![]() |
nakon misec dana, samo okrenen mudante na drugu bandu...
|
Citiraj:
Full support! :roller: |
Kako staneš u ovaj krevet na podu?
I kako staneš u ovu krletku? Pa jebemti život a mislio sam da sam se nagledo cudesa,kad otvorih ovu temu. Sunce ti. |
Daj trolla vas lik sta ste se uzjebali :D
|
Citiraj:
Evo i mojeg "radnog mjesta" P.S. Wallpaper ideju sam posudio od kolege par stranica prije. NHF :D https://preview.ibb.co/jBOvJv/IMG_20170317_180826.jpg |
Eto sad imamo i obrnutu verziju portala bekgraunda.
Btw ne trolla lik, viš da ima wc papir na zvučniku, to su detalji! :D |
Logitech K280e
Dugo sam tražio dobar keyboard i muku mučio dok nisam naletio na K280e. Toliko mi paše da sam odma kupio dvije za doma i posao :D Razmišljam da uzmem još jednu nek stoji za rezervu, jer kad je prestanu radit bojim se da ću opet biti u grdnim problemima sa ovim idijotarijama od gaming tipkovnica ili cheap shit na koje se neda tipkat ko čoek. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja je udobnija moš i spavat u njoj cca 300kn renault 5 sjedalo i od stolice iz interšpara po 59.99 točkići i nosač i da vidiš bajo moj nema bolje sjedala,huh koliko sam sati na bf4 proveo u toj stolici :roller: edit trebo sam onu sačmu okačit na zid tog se nisam sjetio Imam još 1 sjedalo i stražnje sjedalo komplet ako hoće ko hahaha :P |
Ovdje nitko nije normalan. a ja još manje što gledam ovu temu umjesto da spavam.
|
|
Napravio male izmjene kao uvertiru u vikendaski dirt party
http://imgur.com/a/4aQJD |
Strik me podsjeca na onu mrezicu na prozorima na nascar autima :D
|
Citiraj:
Koji je to monitor/TV, izgleda odlično. Je li to neki DIY dodatak za fiksiranje volana za stol, znam da i G27 ima problema sa tim, samo nisam našao način za riješiti... |
|
svidja mi se ta staklena stijena i puno svijetla, ja sebi adaptiram jedno potkrovlje pa okacim slike kad bude gotovo, jel to laminat, gotovi parket, ili ?
|
Je, to nam je glavna stvar bila da bude što više svijetla.
Pogledam bočno i gledam otoke za odmoriti dušu :) Gotov troslojni hrastov parket, klik-klak verzija :) Mic po mic sam ga sam postavio, stvarno nije problem, jedino ima malo zafrkancije kad dođeš uz rub zida ali ok, to je jednom/dvaput po prostoriji, ovisno o njenom izgledu. |
Citiraj:
http://i.imgur.com/6m9C5De.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
Ti si Splinter, a Donatelo, Rafaelo, Michelangelo i Leonardo su tvoju ucenici? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa jebemu salaticu, zar nema nikakvog posla tamo da si zaradis placu? |
Citiraj:
Ajmo ljudi, idemo se organizirat i pomoc covjeku... Ne zaje*avam se... Ako stvarno treba pomoc, napisi sto bi ti dobro doslo, mozes meni poslati na PM, ja cu dalje koordinirat akciju... Gdje si uopce? U Hrvatskoj ili negdje vani? |
Ak ne trolla mozemo pomoc :D
|
I na drugoj temi je bilo ismijavanja, ja sam za da se pomogne, može i na PM.
Kupim stol, pošaljem šta već trebaš. |
Ja imam stol viška samo dođite po njega.
|
@Igneos Eructid, možemo li znati kolike su dimenzije tog prostora koji koristiš? Bez toga nema smisla planirati i slagati bilo kakvu donaciju ako će ti donirani stol biti preširok ili krevet/madrac predugačak.
Ovo iza monitora je pretpostavljam prozor.. koliki je? ... i možeš dati slike prostora i iz drugih kutova (ako nećeš javno, može na PP) jer mi je ovako malo teško vizualizirati prostor i (postojeći/potrebni) sadržaj. PS. Pomognem @Calypsu u organizaciji i nabavci stvari ako treba (a možemo otvoriti i jednu posebnu temu samo za tu svrhu). |
Jel voljan tko rjesit slanje stolca? dofuram ga gdje god u zagrebu
imam jedan viška oblikom slican markusu , mozda samo kotacici fale. |
boni kanite se lika, možda uopće i ne želi donaciju, lik je samo učestvovao u temi kao i svi, samo što se nekome ne sviđa taj prostor, pa baca neumjesne komentare, ok malo se šaliti, ali imajte granice.
|
Citiraj:
Da sam ko student mogao dobiti na poklon stol ili stolicu bio bih jako zahvalan. Sve sto sam dobio je 40 pokvarenih maticnih od Waltera koje sam proslijedio Bubbi. :-) I onda je Bubba dobio brdo BIOS chipova koje je naucio programirat i ostalo je povijest... :) |
Ako imas za cike, imas i za kantu jupola i za stolicu iz Yska.
End of story. |
Sta su cike?
|
cigarete vjerojatno...nisam trazio donaciju, i nije mi prioritet uredjivanje stana, mada ste u pravu, ovo zbilja ruzno izgleda...budem ovo ljeto nesto valjda iskemijao...
|
Boli te qrac bola ako je tebi ugodno tu zaboli te što je nekome ružno, tvoje je
|
Ja i dalje imam stol viška koji mi stoji sve dok neće ić glomazni otkad i onda ću ga bacit jer mi se neda hebat s tim po njuškalu da se netko cjenka oko toga.
Ko ga hoće neka si dođe po njega. Na slici jedino nema ladicu iako ju stol ima. https://www.dropbox.com/s/agzrp2013d...29.55.jpg?dl=0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nakon sto sam izbacio kamaru djubreta iz ureda opcenito tokom ovog vikenda, sada napokon mogu drk^H^H^H radit kao covjek...
View post on imgur.com |
Bubba, a slika?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |