![]() |
Citiraj:
Sada kada već komentiram baš mi je čudno da A2 lite ima zub a a2 koji je jači model nema... |
vau. proucio sam malo te kineze i ovaj A1 ili A2 mi se cini stvarno zvjeri za tu cjenu. bar na papiru. mislim da bum rekel baj baj samungu.
jel vas ima dosta te a1 i a2? zadovoljni? nisam uopce proucio u vezi rootanja, pa nemam pojma jel tu moguce ocekivat ista? kakvi su sto se tice reklama i bloat-a? koliko sam vidio malo review-a sto sam gledao za meizu kazu da je krcan :stoopid:. |
u vezi rootanja
treba mi račun za otključati bootloader, twrp i magisk |
kakav racun :stoopid:?
|
Citiraj:
|
Ženi uzeo A2, ima ga sad skoro 2mjeseca mislim.
Mob je zvijer. Brz, fluidan, kvaliteta izrade je super, ekran je meni bolji od LG g6. Žena sretna, da ima NFC uzeo bi i sebi jedan mjesto g6. Edit: Staroj sad gledam da uzmem a2 lite, android one je čudo. g6 su sa oreom i "thinq" usrali. |
Ja dans uzeo A2 128gb verziju. Mogu slobodno reć da je dobar apgrejd sa Huawei P9 :)
|
A2 lite kupljen na honorbuy, vrijedi garancija u HR?
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
holy s*it. nisam pojmo imo da su toliko "otvoreni" prema tome.
najs. zasto nemozes napravit taj racun? |
Citiraj:
|
A ništa onda uzimam u HR, hvala
|
zar nije cjena ono masu veca :stoopid:?
zar se nema garancija kod honorbuy-a na nacin da se njima salje? |
Citiraj:
Honorbuy: https://www.honorbuy.com/1492-xiaomi...one-black.html Dostava još 18 dolara i dođemo do cifre od nekih 1550 kn. U mobisu taj isti model 4/64 košta 50 kn više: https://www.mobis.hr/proizvodi/mobit...e-zlatni-5196/ Nema nikakvog razloga da se određeni mobiteli kupuju iz inozemstva kad su kod nas nešto sitno skuplji ili kao u ovom slučaju - gotovo ništa, a imaš jamstvo uredno. Isto vrijedi i za popularni Redmi Note 5 kojeg svi kupuju, ne znam čemu kupovati iz Kine kad je kod nas 1400 kn. |
to je lite verzija sto ti stavljas :stoopid:, ako se ne varam to je harveraj nutra ko u A1.
A2 32/4 sa dostavom u HR sa honor-a meni dode 1470kn. jedino sto mene sprecava uzet A2 vec danas je taj fckin battery bug :-(. jer ak ispadne da je harver problem nebu rjesenja pravog meni se cini... |
Citiraj:
Ako je A2 običan dosta jeftiniji na honorbuyu nego kod nas onda ga kupi tamo, trgovina je pouzdana. |
nisam vidio da je pricao o lite. ispricavam se.
|
Pitao sam za A2 lite, još me samo interesira jel netko zna koliko je slobodno kod 32gb?
|
Zašto kupovat u Honorbuy kad je Lite A2 u Goldway shopu 1100kn,a 4GB verzija 65kn više....
Kod nas u Protisu 3/32 1385kn... |
mobis.hr 1299 3/32 a 1599 4/64
|
Citiraj:
Ovo ne vrijedi (za sad, barem), kod xiaomi mobitela u Android One programu, a ti su A1, A2 i A2 lite. Kod njih netreba otvarat mi račun, samo u postavkama uključit developer options, u istima uključiti oem unlock i usb debugging opcije, i onda ide standardno adb fastboot oem unlock itd https://forum.xda-developers.com/mi-...iaomi-t3831484 https://forum.xda-developers.com/mi-...evice-t3825626 čisto da se zna ako kome treba |
zahvaljujem. bacim se na citanje cim odlucim jel uzimam A2.
koliko ste zadovoljni vi sa A2 lite sto se tice perfomansi. jel ta 4000 baterija daje puno vise zivota za razliku A1/A2? ja ne igram nikakve igre tak da bi mozda i snjim bil zadovoljan. |
THX na infu
|
Nisam primjetio tokom dana danas da mi se baterija cijedi brzo. Već na razini Huawei P9 kao što sam i očekivao
|
Oppo Realme 2 Pro - zna li netko gdje ga se moze kupiti za pristojnu cijenu?
|
A2 6/128 ili Nokia 8?
|
zar vas uopce ne brine ovaj bug na a2 bokte ili niko ne cita sta se pise po netu (vidi xiaomi temu)?
btw honor buy mi odgovorio na upit nekim cudom. kazu da je u A2 FPC vendor. koliko je to istina who knows... vjerovatno sve lutrija. |
Citiraj:
SD835 je zvijer,kamera je dobila Pro mode,UFS 2.1 memorija.ima bolji ekran od Xiaomija i jako kvalitetno složena .. Imaš i hibridni utor iako postoje i single SIM verzije. |
ja isto razmišljam između nokie 8 ili Mi A2, najviše zbog veličine telefona, ali i navodno bolje kamere. Da li se za to isplati dati cca 1 000 kuna više, neznam.
kad smo kod cijene Mi A2, gdje je najpovoljnije? Gledam na uzi shopu verzija 4GB/64GB je 1860 kn i garanciju konzumiram u RH. Ista ta na honorbuy je 1700 kn, za popravak šaljem sam u inozemstvo. Da li što propuštam, čini mi se uzi bolja varijanta? |
Uzmi onda pocophone i na miru si.
|
želim manji mobitel, tu nokia ima prednost.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koji fingerprint senzor vendor ti je u mobu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene još ok služi moj P9 Lite, nakon dugo vremena mob koji koristim već godinu i pol. Čekam da otegne papke pa da idem u nabavku. 309€ Nokia 8 na amazonu, otkud tebi tih 1000kn razlike? |
Nokia 8, 540 sati uptime.
Najbolji mobitel koji sam ikad posjedovao. |
baš gledam na gsm arena i stvarno je brutalan.
jednu manu ima s moje strane: body to screen ratio manje od 70%. ako već tražimo manu. da li je druga mana cijena - ne znam. ako ga se usporedi sa mobitelima u istom cjenovnom razredu nudi li isto/više/manje... |
Citiraj:
mala razlika u cijeni,ali Nokia je ipak po svemu klasa iznad.... prošle godine u ovo vrijeme bila je skoro dvostruko skuplja.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |