PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

E.T. 26.03.2006. 01:55

Neki su dosli u blazenom stanju pa su igrali dobro, osim athe on nikad ne igra dobro :p

Amdejac 26.03.2006. 03:29

ZA neke je sreća da sam došao tako kasno. :D

Isus 26.03.2006. 06:25

men su spriječile neke stvari
1. posel do 24
2. ekipa do 03
3.ostatak pivi do 4.30
4.Chivas Regal od 5h
:D

gospar 26.03.2006. 12:12

Citiraj:

Autor Isus
Usudjujem se protusloviti.
PPsh ;) 71 metak rapid fire, lice u lice PPsh i MP44, onaj s MP44 izvuce deblji kraj.

slazem se da je jace. kad sam bio napisao jace mislio sam bolje. ja sam vidio likova na stranim serverima ja sa snjaperom on sa mp44, udaljenost oko 100m. nanisani me i tapne misa jednom i ubije me koliko je to oruzje nepravedno precizno a trebalo bi biti slicno ppsh.

edit: zato ti mnogi i igraju sa njemcima ja npr. kad trcim okolo i naidem na mp44 bacam sve i uzimam njega uvijek imas snajper i mitraljez u jednom. jedino je enfield i sl. jace od njega ali s tom glupom puskom neigram jer sam poprilicno nervozan kad falim sa icim. mjenjam tastature redovito svako 6mj. jer se raspadnu. svaki put kad falim misem raspalim njime od podlogu a kad falim tastaturom dobije saku u glavu

Renesis 26.03.2006. 12:21

nadaleko mp44 skida izprve samo u glavu... tijelo treba malo više...

kako god bilo, moj izbor je ili Lee-Enfield ili MP44...

gospar 26.03.2006. 12:24

Citiraj:

Autor Renesis
nadaleko mp44 skida izprve samo u glavu... tijelo treba malo više...

to i je najbolji izbor ali meni nema nista ljepse kad ubijes covjeka vidis mu oci dok umire a on tebe nevidi : sniper :

maX 26.03.2006. 12:40

Citiraj:

Autor Renesis

M1 Garand je meni hebeno najbolje oruzje kod amera ili britanca, a sa svabama NE igram :D

gospar 26.03.2006. 12:42

gdje si mad jel se snalazis bez mene jos sam na poslu do sutra ujutro :D

maX 26.03.2006. 12:43

Jucer nisam igrao, ali danas budem... steta kaj nebudes ti dosel da mi pokrivas ledja sa snajpom :(

RAK 26.03.2006. 13:17

Citiraj:

Autor gospar
slazem se da je jace. kad sam bio napisao jace mislio sam bolje. ja sam vidio likova na stranim serverima ja sa snjaperom on sa mp44, udaljenost oko 100m. nanisani me i tapne misa jednom i ubije me koliko je to oruzje nepravedno precizno a trebalo bi biti slicno ppsh.

Za takve doživljaje nisi trebao ici na strene servere. To redovito izvodim kada me izlude spawnkilleri u Staljingradu, ali i na drugim mapama.

Da li je nepravedno precizna bi se dalo raspravljati. I AK47 je najprecinija do 300m., a ima kalibar 7.62mm. To je postao standard za automatske i poluautomatske puške. Navedeni MP44 je u kalibru 7.9 mm jednako kako i tvoj sniper.

Svo automatsko oružje u igri, osim MP44, su automati. Postoje dvije bitne razlike između automata i automatske puške. Automat koristi pištoljsku municiju koja svojom konstrukcijom i punjenjem ne može parirati puščanoj, koja ima daleko jače punjenje i ušiljeni vrh.

Razlika je i u tome kako ta automatika radi. Kod automata je to izvedeno povratnim trzajem. Metak opali, jedan dio trzaja ide u brzinu metka, a drugi u povratni trzaj zatvarača. Tako se gubi puno energije.

Kod automatskih i puluautomatskih pušaka postoji princip povratnih plinova. Pri kraju cijevi postoji rupa kroz koju dio plinova vrši pritisak na dio zatvarača koji se onda vrača u zadnji položaj i time vrši ubacivanje sljedećeg metka. Dok zrno dođe do te rupe na cijevi već je dobilo sasvim pristojno ubrzanje da bi bilo daleko brže nego kod automata.

Dolazimo do zaključka kako bi prednost poluautomatske puške bila jedino u duljini cijevi, dok bi mana naspram MP44 bila u kalibru, odnosno punjenju metka.

Oboružani ovakvim podacima se jedino može zaključiti kako su allias automati pretjerano prezizni, nikako MP44. On je u stvarnosti bio precizniji. Automati dodatno imaju puno kraču cijev od pušaka i tu leži dobar dio gubitka vatrene moči i gubitka mase samog oružja. Razlog zbog čega je MP44 bio rijedak je i u nazivu. Napravljen je 44-te godine.

Piljenje bukvi iz bilo kojed od tog oružja je preuveličana glupost. To je "omogučeno" tek niskokalibarskim streljivom. Ameri su jedno takvo "legalizirali" i nalazi se u kalibru 5.56mm. VU je imao kalibar 5.45m koji jew bio vrloefikasan i razoran. jedino što je proglašen nelegalnim jer se smatralo nehumanim oružjem. To je već stvar politike i tko ima veći međunarodni uticaj.

Renesis 26.03.2006. 13:39

eto, drago mi je kada se nešto može i naučiti... RAK svaka čast...

Željac 26.03.2006. 13:56

Citiraj:

Autor Željac
Evo od ekipe s foruma čujem da ih ima par koji igraju sa 50.6k
pa me zanima kako to uspijevaju !
npr. scorpio i ostali
rado bi zaigrao s vama i molim da mi pomognete !

HVALA

:beer:

Šta nema takvoga koji bi mi mogao pomoći :mad: :fuming: :fuming:

maX 26.03.2006. 14:00

A u cemu ti treba pomoc??? Spojis se igras i zivcanis nad velikim pingom... :D

Renesis 26.03.2006. 14:02

Vjeruj mi, ja ne znam kako scorpio ima živaca igrati. To je tolika muka, užas...

Imaš na netu dosta site-ova kamo su ti setupi kako da se naštima modem da ima čim manji ping... napiši "quake 3 modem" ili tako neš pa vidi...

Moj savjet je da odustaneš rađe...

.: Tyrael :. 26.03.2006. 14:05

Citiraj:

Autor Željac
Šta nema takvoga koji bi mi mogao pomoći :mad: :fuming: :fuming:

0800 9000 ili www.t-com.hr/maxadsl, ovo nije propaganda, nego realnost :) ako se oces igrat na net-u upikni si vezu kako bog zapovijeda...

Renesis 26.03.2006. 15:45

Evo malo popodnevnog ispuhavanja...
http://img209.imageshack.us/img209/2...00410zr.th.jpg

gospar 26.03.2006. 16:35

@Rak

Kako zaposlenik u osiguranju sa dozvolom i oružjem zadivljuje me tvoje znanje o oružju jesi li razmišljao o karijeri u tehničkoj zaštiti. licenca (5000kn svi dokumenti,naobrazba) ti nije skupa a posao nije loše plačen. sa svojim informatickim znanjem otvoris obrt, oprema je vrlo skupa i svakim danom sve vise bazu nalazi u serveru (pc-u) na njoj mozes dignuti pristojnu maržu i pristojne " ruke " : goood : .

Malo o oružju. Povijesne činjenice neznam. mogu ti reći iz prakse.

za automat preciznost nije važna jer se koristi na male udaljenost. vecina ljudi automat poistovjecuje sa uzijem ali danas imas i lijepi pistolj koji se zove glock 18. izgledom je identican kao glock 17 jedini pistolj na svijetu koji je gotovo potpuno pouzdan i nije se promjenio od 80-tih godina. samo ima automatski mehanizam. stisnes jednom i on iskoristava eksploziju metka da odapne opet i opet i opet. sa njime je gotovo nemoguce nisaniti nakon prva dva pucnja.

postoji taj model i sa dvije rupe u cijevi kada opucas s takvom cijevi trzaja nema ali nemoram ti objasnjavati sto to cini brzini zrna.

buduci da se pistolj koristi na udaljenosti do 10m nije ni vazno.

automati su neprecizni i zbog zagrijavanja. kad se automat ala skorpion zagrije nakon par minuta. vise nista nemozes pogoditi. metak na udaljenosti od 20m ide 5m lijevo 5m desno.

kao sto si rekao pistolji, polu-automatski ili ovi novi automatski, te automati imaju tupa zrna. kad te pogodi tupo zrno automatski ti ispada oruzje iz ruke i odletis u pm. to je takav sok za organizam da je gotovo nemoguce ( ima drogiranih i ludaka ) nastaviti se kretati, ostati na nogama ili uzvratiti udarac, nastranu sad filmovi. zrno nije tupo radi brzine ono je i ovako i onako aerodinamicno i leti koliko je duga i dizajnirana cijev koja ga propelira i koliko mnogo punjenja.

zasto se zrno od ak-47 radi siljasto i drugih polu automatski, automatskih pusaka. jednostavno nas 20 trcimo da zauzmemo neki bunker. i iz toga bunkera petoricu nas skinu sa takvim zrnom. mi smo zivi, vristimo, kreveljimo se, zrno nas je prostreljalo i krvarimo. najmanje po dvojica moraju ostati sa svakim od nas i odvuci nas na sigurno. odjednom iz stroja nije izbaceno 5 nego 15 ljudi i napad je bezuspjesan. vosjci nije nikakav trosak radit dum-dum i eksplozivne metke ali nezele zasto da covjek umre odmah.

MisterM 26.03.2006. 16:35

TRI DANA MEDITERANA ILI KAKO SAM ČEKAO ŠVEDANE

Ovaj post bi trebao i na Žderonje:rolleyes: ali evo bojnog izvješča:

Bojišnica - Zadar - konkretno Falkenstainer hotels and resorts - bivši hotel Borik.

Stanje na bojištu - austrijska ideja kako je Mediteran nekada izgledao - malo IKEA-a, malo Metro i dosta Kinezi: suicide - dosta "autoktonog dalmatinskog bambusa":eek:

Moj zadatak - meč HTF sa Šveđanima.
Neprijatelj se dobro pripremio za bitku međutim nije očekivao ovako opasnog protivnika - ovdje moram napomenuti da će u skoroj budučnosti stranci možda naučiti da ne stavljaju izraz All inclusive domačim gostima:D te se stoga ispričavam našim sugrađanima - ja svoje bitke shvačam ozbiljno:smoke:

Dakle več prvi dan neprijatelj je popuštao na svim frontama DM-ja i TDM-mia familia, te se pokušavao izvlačiti svakakvim provokacijama - torte i kolači - naravno nisam se dao navuči na tanak led.
U predvečerje drugog dana neprijatelj je sa dosta podlosti prebacio bitku na ZOM i ubacio hordu od cca 300 autrijskih sisača kompota - zombia. Za one koji su nisu uspjeli do sada nek probaju na slijedečoj adresi: 84.244.130.223:28960.

Dakle ni ovaj potez nije urodio plodom ta sam jutros slavodobitno napustio bojište nakon moje totalne pobjede.
: CoolRamb :clap:

Vaš MM + 10 kg: cheers2

PS - šveđani uopče nisu došli....:confused:

RAK 26.03.2006. 17:47

Citiraj:

Autor gospar
@Rak

Kako zaposlenik u osiguranju sa dozvolom i oružjem zadivljuje me tvoje znanje o oružju jesi li razmišljao o karijeri u tehničkoj zaštiti.

Hm. Tek par pojedinosti sam napisao. Ono što znam je daleko više. Što je i normalno. 12 godina sam tesao znanje i isprobao podosta oružja iz VU i AP.

Ono u čemu sam podosta šupalj su pištolji. Isprobao sam ih možda 10-tak. Najviše me se dojmio jedan Glock. Tada najnoviji model. I, po običaju, nisam zapamtio naziv.

Amdejac 26.03.2006. 20:04

Citiraj:

Autor RAK
Najviše me se dojmio jedan Glock. Tada najnoviji model. I, po običaju, nisam zapamtio naziv.

To je igračka za malu decu.
Top pištola Desert Eagle .50 cal ili ti po domaći 12.7 milimetara. Zrno je debljine protuavionskog metka samo malo kraće.
http://anime.mipt.ru/fan-art/nge-wea...imi-de50ae.jpg
http://www.arniesairsoft.co.uk/artic..._red_point.jpg
Pištola broj 2:
Automag III
Cal .30-M1
http://www.armyrecognition.com/Ameri...iption.htm#AMT Back Up - .45
http://www.marstar.ca/ammo/30-M1.htm
Za Automag se proizvode i teflonska zrna. Tak da se nema smisla skrivati iza zida.

Sam Fischer 26.03.2006. 20:41

Citiraj:

Autor AMD
Za Automag se proizvode i teflonska zrna. Tak da se nema smisla skrivati iza zida.

Ajde molim te pojasni ovo zadnje...:) Zanima me...Koja je fora kod teflona? Jako gladak pa prođe kroz zid?

SniperWolf 26.03.2006. 20:49

A zato prljavi Herry ili kako se već piše sa 2 metka skine lopova sa druge strane zida :)
konačno nešto pametno u ovom threadu :D

widowmaker 26.03.2006. 21:20

:smoke: You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?

jee .44 magnum :D :D ili sto bi rekli ameri- This weapon is NOT recommended for beginners :rambo:

gospar 26.03.2006. 21:47

Citiraj:

Autor AMD
To je igračka za malu decu.
Top pištola Desert Eagle .50 cal ili ti po domaći 12.7 milimetara. Zrno je debljine protuavionskog metka samo malo kraće.
http://anime.mipt.ru/fan-art/nge-wea...imi-de50ae.jpg
http://www.arniesairsoft.co.uk/artic..._red_point.jpg
Pištola broj 2:
Automag III
Cal .30-M1
http://www.armyrecognition.com/Ameri...iption.htm#AMT Back Up - .45
http://www.marstar.ca/ammo/30-M1.htm

kod pistolja je najvaznija pouzdanost, jednostavnost rukovanja i odrzavanja, preciznost.

glock i nakon par desetaka tisuca ispucanih metaka nema niti jedno zaglavljivanje.

pistolj je s najmanje dijelova kad ga rastavis potpuno duplo manje ih ima od ostalih pistolja sto samo govori o jednostavnosti rukovanja i odrzavanju.

i pistolj koji se nije promjenio od 1980-tih do dana danas.

najprodavaniji pistolj na svijetu. i najjednostavniji.

taj desert eagle kupuju republikanci u americi da bi se s njime preseravali. nekoristi ga ni cia, fbi, u.s marshalls, swat.

sve one koriste glocka 17 a ako ne njega onda druge glockove.

IceFisherman 26.03.2006. 21:50

mah .. ovo je pravi gun
http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvats...ictures/03.jpg

.. trebali bi ih u cod uvesti ..

Renesis 26.03.2006. 21:50

ajmo još edukacije, vidim da su stari lisci iskusni :)

ZED 27.03.2006. 00:53

Cek cek a hs2000 aka glock??:D
dans su neki na serveru srali po thompsonu:rolleyes:
Pa ljudi, time se treba znat sluzit i onda je ubojit:D

atha 27.03.2006. 01:08

Citiraj:

Autor IceFisherman
mah .. ovo je pravi gun

gentlemanski. :)

MisterM 27.03.2006. 01:11

Citiraj:

Autor ZED
Cek cek a hs2000 aka glock??:D
dans su neki na serveru srali po thompsonu:rolleyes:
Pa ljudi, time se treba znat sluzit i onda je ubojit:D

Čuj za HS - još uvijek traje natječaj US Army za uvođenje novog guna za vojsku.
Dva najbolja kandidata su HS i jedan Glock ali je puno skuplji.

Jedino HS nije ni jadanput zakazao u 20000!!!!! opaljenja. Jedino kaj ih hebe je kaj imaju slabiji lobi.

Za tommy-gun sam ljepo napisao neka gledaju tebe i Mad-a.

Emissary 27.03.2006. 01:20

Citiraj:

Autor IceFisherman
mah .. ovo je pravi gun

LOL :D

Isus 27.03.2006. 01:26

Citiraj:

Autor RAK
Za takve doživljaje nisi trebao ici na strene servere. To redovito izvodim kada me izlude spawnkilleri u Staljingradu, ali i na drugim mapama.

Da li je nepravedno precizna bi se dalo raspravljati. I AK47 je najprecinija do 300m., a ima kalibar 7.62mm. To je postao standard za automatske i poluautomatske puške. Navedeni MP44 je u kalibru 7.9 mm jednako kako i tvoj sniper.

Svo automatsko oružje u igri, osim MP44, su automati. Postoje dvije bitne razlike između automata i automatske puške. Automat koristi pištoljsku municiju koja svojom konstrukcijom i punjenjem ne može parirati puščanoj, koja ima daleko jače punjenje i ušiljeni vrh.

Razlika je i u tome kako ta automatika radi. Kod automata je to izvedeno povratnim trzajem. Metak opali, jedan dio trzaja ide u brzinu metka, a drugi u povratni trzaj zatvarača. Tako se gubi puno energije.

Kod automatskih i puluautomatskih pušaka postoji princip povratnih plinova. Pri kraju cijevi postoji rupa kroz koju dio plinova vrši pritisak na dio zatvarača koji se onda vrača u zadnji položaj i time vrši ubacivanje sljedećeg metka. Dok zrno dođe do te rupe na cijevi već je dobilo sasvim pristojno ubrzanje da bi bilo daleko brže nego kod automata.

Dolazimo do zaključka kako bi prednost poluautomatske puške bila jedino u duljini cijevi, dok bi mana naspram MP44 bila u kalibru, odnosno punjenju metka.

Oboružani ovakvim podacima se jedino može zaključiti kako su allias automati pretjerano prezizni, nikako MP44. On je u stvarnosti bio precizniji. Automati dodatno imaju puno kraču cijev od pušaka i tu leži dobar dio gubitka vatrene moči i gubitka mase samog oružja. Razlog zbog čega je MP44 bio rijedak je i u nazivu. Napravljen je 44-te godine.

Piljenje bukvi iz bilo kojed od tog oružja je preuveličana glupost. To je "omogučeno" tek niskokalibarskim streljivom. Ameri su jedno takvo "legalizirali" i nalazi se u kalibru 5.56mm. VU je imao kalibar 5.45m koji jew bio vrloefikasan i razoran. jedino što je proglašen nelegalnim jer se smatralo nehumanim oružjem. To je već stvar politike i tko ima veći međunarodni uticaj.

MP44 je prva prava Jurišna puška, a PPsh MP40, Thompson, Sten su po engl submachine guns.

MG42 je Maschinengewehr MP je Maschinen pistole

MG42 pili bukve.

Ostalo ne jer nemaju niti tu snagu niti tu brzinu paljbe.

7.62mm se polako zamjenjuje s manjim 5.56 i 5.54mm kalibrima jer su jeftini za proizvodnju lakši su te su na kratkim udaljenostima u kojima se većinom koriste takva oružja veći kalibri nepotrebni.

Mp44 nije bio namjenjen za gađanje na velike udaljenosti jer nema niti dovoljno dugu cijev za takvu preciznost niti je brzina izbacivanje praznog metka i ubacivanja drugog dovoljno spor ada bi omogućila takvu preciznost, za to postoje PaPovke tipa M1 Garand, M1A1 Carabin i Gewehr 43, koji puno sporije ubacuju metak u cjev, koja je i duža, time su smanjene vibracije i trzaj koji utječu na preciznost.

Karabini tipa Kar 98, Mosin, Lee-Enfield imaju pak najveću preciznost jer funkcioniraju ne na povrtansm trzaju zatvrača već na izmjeni plinova, metak se ručno ubacuje i izbacuje i time se postiže najveća preciznost.

Kar98 je inače Mauser Karabin mod 1898 proizveden u Beču za carsku Austro-ugarsku vojsku, te se koristio i u domovinskom ratu, izvrstan primjer umjeća proizvodnej oružja.

RAK 27.03.2006. 02:16

Isusek vidim ja da si nauku izučio u Hrvatskom vojniku, a to bi ti bio vojni pandan BUG-u ili PCChip-u.

Suma-sumarum sam rekao da sa MP44 MOŽEŠ pogoditi čovjeka na 300 m. Toliko niti jedna mapa nije velika (ili nema tu preglednost). Dakle, njena preciznost nije upitna. Te udaljonsti nisi velike. Velike udaljenosti su iznad 500 m i za njih se koristi oružje s optikom. Jednistavno jer čovjek ništa ne vidi tako daleko. Duljina cijevi za udaljenost od 300m nije premala jer je slična kao i kod AK47 koja to radi sa manjim kalibrom i daleko manjim punjenjem. Sa AK47 sam na 300 m skidao što sam želio i kada sam želio. Na 100 m sam gađao u 5-10 cm, a do 50m u hodu, iz okreta, brzinom munje.

7,62 se ne zamjenjuje polako već je zamijenjena. Manji kalibri nisu tu zbog jeftinije proizvodnje (koga to briga u vojsci ako čekič košta 10000$) i zato što ne trebaju veći, već zbog mase. Velika je razlika tegliti pušku od 5kg i 3 kg. A sve to na račun streljiva. Još k tome dodaj da su i spremnici manji i lakši i da B/K ima manju masu, pa ćeš doći do pravih zaključaka.

M42 NE PILI ništa. Pusti bapske i lovačke priče. Vidio, probao i to je dreck weapon u usporedbi sa modernim naoružanjem.

Repetirke ne koriste nikakvu izmjenu plinova. Svi plinovi idu u potisak zrna.

Puluautomatske puške su preciznije zbog duže cijevi i malog trzaja. Ne zbog sporijeg ubacivanja metka. To radi običan feder. Ne možeš napraviti sporiji feder jer on mora imati snagu da kalibrira zrno. Inače ništa od opaljenja (postoji zaštita). One ne mogu biti preciznije od MP44 pri pojedinačnoj paljbi. Jednostavno zato jer onda nema takvog trzaja niti kod njega. Jednostavno. Veliki kalibar + veliko punjenje = velika preciznost. Njegova cijev i nije tako kratka. Možda ti se samo čini takvom u igri.

Amdejac 27.03.2006. 06:59

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Ajde molim te pojasni ovo zadnje...:) Zanima me...Koja je fora kod teflona? Jako gladak pa prođe kroz zid?

Teflon je lagan, otporan na temperaturu i još uvjek dovoljno mekan da se užljebi u cijevi.
Specijalna municija rađena za Automag koja nije u normalnoj prodaji jer je zabranjena za civilnu upotrebu ima u teflonu čelični valjak.
Pošto je zrno lakše od normalnog (bakrena košuljica punjena olovom) dobiva veću brzinu.
Prilikom udaranja u čvrsti predmet teflon se raspada, a čelični valjak nastavlja sa inercijom. Može probiti zid od cigle debljine od 20 do 25 cm.
Koristim vojnu inačicu FM Hi-Power 35 proizvedenu u Argentini, kalibar dugi 9, kapacitet 14+1. To je modificirani pištolj FN Browning Hi-Power 9 x 19 mm Parabellum.
http://www.answers.com/topic/browning-hi-power
Ne želim ga mjenjati za nikakav plastičnjak ala Glock i sl. jer nemreš čistiti orahe, bademe, lješnjake niti zabiti čavao od 10 cm. Težina sa punim okvirom je 1.25 kg. :beer:

mITZEK jr 27.03.2006. 07:43

sitnica

http://www.smith-wesson.com

al meni je i dalje hs bolji od glocka.....

jeftiniji i meni osobno bolji!!!!!
a ima i gro stvarcica za kupit za njega..npr glock vodi po velicini spremnika ali par sto kunica i imas produzene spremnike odma..
a
domace je domace

atha 27.03.2006. 08:39

MM, zar josh 10kg? pa kako chesh tek sad kroz shtokove u carentanu prolaziti? :rolleyes: :D

MisterM 27.03.2006. 09:05

Citiraj:

Autor atha
MM, zar josh 10kg? pa kako chesh tek sad kroz shtokove u carentanu prolaziti? :rolleyes: :D

Najnoviji cheat - imam uvijek uz sebe određenu količinu eksploziva radi širenja štokova:D

atha 27.03.2006. 09:37

i to su te sve u dalmaciji nauchili ili
je to kakvo iskustvo/znanje od prije? :rolleyes: :D

widowmaker 27.03.2006. 09:44

Citiraj:

Autor RAK
Sa AK47 sam na 300 m skidao što sam želio i kada sam želio.

: goood : svaka cast ako na 300 m mozes pogoditi covjeka sa AK47 a da ne koristis naslon, iz mog iskustva za to treba biti jako dobar strijelac, a postoji i razlika da li gadjas konzervu ili meta uzvraca vatru:beer:

a kaj se tice rusenja drveca za pistolje bas i ne vjerujem ali mogu ti pokazati jedan proplanak kraj Novske koji je bio dosta gusta suma prije nego je obradjen sa 2 pama skinuta sa tenka ( 12,7) i potrosenih par kutija municije:D

atha 27.03.2006. 09:48

vidim da se igrate sa pljucama i u RL. :D ;)

widowmaker 27.03.2006. 09:54

Citiraj:

Autor atha
vidim da se igrate sa pljucama i u RL. :D ;)

;) srecom proslo svrseno vrijeme za mene, inace I gardijska od 91-95, pa sad znate zasto se suljam po serveru a ne jurisam ko Sava Kovacevic : goood :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41.