![]() |
Evo mali bump :P
Nedavno sam naletio na iCenchancer, i imam problem da ga nikako nemogu pokrenit kod sebe. Izbaci mi application crash i pokaže: Availible memory: -1 Real memory: -1 OS je Win7 x64 i gta4 je original. provam sve moguce asi loadere i nikako da proradi. Jel iko imao ikakva slicna iskustva? P.s.: s isitom instalacijom i sve iste datoteke na vmware s XP 32bit sve uredno ucita do onog kad pocne ucitavat grad, a na win7 se srusi nakon Rockstar logo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
nemogu ni one ENB series modove pokrenut normalno, cesto osvjetljenje nije uredno u igri i fale oblaci, tako da izgleda jos nerealnije :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
scripthook.dll unloaded imam osjećaj da ovaj custom d3d9.dll zeza, jer kad stavim ovaj iz system32 foldera u gta4 folder, tada učita igru, ali grafika je očajna, nikakvi efekti. ajoj, dođe mi da sve bacim kroz prozor |
Citiraj:
|
jel ima neki drugi mod koji se lako instalira i poboljša grafiku ili optimizira malo igru
|
jel ovaj Liberty City Stories napravljen na SONS OF ANARCHY ili onaj HELLRIDE sa M. Madsenom?
inače jel neko skužio? Onaj Dwayne isti lik sa istim backgroundom ko Cutty iz "The Wire" sezona 3 |
Citiraj:
|
HELLRIDE je 2008. ljeto , a SOA 9. mjesec 2008. g. par mjeseci nakon izlaska GTA 4 na konzolama u proljeće , ako se dobro sjećam. A LCS i "Ballad of Gay Tony" su izašli na ljeto 2009.
|
Citiraj:
a on je izašao u listopadu 2008. |
ma al prevelika je slučajnost HELLRIDE , Sons Of Anarchy i Liberty City Stories bajkera. Jel to znači da su Sons Of Anarchy se negdje "referirali" na GTA? Jer u seriji ima nekih naznaka. Al nigdje na netu nema poveznica.
|
Citiraj:
|
je je slažem se fakat su slični SOA i igra te onaj crnac je isti ko iz wire.
al daj ti meni reci za neki mod ili skin mod. |
tu imaš sve. Čak i mod za SOA prsluke
http://www.gtainside.com/en/news.php |
E kad skinem neki mod kud trebam staviti taj fajl da bi radio?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jer mi može netko reći gdje sam pogrješio. Znaći ovako sam stavljao modove. Preko onog Spark IV-a. Ono preuzeo sam neki auto, i ona dva fajla kopiro u sparkIV, tj u models>cdimages>vichaels>i tamo sam provuko te failove. Inaće igru pokrećem preko ikone gta 4 schorcut. Jer kad hoću preko SparkIV ne želi. Prošo cijeli grad, ali niti jednog novog auta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition :chears:
|
u hebote...10 godina...isto tako neki dan u tramvaju čujem lika od svojih 24-25 g. priča da je igrao CIV 3 "ko klinac"...i mislim si kak "ko klinac" ...i onda skontam to je bilo 2001 ...
-al nema veze gejming do 125 te :D |
Evo da kažem dokle sam ja došo s modovima. Došao sam tako daleko da sad instaliram na novo igru. Prvo sam stavio jedno 5 modova, od toga jedan od mercedesa mislim da s 500 i super radio auto, ali samo imam njega. Onda sam još skinuo nekih 5 modova i u nadi da će još neke očitat i kad ono očito je audi-a a8, bmw-a x5, ali me stalno poćeo bacati van i ono je stalno pisalo fatal eror. Tako da odustajem od modova htio sam izbrisati neke failove ali iz ono sparkiva nisam uopće znao.
|
Citiraj:
uglavnom dali znate neki websajt za skinove ali da su za EFLC a ne standardni gta4:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo nakon duze stanke sam instalirao igru i ubacio par modova, sve to meni radi osim auta koje stavim. Dakle kad stavim bilo koji auto u igru samo mi baca RC20 Error - re-install game.
Je li netko mozda imao slican problem i je li mozda smetaju drugi modovi koje sam ubacio u igru? |
Prvo napravi backup fileova koje mijenjaš, pa onda stavljaj aute pojedinačno i gledaj nakon kojeg auta izbacuje taj error. Ako se opet javi problem onda vrati original fileove i gotovo. Tako barem nećeš morati reinstallirati igru svaki put kada izbaci error. Možda nešto krivo stavljaš pa ti izbacuje to.
Koji program koristiš za instaliranje auta i jel mijenjaš i handling i sve ostalo? Bitno je sve promjeniti kako piše u readme fileu jer inače zna biti problema. |
Da napravio sam sve backup fileove ali nakon sto i sve to rjesim opet mi baca eror. Znaci svaki auto isto, jedino neki auti rade dok ih ne spawnam sa trainerom ili ako nisu ispred zgrade spremljeni. Koristim SparkIV zadnji koji se moze skinuti s neta.
Imam dosta instaliranih modova ali mislim da ne utjecu na automobile bas (zgrade, novi logotipovi i slicne sheme...jedino imam XenonHID i NewSounds) |
Citiraj:
|
Citiraj:
i nekak preskočio dojku i odmah trojku zaigrao :lol2: |
Meni je GTA:SA najbolji naslov iako sam sve igrao.
Prije neke 2 godine poceo sam ga modat i sva auta sam bio promjenio i ostala vozila. Bande i milijun sitnica, ali uvijek se nađu neki errori. Pa onda ispocetka, tako da ti je najbolje kao sto je kolega rekao auto po auto i provjeravat ;) Jer ako stavljas neke druge modove pa jedan nece sa drugim i to je sranje. Sretno sa modanjem ;) |
Samo GTA III (čak mi nije smetalo šta ima save bug, pa sam mora držat komp par dana upaljen - sve dok je ne priđem cilu).
A prvi dojam teško da će nadmašit iti jedna igra ikad (skakanje na stolici od sriće, vilica spuštena od divljenja, taman igra koja je bila napravljena po mom guštu - možda jer sam latentni psihopat :D) |
Jako teško, prije svega zbog procesora.
|
Jako tesko, prije nikako
|
kao što rekoše gore,nema sanse da igras pristojno bez kakvog dvojezgrenog procesora,na nizim postavkama :/
|
Budeš ali na najmanjim mogućim postavkama.
|
Mozda bi i mogao upogonit GTA s tim ali da je malo bolje optimiziran :)
Ja s ovim kompom vrtim Crysis na High, a GTA na LOW (doduse grafika mi je slaba ali opet) |
Evo ja sam imo amd 7750 x2 be, 2gb rama, 9600gt i igra mi je radila na 1440x900 s postavkama high/medium 20-25fps-a.
Sad sa ovom konfom pod moj komp beenchmark mi pokaže postavke sve na high 1440x900 50-55 fps.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |