis 19.01.2013. 21:21

Citiraj:

Autor Jakesevic (Post 2318862)
Bio danas na sljemenu,dok sam isao gore vidio sam nekog na smeđom pitchu,sa anodizino plavim dropoutom i jos nekim dijelovima s istom kombinacijom

that would be me :)

ja se isao malo provozat u nadi da ce neka planinarska staza bit iole utabana, ali nista. bilo je danas brdo problema s cestom :) oko 9 ujutro je jedan bus upao u kanal uz cestu, pa su cestu zatvorili dok ga ralica nije izvukla. ja sam u to vrijeme se popeo skoro cijelo sljeme, vozio po sredini ceste ko covjek...
gore DIVNO, suncano, toplo, prekrasan dan (bit ce i slika kad skopiram). pogledao utrku skijaskog trcanja, pojeo i isao nazad. nijedna se staza jos nije utabala pa je jos jako duboko i svjeze... tako da sam se morao i spustat po cesti (nisam imao vremena za zafrkanciju nizbrdo sumom).

uglavnom, lepo :)

Jakesevic 19.01.2013. 21:41

Renesis pitch ti je stvarno prekrasan.
Irvin,odakle si?jel se mozda inace znamo?pitam jer me jake inace zovu,ali nikad tu na forumu

Irvin 19.01.2013. 22:44

iz Bosne :D
ahahahahahahaaaaa, ma ja otkino nick...čuvam prste za novu sezonu
Ja sam u Soblincu, Sesvete...

EDIT: našo sam nešto vako, ne piše veličina al je šminka...kaj vele profy (ja sam 185 cm, znači treba mi L)?

Jakesevic 19.01.2013. 22:57

da,bosna:chears:

Mitsuoka 19.01.2013. 23:08

Evo, gotov video, kritike dobrodošle, naravno, dalje može samo bolje :)

(op.a. Vimeo me zezao, pa sam na kraju uploadao 25fps video, pa se vidi kako malo fali frameova uploada se na YT, full fps, pa će bit ok)

1st trail ride in 2013 - Split, Dalmatia from Mitsuoka on Vimeo.

Cuky 19.01.2013. 23:12

Citiraj:

Autor Irvin (Post 2318951)
EDIT: našo sam nešto vako, ne piše veličina al je šminka...kaj vele profy (ja sam 185 cm, znači treba mi L)?

To ti je FR bajk (za freeride, dakle samo nizbrdo) :D

Ako trazis neki AM bajk (s kojim se mozes i penjat) onda ovo nije za tebe ;)

wnbeeeE 19.01.2013. 23:34

Citiraj:

Autor Mitsuoka (Post 2318963)

super kvaliteta, ime pjesme ty :D ?

Irvin 19.01.2013. 23:43

Citiraj:

eXtra, samo još da ubaciš pokoje dizanje na zadnji na izlazu iz zavojaaa, doskok na prednji i to je to (nisi to valjda rez'o) :lol2:

the55mic 19.01.2013. 23:46

Citiraj:

(op.a. Vimeo me zezao, pa sam na kraju uploadao 25fps video, pa se vidi kako malo fali frameova uploada se na YT, full fps, pa će bit ok)

Micouka, super ti je filmić, baš osvježenje...
Ili imaš dobrog "štiha" za video edit, ili jako puno slobodnog vramena, ili čak oboje, al fora je u svakom slučaju :chears:

De5tr0yer 19.01.2013. 23:57

Mogu potvrditi micove riječi, baš me iznenadilo kak je fino to složeno :)

Ništa ekstra, statični kadrovi, a opet odlično!

Nik 20.01.2013. 00:33

Dobar video.
Ja sam si napokon narucio Chest mount, nabavljam ga valjda od kad imam kameru, ali nikako odrijesit kesu ;)
Jedva cekam proljece i da snimim stare staze iz novog kuta, pogotovo spust sa Zavizana.

tomiotok 20.01.2013. 11:44

super mi filmić Mitsouka, vi te suhozide mozete iskoristiti za elemente na stazi kad bi smjeli neke stvari doradjivati!

Mitsuoka 20.01.2013. 12:44

Citiraj:

Autor tomiotok (Post 2319134)
super mi filmić Mitsouka, vi te suhozide mozete iskoristiti za elemente na stazi kad bi smjeli neke stvari doradjivati!

MitsUOka :fiju: Da, to bi bilo ludilo, na jednoj stazi smo upotrijebili taj zidić, ono što sam vozio s murinom. Trenutno se to dorađuje samo kad Ljubo il neko opizdi u zid, tad je ipak viša sila :lol2:
Citiraj:

Autor Nik (Post 2318988)
Dobar video.
Ja sam si napokon narucio Chest mount, nabavljam ga valjda od kad imam kameru, ali nikako odrijesit kesu ;)
Jedva cekam proljece i da snimim stare staze iz novog kuta, pogotovo spust sa Zavizana.

To mi je jedini mount koji želim nabavit, samo mi se ne daje 300kn za njega, jednog dana kad sredim bike.
Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 2318981)
Mogu potvrditi micove riječi, baš me iznenadilo kak je fino to složeno :)

Ništa ekstra, statični kadrovi, a opet odlično!

:fala: trenutno jedino što mogu sam napravit, ovi lik mi je pomogao sa vožnjom iza mene i par praćenja kamerom. Al sam super zadovoljan :)
Citiraj:

Autor the55mic (Post 2318980)
Micouka, super ti je filmić, baš osvježenje...
Ili imaš dobrog "štiha" za video edit, ili jako puno slobodnog vramena, ili čak oboje, al fora je u svakom slučaju :chears:

A eto, petak i subotu nisam izlazio, pa se uhvatio toga, sve skupa sam više potrošio na rendanje ~50 puta jer je Vimeo nešto zajebavao stalno... panj :D
Citiraj:

Autor Irvin (Post 2318979)
eXtra, samo još da ubaciš pokoje dizanje na zadnji na izlazu iz zavojaaa, doskok na prednji i to je to (nisi to valjda rez'o) :lol2:

Planirao sam, ali mi nikako nije uspijevalo dok sam snimao, ali kad bi snimao drugi kadar, dok me se nije vidilo, uspio bi >.<
Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2318975)
super kvaliteta, ime pjesme ty :D ?

Piše na početku: Jon & Roy - A little bit of love

murina 20.01.2013. 12:53

Citiraj:

Bolji je alternativni pravac, Đumbirova :D

jed2i 20.01.2013. 15:30

Citiraj:

Autor Mitsuoka (Post 2319148)

To mi je jedini mount koji želim nabavit, samo mi se ne daje 300kn za njega, jednog dana kad sredim bike.

Chest vrijedu svaku kunu, nisam niti sekunde razmišljao kad sam vidio da postoji, odmah sam ga nabavio :)

Citiraj:

Autor Irvin (Post 2318951)

to je bajk otprilike ko soda, uzbrdo ćeš otegnut papke, al će za nizbrdo bit preporod :D

Šoši sve najbolje!!!!

Lovrix 20.01.2013. 15:55

Irvin to bi mogao u brdo vozit sigurno, naprijed imaš 20 šajbu što je urnebesno malo i svatko ko je vidio bicikl bi se sa tim 20/34 omjerom popeo na Sljeme. Navrneš na shocku rebound na najsporije da što manje radi i to je to. Staviš neke malo slabije gume da se ne patiš na cesti i deri peri.

SileTzar 20.01.2013. 16:18

Kaj briješ Lovro, tjerat Irvina u breg na SX Trailu

http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=38&t=141392 -> ovak neš gledaj

http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=38&t=141314 -> ovaj je malo skuplji

Shoshy 20.01.2013. 16:36

SX trail ima valjda 17+ kila, moze nekako uz brdo, al jbt, ubit ce ga sigurno.
I fulka s tak puno hoda je puno previse za prvi FS bajk.

Ak mozes jekylla priustit, pucaj po njemu, ak ne, pitch je vise nego dovoljan :D

tnx jed2i :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58.